Дарина Павлова и Илиана Беновска се сджавкаха здраво в ефир

ДаринаДарина Павлова и Илиана Беновска, които открай време се познават и даже заедно работиха върху първия български по*нофилм, когато бяха млади, се скараха като домакини за намалени домати на женския пазар.
Това се случи във вчерашното предаване на „България търси талант“. Бившата режисьорка на всякакви филми и сегашна журналистка изнесе дълга и неразбираема реч, за да оправдае гласуването си за изпълнението на детски танцов състав. Незнайно защо тя заяви някак между другото, че пред младите хора в България няма перспектива и трябва всячески да им се помага.
 Госпожа Мулти обаче  прекъсна тирадата й, за да й  подметне: „Ама ти добре говориш, само че не си за тоя формат и изместваш темата“.
Това пък веднага накара водещия Сашо Кадиев да се опелтечи  и да ги помоли стреснато: „Дами, ама не се конфронтирайте“, огелпвайки здраво последната дума.
Беновска,  изобщо не го чу, а се  се определи като „малко несъстоятелна“ и заяви: „аз се занимавам с политика, но разбирам и от изкуство“.
След още няколко минути на пълна логорея, тя все пак даде гласа си.
Новина беше и фактът, че като никога досега, предаването свърши точно навреме и буквално стресна феновете му, които чакаха пак да се проточи в безкрая.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *