Деси Слава Ражда Бебе на 20-годишното си Гадже! Виж Тук:

Десилсала БлагойДеси Слава е поредната чалгаджийка,  която се готви да вдигне кръвното на Митко Пайнера.

Певицата е решила да върже здраво до себе си младото си гадже, като му роди дете. Двамата обсъдили идеята и Благой се съгласил. Макар че е малък да става родител и със сина на Деси са почти набори, той решил, че все пак може да поеме отговорността за едно отроче. Още повече, че лично той няма да го гледа- с това ще се заеме първо певицата, а после и гледачка.

Сега двамата са се отдали на приятната дейност да си правят бебе. Упражнявали се по всяко време – сутрин, обед, вечер… и се надяват случката да се случи.

Тъй като е на 37 години, певицата се опасява, че ще зачене трудно, затова прибягвала и към други средства – усърдно мъкнела любимия си по манастири, където имало чудотворни икони, помагащи срещу безплодието.

Опитите на двойката да зачене продължават от няколко месеца и не може да се каже дали има някакви проблеми, или просто не са уцелили момента.

Певицата изгуби цели пет години, докато ходеше със Зарко. Тогава той искаше дете от нея, но тя категорично отказваше да се обвързва и най-вече да живее в Русе.

Сега обаче, когато двамата се разделиха официално и то не къде да е, а в миналогодишния  „ВИП Брадър“, Десислава ненадейно се сети, че може да увеличи семейството си с още един бебешок.

Благой е добър, гледа я в очите, ще бъде чудесен баща и най-важното – живее в София при нея и винаги й е под ръка.

Синът й Майки пък бил съгласен да си има братче или сестриче, нищо че в училище можели и да му се смеят, ако излезе да го разхожда с количката. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pNCdXt1MXps

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *