Десислава праща сина си в гръцки пансион, за да не расте разглезен

ДесиславаДесиСлава записала  сина си Майки да учи в пансион в Гърция.

Певицата имала детето й да завърши средното си образование в САЩ, където живее почти откакто се е родило, но после размислила.

Въпреки че, бившият й мъж има добър бизнес и  върти ресторант в Чикаго и може да си позволи да плати за добро частно училище на малкия, а брат му и майка му също живеят с него и на хлапето нищо не му липсва, певицата решила да се сближи повече с отрочето си и да се заеме с образованието и възпитанието му, пише хотарена.

Тя не искала и Майки да живее толкова далеч от нея и да ги  делят 6000 километра и твърдо настоявала той да учи в Европа. Първо го накарала да кандидатства в Англия, но после размислила и избрала по-близка дестинация. От септември Майкъл ще постъпи в  американско училище, обаче  в Солун.

„Той е умен, буден, беше приет и в България, и в Лондон, обаче накрая сметнах, че  искам хем детето ми да завърши в  чужбина, но да е близко до мен, за да мога по-лесно да пътувам да него и  да го виждам.

Реших да го откъсна от семейната удобна среда в САЩ, но да не го местя при себе си, защото ще е същото. Твърдо искам да се научи да се справя сам и да изкара една своеобразна житейска казарма, да взима решения само той и да се научи на определени правила, с които после ще се сблъска в живота.

Малко или много той е дете на звезда и макар да е скромничък, вече усещам у него  лек непукизъм и бунтарство, леко вирване на нослето, а това се получава винаги, когато имаш  известен родител.

Затова искам никой в пансиона да не знае кой е, а той да се научи да се оправя сам. Така ще е най-добре за него“, обяснява  певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *