Дахер Ламот: Уважаеми НПО-Грантаджии, господарите ви не ги е грижа нито за Украйна, нито за жените в Иран, нито за вас… а само за богатства и територии

Вчера се разхождах около Софийския университет и видях някаква тълпа от хора с украински, ирански и кюрдски знамена. Тълпата ръководеше екзалтирано момиче, която с пискливо- истеричен глас, очевадно под влияние на субстанции, крещеше лозунги, а няколко човека й пригласяха. Повечето от протестиращите не бяха перси. Лично ги познавам – по-голямата част бяха кюрди, азери, афганистанци, иракчани и вероятно студенти от паралелките по източни езици. Най-много бяха българите. Немалка част от лозунгите всъщност бяха за Украйна. Казах си: „Ясно“.

Това вече съм го гледал. Помните ли първите демонстрации за „сирийска свобода и демокрация“? Тогава малката групичка протестиращи бяха в почти същия състав. С две думи- платена соросоидна паплач.

Но сега ще ви кажа какво ще се случи в Иран.

Същото каквото в Сирия, в Нагорни Карабах, в Ирак, Йемен, Либия, Афганистан, ивицата Газа. Защитават правата на жените? Сериозно?

Уважаеми грантораздавачи от „Америка за България“ (щото и най-големите глупаци вече ноучиха, че вие финансирате тези „протести“) къде бяхте когато азерите екзекутираха и се гавреха с арменски жени в Нагорни Карабах? Къде бяхте когато в С. Арабия счупиха рекорда за екзекуции, най-вече на жени-прелюбодейки и хомосексуални? И защо на протеста ви в подкрепа на „умерената сирийска опозиция“, когато ви призовах да посочите град в Сирия, контролиран от „сирийските“ „умерени“ бунтовници, в който на жените им е разрешено да са без никаби, вие мълчахте. Все още никой от вас не ми е отговорил на този въпрос. Какво стана в Афганистан, когато се възхваляваха Осама бин Ладен и се финансираха войните на джихада, т.е. муджахидините? Защо не протестирахте срещу американците след чиято война в Либия, там се появиха пазарите за роби? Защо при събитията в Бахрейн например, когато саудитски милиции преминаваха границите и убиваха протестиращи?

Защо правителството ви финансираше ислямистите в самия Иран, когато сваляхте секулариста Мосадък?

Знаете ли какво ще се случи в Иран? Ще я потопят в кръв и безкрайни конфликти. Ще финансират сепаратистки азерски и кюрдски формации, ще разбият страната на парчета, ще вкарат пълчища ислямистки терористи, които ще окупират най-големите находища от газ и нефт, като в Сирия, и ще източват иранския газ и петрол в полза на САЩ, фалирайки правителството в Техеран. Ще продават източеното черно злато и газ на западните корпорации, а после западна „коалиция“ от спасители ще „отидат да спасяват на място“ като окупират същите територии. При това с одобрението на американската марионетка ООН.

Координирано с тази западна свинщина, подопечните им инфлуенсъри и медии, с които са обримчили планетата, ще се надпреварват да измислят лъжливи истории с бременни жени, деца, котки и LGBT общности, както го правеха в Сирия, а сега в Украйна. Дори сълзливите им лъжливи истории, с които ви облъчват, няма да се различават, докато подкрепяните от тях „борци за свобода“ колят и разрязват хора на парчета, разрушават културните паметници и цялата иранска индустрия.

Развитият днес Иран с блестяща наука, култура и икономика, ще бъде върнат столетия назад, ще бъде превърнат в поредната слаба и зависима от запада страна, управлявана от послушни марионетки-милионери.

Жените на Иран? Ако наистина каузите на „Америка за България“ и сродните им сатанински НПО по целия свят, бяха искрени, щях да съм пръв в защитата им. Уви, жените в Иран няма да видят и бял ден, ще погребват съпрузи и синове, бащи и роднини, ще бъдат подложени на насилие и престъпления от вражески формирования.

Защото единственото, което господарите на протестиращите вчера в центъра на София ги интересува, са територии и богатства.  А най-голямото постижение на тази кръвожадна зловеща, уродлива доктрина, наречена за благозвучие „неолиберализъм“, е умението й да прикрива алчната си жажда с някакви виртуални, празни и лицемерни каузи: права на жените, LGBT, расизъм, веганство, право на идентичност, деца и прочие. Заигравайки се с егото, алчността и първосигналните емоции на армията им от послушници. Които дори няма нужда да си отварят устите, защото вече всички знаем какво ще кажат.

Ще ви кажа какво ще стане и с протестиращите соросоидни грантаджии. След като нашмъркани изпълнят своите „задължения“, ще изчезнат от публичното пространство, получавайки някакви позиции и „обещаващи“ кариери.

Тези уроди са тотално загубили човешкия си облик, често ехидно и подигравателно пишат на стената ми в социалната мрежа „ама що в Сирия, Украйна или в Херсон стана така“, като че не става въпрос за човешки животи, общи трагедии от всеобща алчност и глупост,  а за мач и фенски крайни пристрастия, които тия малоумници попиват, поради липса на внимание и смисъл в реалния им живот.

Тотално деградирала безчувствена, озлобена паплач.

ПС: Да не пропусна и „любимците ми“. Тия с „Ама един иранец (сириец, украинец, арменец и т.н.) ми разказа, че….

Авторът: Дахер Фарид – Ламот (38 г.) е сирийски журналист, който от години живее и работи в България. В момента е един от най-популярните блогъри у нас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Иран съществува в сегашните си граници и състояние, единствено и само, защото е Ислямска република. Какво обединяваше хората в СССР и бяха щастливи, без да са богати, без да имат дом? Комунизмът, религията на масите. Същото е и в Иран, религията обединява хора от различни народности в единна общност. Иран не може да бъде национална държава, СССР също не можеше, Русия живее по инерция с измислената разлика между руснак и россиянин, освен това е федерация, но от народи, които нямат в съседство собствена държава като азерите или кюрдите. Даже Турция се страхува, че не е еднонационална. Какво обединява ЕС? Религията АЛЧНОСТ? Не, това е само за някои. Еврото? Народите, които са го приели, всяка нощ сънуват старите си валути. Страхът ги(ни) обединява, страхът да не останат сами и голи в този недружелюбен свят на бившите им колонии. Петко е барабар, защото много обича да се прави на голям, от типа „кой ще се бие с нас всичките“, но всъщност е слугата кръводарител на повикване. Глобалистите се страхуват от съдният час, надяват се на ИИ и роботите, Терминатор 2 им е мечта. Заложили са всичко на тази карта, защото другата страна е сложила брадвата и милост няма да има. Еднополярен светът няма да бъде, но ядренополярен може да стане, удавниците са опасни. Тъжно е да гледаш хората с нисък интелект, които сега развяват „ценности“, веят чужди знамена и са на 30 сребърника по-близо до мечтаното благополучие, как зверски се заблуждават, че са в отбор с някого. Отбор няма, има надцакване. Ако Украйна „победи“, тя ще е жертвеното теле на собствената си победа. Ако Иран се „демократизира“, човечеството ще загуби милиони древни генетични линии в разни войни и разпри по целия този район и няма да гори само в Иран, а по цялата територия на съседите му. Човечеството не се нуждае от напредък, защото пътят, който са ни избрали е грешен и не води на никъде, може би дълбоко в пустинята. Човечеството трябва да се върне там, където той е започнал, преди век и да тръгне в друга посока, като вземе всички поуки от грешките на загубените поколения. На първо време, чумата АЛЧНОСТ трябва да бъде унищожена и всичко свързано с нея, също.

    • Срещу Иран работят евреите, към тях се обърни и ги питай какво точно искат от Иран, а точно Русия внася успокоение и мир между тях, те решават проблемите и споровете помежду им!

  2. Читох внимателно този коментар, но така и не разбрах какво иска на ни внуши авторът. Първооткривател на брадясали истини че снегът е бял, водата мокра, а царят е гол.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *