Преслава пак се метна на милионер

Преслава ново гаджеПреслава, която стана известна с  грозната  ръкопашна схватка с бившата си любов и то пред очите на майка му, отново е намерила кой да й бъде опора и надежда в живота.

Човекът, който денонощо е до нея и заради когото накара Бирмата да побеснее от ревност се казва Петър и бил само на 24 години.

Е, младежът има вид на пораснало дете, няма плочки и фигура на батка, но за смека на това бил мил и любезен и угаждал на всяка прищявка на певицата.  Чувствал се горд, че е неин кавалер и само дето не заставал на челна стойка да го забележат всички и да му завидят.

Интересното е, че въпреки  крехката си възраст и телосложение, мъжът разполагал със солидна банкова сметка, направена от неговите родители  и можел да си позволи да угоди на всяка прищявка на капризната Петя.

„Тя си е такава, не цепи басма, бързо взима решения – пуска единия клон и веднага се хваща за другия. Важното е само  мъжете да са богати и няма значение как изглеждат“, коментират дълбоко запознати с нрава на певицата, или просто хора, които претендират, че я познават.

Всъщност Преслава изкарва достатъчно пари и май не е толкова важно мъжът до нея да е богат, но задължително трябва да не е беден, защото какво самочувствие ще има, ако тя го издържа…

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Qts5JZlI8RQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *