Доц. Сарийски: Искат световно правителство, макар и да не го наричат така (С ВИДЕО)

Доц. Григор Сарийски: Новите феодали обезкървяват бизнеса и демонтират държавите

Световният икономически форум иска да демонтира държавите. Давос е едно място, в което се задава рамката, в която ще се развива светът, заяви доц. Григор Сарийски от Института за икономически изследвания на БАН в анализ за резултатите от тазгодишната среща на световния „елит“ в Давос.

В Ютюб канала на Мартин Петрушев икономистът заяви, че глобалистите искат световно правителство, макар и да не го наричат така.

Той даде пример с една от темите на дискусиите тази година в Давос – предстояща пандемия от болестта „Х“. Една от хипотезите, които се дискутираха, беше че в резултат на разтапянето на полярните шапки ще се появят праисторически патогени, които човешката ДНК памет не познава, и които може да предизвикат много опасни епидемии. Затова, според глобалистите, за да се справи човечеството с тази нова заплаха, трябва да има глобално управление на кризите. Това, според доц. Сарийски, е именно световно правителство, макар и да не го наричат така.

Другата приоритетна тема на Световния икономически форум, освен очакваната бъдеща пандемия, е зелената сделка и климатичните промени. Според доц. Сарийски зелената сделка ще доведе до ситуация, в която продуктите от първа необходимост ще бъдат лукс. За тази тяхна цел, ние виждаме, как те изкуствено предизвикват поскъпването на енергията и сриват производствата. Тикат ни към глобална тоталитарна диктатура, която ако западните глобалисти не успеят да наложат в целия свят, то със сигурност ще установят в Северна Америка, Европа и Австралия. В тези райони ще е тяхната макроикономическа зона, зона на влияние, в случай че противниците им Русия и Китай устоят и света стане необратимо многополярен“, смята анализаторът от БАН.

Целият анализ на доц. Сарийски гледайте в Ютюб канала „Рационална съпротива“ на Мартин Петрушев ТУК:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Давос, вече е отминало,ще покорят само такива подлеци,продажници и престъпници като нашите СЕЛЯНИ НАРИЧАЩИ СЕБЕ СИ УПРАВЛЯВАЩИ.НОВИЯТ ДЕМОКРАТИЧЕН И ЧОВЕЧЕН СВЯТ СЕ КАЗВА БРИКС.

  2. ЕС проеиктно е решаван за де цанимава с икономика, политически орган е впоследствие от нървия успех. Давос по същи път върви, но политически орган едва ли ще доживее. Парите, за инвестиране с най висок прохфит, търсят ред и сигурност. Проект Украина бе изпробван, с фюрер, с нацизъм до ниво етнически руснаци да се идентифицират украини, ерго антируски. Взаимносвързаният г-н Тагарев е подходящ за целите у нас. Предложи се за поста със самопокана в главната квартира, и един народ един Тагарев. Малка пречка май остава актуалния президент, и битката с нацизма

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *