Даниел Вълчев строи край Сан Ремо Палат за 2 млн. евро! Откъде видния Соросоид взе парите! Виж Тук:

Бившият министър на образованието Даниел Вълчев и настоящ функционер от РБ си строи „малка спретната къщурка“ в красиво село на километри от живописното италианско градче Сан Ремо.

Мястото е близо до границата с Франция и там вече са си направили цяла колония от палати видни представители на изчезналото от политическия небосклон НДСВ. А строителството на нови бг. дворци кипи ли кипи. Евтина работна ръка за грандиозните строежи пък пристига направо от България.

„България на гражданите“ май се разширява до „Италия на гражданите“, „Франция на гражданите“ и скоро може да се превърне в „Светът на гражданите“, злословят и завиждат реформатори, които понеже се включиха по-късно в далаверата по разграбването на страната, сега се борят поне за званието „София на гражданите“.

Скромната двуетажна „къщурка“ на Вълчев е на 50 километра от  Ница, така че той може спокойно да изнася соросоидния си опит и в Италия, и във Фрация.

Любимецът на Миглена Кунева и нейна предана дясна ръка, ще брои най-малко 1 милион евро за имота си, при положение, че се спре на най-евтиния вариант. Най-скъпият пък е около 5 милиона евро. Наши обаче източници издадоха, че бившият образователен министър се е спрял на междинен вариант, при който хасиендата с цялостното обзавеждане ще му коства около 2 млн. евро

Странно е откъде човекът, който разтуряше седянки, има толкова много пари. Едва ли в качеството си на съветник на просветната министърка ги гребе с лопата и тя му плаща баснословна заплата. Пак според приказливите реформатори, Вълчев и Кунева са се забъркали в обществени поръчки, които минават през министерството и се печелят от близки на Вълчев фирми. Ненапразно преди година време от министерството изчезнаха близо милион лева, а Кунева обеща, че ще направи проверка. По-точно – ще потули нещата.

Освен това вицепремиерката е тясно свързана със соросоидни организации и отдавна, подпомагана от тях работи за налагането на американските интереси в България. Още преди години тя спря два блока в АЕЦ „Козлодуй“, с което нанесе непоправима вреда на енергетиката ни, а цената на това предателство още я плащаме. Защото с действията си Кунева направи така, че плащаме три пъти по-скъп ток, а американските централи печелят и диктуват цената на същия този ток.

Вместо да се покрие в дън земя след тази издънка, мадам Йес учреди партия и продължи най-нахално да се вре в родната политика. Накрая влезе в коалиция със сините и се намъкна повторно в управлението на България, този път заедно с другото брюкселско мекере Бойко Борисов.

Като награда за верността си към евро-атлантиците Кунева получи просветното министерство и сега е на път да срине и изнемощялото българско образование.

Така че няма защо да се чудим откъде съратникът й Даниел Вълчев има пари за вила в Сан Ремо.

Предателството на националните интереси винаги се е заплащало най-скъпо. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Баси простотиите, изсмукани от пръстите на краката. Заради такива като вас думата „журналист“ е вече мръсна дума.

    • А заради такива като теб „народът български“ се ползва като нарицателно!

  2. А не е ли редно да се даде и източника, откъдето сте научили тази информнация? Защото иначе май подхождате по същия начин, по който навремето другарите комунисти подхождаха – зарибяваха населението с голи приказки и ние всички трябваше да им вярваме безприкословно.

  3. „Защото иначе май подхождате по същия начин, по който навремето другарите комунисти подхождаха – зарибяваха населението с голи приказки…“ Приказките може да са били голи, но населението за разлика от сега беше облечено. За всеки имаше работа, дори за циганите. Всички деца ходеха на училще, дори циганчетата. Всеки болен имаше достъп до болница. А сега? Улиците са пълни с просяци и клошари. Сегашните господа капиталисти явно зарибяват населението с друг вид приказки. Всъщност те така го зарибиха, че за 20 и няколко години голяма част от него опростя напълно, а в скоро време ще престане и да съществува.

  4. Дайте снимка да я видим и ние. Не – че ще си построим пак там…

  5. Не съм комунист, но фактите са си факти. Дори в Британската енциклопедия от 70-те години пишеше, че по онова време, България по образование на населението, е на едно от първите места в света а по производство на глава от населението е пред Гърция и Турция. А това, че предателите на комунизма, като започнем от Горбачов унищожиха системата за да станат милионери и милиардери като техните колеги на запад, е съвсем друг въпрос.

  6. Сигурно теза пари са от спестените стотинки за трамвайни билети. Едно време го даваха за пример като единствения депутат/министър който ходеше на работа с колело

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *