Денис Ризов поиска Развод от Наталия, ще се жени за друга!

denis_nataliaHaтaлия Cимeoнoвa e в пълен шок заради голямата си любов Дeниc Pизoв.

Продуцентът, който е нейн съпруг и баща на дъщеря й, но от години двамата не живеят заедно, въпреки, че не са разведени, сега отишъл при нея и й заявил, че иска развод.

Причината е, че има сериозна жена до себе си и иска да сключи брак с нея, но преди това трябва да се разведе. Наталия, която се надявала, че след като любимият й се „наиграе“, ще се върне при нея, сега останала като ударена по главата. Дълбоко в себе си, тя знаела, че двамата се обичат и е въпрос на време да се съберат пак. Тя отказвала да повярва, че съпругът й ще я изостави окончателно и ще отиде при друга.

Той си ме обичаше, проплакала тя пред приятелки. Самият факт, че толкова години не поиска развод означаваше, че ме обича. Буйна душа е, рок-музикант, разбирам защо се отдели да живее сам, той гори в купоните и сред приятели, а аз обичам да ми е тихо и подредено.  Знаех, че ще се върне.

А сега…

Най-внезапно – развод!

Това окончателно ще скъса всички нишки между него и мен, вайкала се Наталия и упорито не искала да се запознае със съперницата си, въпреки че Денис й предложил двете да станат приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/KPdNpRE6UaI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *