Денков: Трябва да гледаме нашите идеали и интереси и да не се подчиняваме на чуждите

Най-големите победи могат да бъдат постигнати и по мирен начин. Това каза премиерът акад. Николай Денков на церемонията за честването на 138 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия пред мавзолея-костница на княз Александър І Батенберг в София.

„Ако използваме по правилен начин методите на дипломацията, ако намерим съюзници, ако знаем за какво се борим заедно с тях, и имаме общи цели, можем да ги постигнем и по мирен път“, заяви той.

„А тогава може да се наложи да защитаваме дори и с кръв, това което сме постигнали. Защото българското съединение нямаше да бъде успешно, ако Българската армия в необходимия момент не беше успяла да отблъсне агресора, който дойде от запад“, посочи още Денков. Което ние от Skandalno.net тълкуваме като намек, че България може и да влезе във войната с Русия.

„Трябва да гледаме нашите идеали, нашите интереси и да не се подчиняваме на чуждите“, коментира министър-председателят Денков, без да уточни какви точно идеали има жалкият съдран американски парцал, в какъвто превърнаха родината ни той и цялата останала седесаро-герберо-пепейска сволоч. По думите на Денков „историческите факти доказват, че съвсем скорошната тогава освободителка на България се превръща в най-големия противник на нейното Съединение“. Денков естествено не споменава причината за това – че от Освобождението до Съединението ни няколко поредни български правителства провеждат крайно русофобски политики.

Съединението е дума, която от една страна отразява исторически акт, който променя съдбата на България, а от друга е символ на това, от което има нужда българското общество, ако иска да се развива“, посочи Денков. Когато говорим за съединение и искаме да се обединим, трябва ясно да дефинираме целите и общите задачи, които ни водят напред към бъдещето като просперираща държава, а не да се взираме назад и да копнеем за едно минало, което никога няма да се върне, каза още премиерът. А Skandalno.net оставя тези му последни думи без коментар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Нямам думи, точно този ли казва,че трябва да си гледаме нашите интереси и да не се подчиняваме на чуждите, най-продажното, най-сервилното, най-подчиненото, най-уродливото и още, и още …..

  2. Денков, плъх продажен- ближейки мъдурите на посланика , ли ти дойде тази реч в главата??

  3. ОПИТ ЗА ИЗВИНЕНИЕ ИЛИ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА.
    ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА УРКА 6000 ЛЕВА А ЗА БЪЛГАРСКО ДЕТЕ 150 ЛЕВА.
    ПРЕДАТЕЛ ДО ПРЕДАТЕЛ ПОДЛЕЦ ДО ПОДЛЕЦ,ВМИРИСАНИ СА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ
    КАТО ИЗВАДЕНИ ОТ СЕЛСКА ЯМА.

  4. Ей тоя малоумен академик като го вида все едно че виждам някакъв лигав гърчещ се плужек !
    Всяка дума негова е пълна лъжа ,казана без грам мозък ! Щото дайте му една лопата и да ходи да копае, та да си го намери нейде в краварското посолство!

  5. Антибългарите и еничарите вкарват в конституцията членството на България в ЕС и НАТО, като има и забрана за референдум за излизането на България от сатаниските съюзи до избиването на последният българин.

  6. Рядък абсолютен дебил, долна подлога и продажник. Такива като този са отваряли портите на врага и са допринесли за клането на хиляди. Този обаче е рядка комбинация на академик и позорен празнодумец, на презряна маша. Няма зрънце логика във всичко което плещи, и целият народ трябва да го слуша. На кого падаш в краката бе ИЗРОД, на тези, които колонизираха света преди и след ВСВ, на тези, които са водили най- много войни за последните години с милиони убити и милиони емигранти. Какво въобще търси САЩ в Европа и в Черно море. Колко пари за покупка на тяхно оръжие трябва да налеем като колониален данък. Цифрите бе ИЗРОД са по силни от всичко останало.

  7. В този антируки хор се нареди, предавете си, и Данчето – бивша учителка по руски език. Език с който тя доскоро си изкарваше хляба, сега плюе по него.

  8. Гадина мръсна, отвратителен плужек – това си ти, пишман-академико!!!!! Ако те срещна сам в тъмна уличка, ще ти разпоря пърдялника от еба*е!!!!! Продажна гадина, готов да ближе задника и да стои надупен на оня от Козяк за жълти центове!!!!!

  9. Съгласен съм. В момента БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ СА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ КАТО НЕГО.
    Смъртна присъда за националните предатели, денков, кирчо, кокорчо, магарев и цялата им пасмина от платени клакьори.

  10. Това недоразумение, акад. Дянков е по-тъп от всички докегашни управници: Желев, Плевналиев, Борисов…, а уж бил академик. Всички знаем как се става академик в днешно време – с пълзене. Поредната тъпотияп – Митрофанова била виновна за неговата тъпост, а уж се пише академик

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *