Дъщерята на Кичка пак Шокира – Съблече се Само по Татуси /СКАНДАЛНИ СНИМКИ/

Кичка дъщеряЩерката на Кичка Бодурова отново се залови с любимото си занимание – да се снима само по организъм и татуировки. Този път лудетината обаче надмина себе си, публикувайки в мрежата най-скандалната си фотосесия, снимана до момента.  

На час от снимките Кристи – Жаклин не остави нито една дрешка по себе си и показа силикон и татуси, а на друга от приличие е обула маратонки и къси панталонки, сякаш се готви да спортува, но си е забравила сутиена и блузката.

 Кичка дъщеря 3Малката изкусителка е направила толкова скандални кадри,  че спокойно може да конкурира изпечените актриси в списанията  за възрастни и да кара мъжете да точат лиги от мерак.

Кичка призна още в Къщата на ВИП Брадър, че щерка й обича да позира гола. Но побърза да добави, че не го прави за пари, а просто защото харесва тялото си. „В Америка е така. Децата не се притесняват да се събличат. И се надпреварват в социалната мрежа кой колко харесвания има и кой е по-популярен“, сви рамене иначе строгата майка, която явно е вдигнала ръце от палавницата си.

Кичка дъщеря1Момичето си имало сериозно гадже, учело журналистика и това било само леко отклонение – да покаже хубавите си татуировки. То татуировките добре, но покрай тях се виждат и други неща, които са пълни със силикон и буквално залепят мераклиите пред лаптопа.

Добро си ми е детето, казва Кичка. Просто понякога позира за модел!

Разбираме я! Коя майка би могла да каже нещо друго?

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *