Достоен! Ген. Радев ИЗРЪМЖА Срещу Вашингтон и Брюксел! Един Президент в БИТКА ЗА БЪЛГАРСКОТО ДОСТОЙНСТВО! Виж Тук:

Откакто е на президентския пост, Румен Радев не спира да се бори с упорството и волята на войник за силна българска държава и българска армия. И против корупцията по върховете на властта. Защото, според него, друг път за оцеляването на Родината ни в бурните водовъртежи на 21-ви век, просто няма.

И всяко действие на президента Радев цели опазване на българския интерес. Така например държавният ни глава решително блокира одиозното „споразумение“ за „свободна“ търговия със САЩ и Канада – СЕТА, което имаше за цел да убие не само българската държава, но и българския народ. Със същите цели Радев публикува и стенограмите за КТБ.

Нещо повече: Откакто встъпи на поста си, не минава голям или малък традиционен български празник, без вдъхновяващите думи и присъствие на нашия държавен глава. Нека си спомним тържествата за националния празник 3 март, когато президентът открито застана пред паметника на „Цар Освободител“ в София и заяви напук на САЩ и ЕС, че ние ще бъдем народ, докато пазим своите славянски корени и дружбата си с нашата велика посестрима Русия.

Нека си спомним, че именно Румен Радев за пръв път откакто имаме президентска институция, не само се съобрази, но и взе присърце народното желание руският президент Владимир Путин да дойде в България. И незабавно отправи покана към харизматичния руски лидер да бъде гост номер едно у нас през 2018 г., когато ще честваме знаменателното събитие – 140 годишнината от Освобождението на България от турско робство. И, разбира се, поканата му бе приета от руската страна с благодарности и уважение.

Нека си спомним, че президентът стана патрон на традиционния народен събор на Петрова нива, където всяка година честваме годишнина от незабравимото Илинденско-Преображенско въстание против агарянската робия. Бившият президент Плевнелиев, например, изобщо не се появяваше на тези събори, защото за него бе по-важно да угоди на своите господари от ЕС и НАТО, които работят за това да заличат българския народностен дух.

Нека си спомним и че Румен Радев неколкократно заяви в Брюксел, че държавата ни не трябва да бъде третирана като колония, а народът ни – като сбор от хора втора и трета ръка, които стават само за обслужващ персонал на Запад.

Президентът Радев категорично каза на Вашингтон, че приятелските политически и икономически връзки на България с Руската федерация са традиция, идваща от вековете. И че без тях, нашата страна ще продължава да търпи милиардни загуби и да затъва все повече в мизерия и нищета.

Румен Радев бе човекът, който пръв в България и напук на соросоидните ни управници заяви, че, „искаме или не, над Крим се вее руското знаме“. И че „Крим е изконна руска територия, която няма никога да се върне в Украйна“.

Румен Радев е единственият политик в България, който се обяви против антируските санкции като потвърди, че от тях търпят повече санкции страните – членки на ЕС, отколкото Русия.

Само преди няколко дни Радев бе на тържествата в Ахелой, където се чества 1 100-годишнината от победата на Цар Симеон Велики над византийската армия. И вместо да се впусне в исторически трактати, президентът подчерта категорично, че „Без силна армия, историята рядко дава шанс на народите за оцеляване и развитие.“

Държавният ни глава добави, че България преди 1100 години е преживяла Златен век на писмеността и културата си именно заради силата на непобедимото българско оръжие.

И ако трябва да обобщим, ще кажем: С всяка своя поява на събитие в България или в чужбина, президентът Радев отправя предизвикателство към неолибералния и глобалистки Запад. Индиректно президентът обвини ЕС и НАТО, които на практика окупираха държавата ни и я поставиха под свое пряко ръководство, че те носят цялата вина за разрухата и мизерията в страната ни.

Под тяхна диктовка унищожихме най-напред оръжията и армията си. След това подлият западно-колониален план „Ран – Ът“ ликвидира промишлеността и селското ни стопанство, което беше на световно ниво. Заради евроатлантическите „директиви“, милиони млади, умни, работливи, знаещи и можещи наши сънародници бяха прогонени в чужбина.

Заради откровен натиск и груб диктат, нашата държава се отказа от изключително изгодните за нея проекти Южен поток и АЕЦ „Белене“. А от тези проекти изгубихме не само милиардни приходи. Изгубихме уникалната възможност, предоставена ни на тепсия от нашите руски братя, да станем значим енергиен фактор на картата на Европа. А страната ни, като ключов енергиен център, да попадне под специалната закрила и на Русия, и на Запада.

Затова всяка публична проява на президента Румен Радев е ярка манифестация на факта, че „проектът“ на евроатлантическия Запад в България се провали тотално.

И че янките и техните местни колониални пудели трябва да се прибират в духовната си родина САЩ. Сащ, в която цветнокожото неинтегрирано население тази година стана 45 % от общото население в страната! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. президента е достоен Човек преди всичко но ние които го одобряваме как да застанем зад него как да се организираме как да премахнем тази лисица Борисов много много въпроси си задаваме и само говорим не знаем ли не искаме ли не можем ли да променим себе си че да не вървим накъдето ни духне вятъра

  2. Достойните хора не изръмжават като животни, а говорят убедително, не мислите ли Господин Македонски? А достойните журналисти са обективни и пишат истината, без да изпадат в еуфория и мисля, че е проява на лош вкус непрекъснато да сравнявате двама президенти и то в полза на настоящия, защото вашите сравнения не отговарят на истината и още, такова нещо прилича на нагаждачество от Ваша страна.Моля Ви, не ми натрапвайте непрекъснато Вашата еуфория,аз не я споделям За мен президента Радев е толкова достоен, колкото и президента Плевнелиев.Не е правилно, отново според мен да сеете омраза всеки път към някой, за да възхвалявате друг.Ще завърша с цитат от Библията „Плодът на правдата се сее с мир от миротворци“ !

      • И анонимен
        иси си тъп, но и страхливец

  3. До Теофана!

    Ей, соросоидна пача платена нещастна. Македонски си е казал мнението. А ти що ни натрапваш своето – че Плевнелиев бил достоен президент. Аз например не съм съгласен с това. И като не ти харесва позицията на авторите в този сайт- кво правиш вътре и що им четеш статиите, ма! Ти мазохистка ли си, ква си?!? Баси долната платена соросоидна помия си Теофанооооо

    • Не считам за нужно да влизам в просташкия тон, клишета и обиди от разни другари.Само ще кажа Мноого си тъп Светльоооо

  4. Теофилова,
    Вие така наречените свободни и „обективни“ журналисти сте просто една платена паплач,за която няма нищо свято,освен „златният телец“.В началото се заяждахте със съпругата на Президента,че не била спазвала протокола и пр.Но гледайки снимките на съпругите на държавните глави не ви ли прави впечатление,че съпругата на френският президент е с доста по-къса пола от тази на г-жа Радева.След като не успяхте с нея,започнахте да атакувате директно Президента.А сравняването му с мухльото Плевнелиев,който освен,че си допълни собствения си джоб,не направи нищо друго за България е направо смехотворно.Има една стара персийска поговорка-“ кучетата си лаят ,а керванът си върви“.Затова плъхове нещастни се наврете навреме в дупките ,от които сте изпълзели.

    • Господин Милев, има някакво недоразумение, нямам нищо , ама нищо общо с нападките които ми отправяте и за първи път чувам за коментара за тоалетите на президентшите. Сега, като ме накарахте да се замисля, считам,че сте прав, наистина президентшата на Франция носи доста къси дрешки, но какво от това, аз не съм участала в такива коментари, нито в подобни.Освен това не сте разбрали, аз съвсем не атакувам никой от президентите,а журналистическият похват на др.Македонски.Просто изказах свое мнение за това без да обиждам нито сегашния, нито миналия,нито по, по миналия президент, така както е Ваше мнението кой е мухльо.И още нещо за плъхове и кучета..Нали знаете кога изпълзяват плъховете, когато корабът потъва. А аз съм тук, не напускам страната си, а колкото до кучетата, керванът все си върви, но те не лаят вече, просто свикнаха.

    • Извинете, забравих нещо важно, аз съм архитект, не журналист, не,че е много важно, но тъй като(цитирам Ви))“Вие така наречените свободни,обективни журналисти сте една паплач……“
      Много съжалявам ,че не сте разбрали правилно.

  5. Г-жо Петрова,
    Не се притеснявайте.Има как да се махне от власт лисицата Боко,който няма дори и висше образование и глутницата около него.Достатъчно е истинските българи,които милеят за България да не забравят българският си корен.Един път това вече беше показано на президентските избори.А,че тези помиари ще ядад още шамари и то не само в преносен смисъл,няма никакво съмнение.Така че не се притеснявайте.Въпреки,че някои се опитват да ни унижават българският народ е велик,но във всяко стадо има мърши и заблудени овци.

  6. Плевналиев, като Президент на държавата се държеше като угодническо пуделче на който и да е седнал срещу него. Присъства на ифтар – религиозна вечеря на мисюлманите, като нямаше и най-малка представа нито от протокол, нито от ниво на срещата. Ходи да се среща с Шефа на ЕВН като комисионер. Изобщо се държеше като държанка на някои. Интересно е кой приема подобно поведение на един Президент на суверенна държава?! Пък не искам да си представям какво щеше да е ако Цецка бяха избрали… Защото съм далеч от мисълта, че няма изборни манипулации все пак, знаем къде живеем – в Бойколандия

  7. И как ‘изръмжа’?
    Като каза, че руските МИГ-ове са калпави и не отговарят на Евроатлантическия ни път който сме избрали и ни трябват спешно нови Западни изтребители…
    Хахаха, че той и Плевньо дуднеше същото.

  8. До: Мо
    Хей, Мо, че той и Радев присъства на ифтар тази година. Дори бе организатор, не само ‘присъстващ’

  9. Драга Теофана,
    Ако не искате да ви натрапват чужди мнения, просто не ги четете! Никой не Ви натиска лицето в монитора, насила да четете статиите на тоз или онзи. Мнението Ви за Президента също не интересува болшинството от читателите на този сайт, както вероятно сте се убедила. А ако искате да кажете нещо отрицателно за Президента или да го плюете на воля, посетете други сайтове, като Фактор например или блога на Инджев. Там ви е дадена свободата да храчите на колкото и както искате по него, по Позитано 20, по Нинова или по всеки, който не ви пасва на убежденията, които явно имат някакъв партиен оттенък, клонящ към синьо-моравото…и ще намерите подкрепата на мнозинството от ползвателите, ако това ще Ви донесе някаква утеха за загубата на „предостойния и свръх почтен“ предишен Президент…
    Бъдете здрава…

  10. Не знам за соросоид и русофил. Тези понятия не се използват от мислещи хора и вярващи православни(Румен Радев е православен). Който го пави или е платен да създава смут у православните,или е увлечен от еуфорията,която изключва онази част на съзнанието за свобода на лично мнение и уважение към чуждото. Това води до разделение на народа и кеф за Путин,РДоган(който е с Путин) и Бг управляващите. Какво лошо има ако изкажа мнение,че тази е пълна с лъжи. Пр.всички българи обичат руския народ,но 50% не са съгласни да идва в Бг,друга лъжа е,че АЕЦ Белене е щял да бъде печеливш проект. Дайте да прочетем договора и ще преценим. Договора беше,което е недопустимо,ско от това зависи сигурността на Бг. Личното мнение соросоид ли ме прави?

  11. Ако отхвърлим настрани Сорос,Плевнелиев,Борисов и Путин, с какво Румен Радев се отличава от тях? В първата си реч след избирането си в НС, президентът заяви,че България ще продължи основната си евроатлантическа цел.Ами същото казват и Сорос и Борисов и Плевнелиев?След заведен съдебен иск за разсекретяване на Стенограмите за КТБ и след издадено Решение на съда,Радев упорстваше и не ги разсекретяваше, защо? Защото чакаше указание свише.А, това свише е същото,като при Борисов,нали? В речите си говори за суверенитет, но досега нищо не направи по въпроса,Герб си гласуват закони,в ущърб на целия народ и продават суверенитета ни на едро.Това,че е поканил Путин, нас не ни грее, нито неосъщественият проект Белене.Ако авторът беше прочел ежедневните публикации на г-н Георги Котев, ядрен физик щеше да види,какво количество ток от възобновяема енергия са произвели най-силните икономики в света САЩ и Германия през това горещо лято и Македонски отдавна щеше да знае,че светът върви към енергия от възобновяеми източници, като най-евтини и щадящи природата и нямаше да плаче за АЕЦ Белене.Същото се отнася и за президента Радев, ако в предизборните си обръщения си обещал на народа си суверенитет и смазване на статуквото,направи го бързо и смело и не заставай на една предателска линия с него,като гониш евроатлантически ценности и цели, такива няма,не съществуват, нито на Земята,нито в Космоса.Има една бедна, изстрадала страна,която ЕС и НАТО я унищожават с бързи темпове.Но трябва да дойде някой с топки,за да извади България от бездната.За съжаление Радев не е този българин.Поне досега не го показа.Ще видим,как ще говори и с Макрон,малко, лукаво банкстерско човече,назначено за президент на Франция от от висшия клир на световните банкстери. Ако Радев е съгласен, доволен и любезничи с него – ОТПИШИ ГО!

    • Румяна, колкото и да се отличава Румен Радев от другите политици, ако не се променят системата и законите в страната той не е в състояние да направи каквото и да било. За това е необходима революция, която е невъзможна в такава малка и слаба страна като България. Никой няма да позволи връщането към социализма, дори Русия и Китай които, ако не се лъжа са тръгнали по пътя на капитализма. А при капитализма е добре само за богатите хора, тези които използват труда на бедните, както и за богатите и силни страни, тези които използват трудът и природните богатства на по-слабите и бедните.

  12. Presidenta R.Radev otgovaria napulno na nujdite na Bulgaria v momenta .
    Struva mi se obache che ne vsichkite bulgari , ako mogat da nosiat imeto bulgari saslujavat tosi President.
    Spomnete si dumite na Otetz Paisii :“O nerasumnii Bulgarino , poradi hto se sramish da se narechesh Bulgarin ?
    Ne sum napulno isgubil nadejdata che stranata narechena Bulgaria moje edin den da stane normalna !
    Ivan Maslinkov ot Sliven

  13. Червен Призрак , въобще нито аз, нито някой от фамилията ми е бил член на партия, която и да е , нито сега ,нито в миналото и тези които ме познават знаят добре това.Не сте разбрали ,аз не плюя по никого, нито по настоящия, нито по предишния,нито по,по предишния президент.Реагирах единствено относно журналистическия похват на др.Македонски, изказах свое мнение ,без обиди, сравнения, вулгаризми и препратки. И какво ще чета и къде е моя работа. Идете Вие при Нинова и при Борисов ако искате, всеки да си знае мястото , моето е по високо,така че не ме изпращайте! И още нещо ,вижте и други коментари в този сайт и на Пи-ар агенция Позитаник.
    И Вие бъдете здрав!И президентът Радев и президентът Плевнелиев да са живи и здрави!

  14. Синкаво-морава Теофана, някой да ви е търсил сметка в коя партия членувате и дали изобщо сте била член на някаква такава? Поне аз не съм Ви питал, нито пък съм се интересувал от идейното Ви кредо. Подразни ме фактът, че говорите, че някой ви натрапва мнението си. Ами простичко Ви повтарям, ако не желаете някой да ви натрапва мнението си, не го четете, не го слушайте, не го поглеждайте. Така ще се отървете от чувството, че някой иска да Ви наложи мнението си. Повече от очевидное, че когато човек не желае някой да му диктува своето мнение, той просто го игнорира. Никой не Ви задължава непременно да възприемате всичко онова, което четете за някакво натрапване на чуждо мнение. И още нещо, ако говорим за плюсове и минуси в работата на двамата президенти, настоящ и предишен, то сегашният води по точки на предишния чувствително. Води чувствително просто защото в поведението му липсва очевидната сервилност на предишния, който приемаше чуждестранните си гости с такава усмивка и чупка в кръста, каквато само един келнер, очакващ бакшиш, може да направи. Не говоря за „речите“ му, колко са „негови“ е друг въпрос, които произнасяше, и дори засичаше, четейки от листчето, написано от незнайно кого. По Конституция, Президентът има основно представителни функции, освен че е Главнокомандващ и може да налага вето на закони, приети от НС, но г-н Плевнелиев и в това не го биваше. Да не споменавам и съмнителния начин, по който беше избран. Но, естествено, това е само мое мнение и не сте длъжна да го приемете за натрапване и да се съобразите с него!
    Бъдете здрава!
    ПП. А колкото до цвета, ами приемете, че съм неутрален, т.е. не съм „оцветен“ от никакъв цвят, още по малко пък политически пристрастен към когото и да било!

  15. Поздравявам президента за правилните позициите, които е заемал до сега. Мисля, че той е най-точния президент от всички, които сме имали до сега. Точен, неподправен, истински главнокомандуващ, за разлики от другите. А да не говоря за това недоразумение Плевнелиев, който е срам за България. СМЕЛО НАПРЕД ГЕНЕРАЛЕ, НИЕ ВСИЧКИ СМЕ С ВАС!!!

  16. Нещастници клети,очевидни всички вие не сте участвали в час по история,която някой люде се опитват да я пренапишат.Или просто се правят на хора расли в саксия и поливани с лимонада.България никога не е била окупирана от съветски войски/справка държавен архив/.Това са били тилови части и резерви на 3 украински фронт,които се намесиха в решаващия момент при боевете при Драва и езерото Балатон./57 съветска армия/.Освен това съветски самолети не са бомбардирали България респ.София,а американски „Мустанг“ и английски „Лайтнинг“.Напускат страната в края на 1945 год.Какво правят понастоящем американски формирования на нашите полигони? Пазят така нар.“демокрация“?Като чуя тази дума вече ми се повдига.Защо никой не коментира,президента Зезю Зелев когато се появи снимката му как лови риба с навити крачоли в реката край Веселиново,нито как се търкулна по стълбата на самолета,нито как Марушка му взема чашата с питието.А голямото прегрешение на ген. Радев е, че е бил по по потник и бос в почивният си ден,при положение,че няма протоколни ангажименти.Всеки има право и на малко личен живот без да му се мотаят в краката разни мижитурки,които търсят под вола теле.Считам че за вас плачат Ловеч и Белене.В Ловеч има достатъчно материал за правене на павета,с които с помоща на тези „демократи“бихме могли да оправим републиканската пътна мрежа без парите на ЕС,които така или иначе ще бъдат откраднати от „батко или братко“и подобни на тях.Имайте в предвид, че президента Путин ще бъде посрещнат от българския народ така както никога досега не е посрещан държавен глава,дори и по времето на др.Живков.И крайно време е да е направи референдум за суспендиране на конституцията и изработване на нова действително демократична конституция,а не лобистка.За какво са ни 240 депутати.и евродепутати със съмнителна сексуална ориентация?

  17. ТЕОФАНА ТЕОФИЛОВА ТИ ЗАЩО НЕ СИ НАМЕРИШ ДРУГО ЗАНИМАНИЕ И ДА НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯШ С ГЛУПАВИТЕ СИ ИЗЯВЛЕНИЯ И СЕ ЧУДЯ КОЙ ПРОСТАК ТИ Е ДАЛ ДИПЛОМА ОТ ТЕБЕ ТЕОФАНА НИЩО НЕ СТАВА ТИ СИ ДУХОВНО МНОГО МНОГО БЕДНА ТИ ПРОСТО СИ ЕДНА СОРОСОИДНА ЗЛОБАРКА ЗАТУЙ ЧЕ ИВО ПИШЕ ИСТИНАТА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *