Джена съди Джино! Виж Защо:

Джино ДженаНевероятна кавга си спретнаха Джена и Джино на изпроводяк.

След като годежът бе прекъснат, пръстенът – върнат и всеки пое по пътя си – Джена е с нов годеник, а Джино с тълпа обожателки, те все пак не оставиха нещата по раздялата им да минат цивилизовано и като власите се удавиха на края на Дунав.

Тъй като нямат деца и общи къщи, на практика изглежда, че нямат за какво да се карат, но се оказа, че има. Препъникамъкът в доскоро цивилизованите отношения на бившата двойка стана колата, която бизнесменът беше подарил на годеницата си. След развалянето на годежа той великодушно й я остави, но като видя, че тя вози новия си любовник вътре, нервите му не издържаха.

Всички знаят, че след срещата на бившите, Джино запалил на четвърт, видял, че певицата вози новия си в подарената кола, избеснял, свалил двамата от возилото, взел на Джена ключовете и отпрашил.

А новата двойка се наложило да се прибира с такси.

Джена реши да покрие случая и да го замете като незначителен, но новият й годеник Малкия Канар й казал да не оставя нещата така. И да си търси правата и честта.

Затова и певицата завела дело. Тя си иска колата обратно и със сигурност ще си я вземе.

Джино не бил толкова обигран като българските бизнесмени, които купуват скъпи возила на любовниците си, но ги записват на свое име. И като им омръзне любимата, й дават парцалките, но не и колата. Тя остава при тях.

Бианкалана не бил толкова обигран и купил автомобила на името на Джена. И сега е въпрос на формалност съдът да й я върне.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/xoDJr9RnrRw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *