Дарина Павлова отчаяна и зарязана от Джулио Берути

Дарина ДжулиоДарина Павлова най-после  вдигна завесата, която беше метнала върху  личния си живот. Тя призна пред водещата Диана Любенова, че е самотна и в момента няма никаква  сериозна връзка.

Доскоро  светските медии у нас и в Италия я  обвързваха  със звездата от сериала “Дъщерята на Елиза” Джулио Берути. И даже пишеха, че всеки момент той ще й поиска ръката, а тя ще му я даде. Истината се оказа различна. Дарина без да иска потвърди плъзналите слухове, че той е зарязал заради по-млада ии обяви че в момента е напълно сама.

Често ми се случва  да ми се обадят и да ме питат дали съм заедно с Мел Гибсън, или пък  каква ми е връзката със Силвестър Сталоун и Антонио Бандерас, изхвърли се яко Павлова. Защото за това определено никой не я е питал.  Същото било  и с Джулио Берути. С всичките известни личности тя се снимала, просто по служба, понеже работели заедно. Това, че един мъж е на снимка до мен, не значи, че с него имаме интимни отношения, каза мадам Мулти.

За Джулио каза, че е едно прекрасно момче и актьор, пред когото стои  голямо бъдеще. Ние с него сме  близки приятели  и много се уважаваме и обичаме, обаче не бих могла да кажа, че той  е мъжът до мен. Джулио е прекрасен, обаче  аз много го уважавам и обичам, но само като приятел.

Чувствам се свободна и винаги искам да съм такава”,  каза назидателно Дарина.  Тя заяви, че втори път няма да мине под олтара и  няма намерение  да става  булка. „Ако срещна някога човек, който би могъл да бъде с мен и до мен, с удоволствие бих живяла с него, но на семейни начала. Едва ли бих развалила хубавите чувства с брак, призна тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *