Бедстващите на магистрала „Тракия“: При разчистен път НИ ДЪРЖАХА ОЩЕ 3 ЧАСА НА СТУДА, ДА ИЗЧАКАМЕ БОЙКО ЗА СЕЛФИ С НАС! Виж Тук:

Българският Батман няма почивен ден!

Дори на 31 декември той не пропусна да направи поредния си пи-ар панаир за да си повдигне кризисно срутилия му се рейтинг.

Часове преди Нова година Борисов надигна натежала снага от претрупаната си трапеза и литна с вертолета до Бургас да спасява заседналите в снежния капан на магистрала „Тракия“ хиляди автомобили. Както и да се снима със закъсалите по стария път Карнобат- Бургас.

Кому беше нужно това хабене на народни пари и вдигането на цял хеликоптер с придворни софийски журналисти часове преди Новогодишната нощ, никой не разбра.

С какво може да помогне един премиер в оставка на закъсалите в канавките коли, освен да топи преспите с духане, или да лови снежинките още във въздуха?

Или може би Борисов е целял да превърне дефекта в ефект! Това той най-добре го умее!

Защото вината за закъсалите автомобили си беше изцяло негова, на ГЕРБ… и на никой друг! Не е нормално да застелиш надве-натри с нискокачествен асфалт, само за да му резнеш лентичката, да си го пишеш като политически дивидент, с години да се фуклявиш, че строиш неуморно… като че ли с това се изчерпва работата на един министър-председател… И когато цялата тая бутафория почне да се рути – ти кризисно да хвърчиш, за да си правиш селфита със закъсалите насред сътворените от теб руини!

Борисов явно сега научава, че освен да строиш нискокачествени катакомби, се иска и поддръжка. Искат се дежурни екипи на Пътна помощ, трябват и машини за опесъчаване. А се оказа, че в района на бедствието нямало даже един снегорин! Въпреки предупреждението на синоптиците за лошо време, екипите фукнали да празнуват. Липсвал е пясък, не е бил почистен дори традиционно най-проблемният участък край Карнобат, асфалтът се заледил и хоп – две верижни катастрофи, които затвориха магистралата за 8 часа. Точно в деня, в който всички пътуват, за да посрещнат Новата година.

Питаме – кой идиот си затвори очите за причините и кой скри виновните?

Къде бяха снегорините?

Къде беше пясъкът и лугата?

Как така ТИР-ове пътуваха по магистрала „Тракия“, след като беше забранено в този ден?

„Аз им се скарах на тираджиите, ама те си плащат глобите и продължават да си карат“, оправда се Борисов.

Така ли?

Това може да са думи на третокласник, който се оправдава пред учителката си, но не и на премиер в оставка, който се готви пак да управлява!

Какво означава „скарах им се“. Закони няма ли? ДАИ и КАТ по пътя нямаше ли? Като хванат  някой ТИР повторно, не могат ли да вземат книжката на шофьора за назидание на останалите. Да видим тия след него ще посмеят ли да нарушават закона!

Но службите са го ударили на уволнение, а тираджии вилнеят по пътищата. Няма кой да ги контролира. Няма снегорини. Лилито Павлова е готова за зимата само в топлия си кабинет и всичките й приказки са предизборни вятър и мъгла!… и препускане в свински тръс по местата, където трагедиите няма как да се скрият.

Младо семейство, което прекара нощта в колата си на второстепенния път  край Айтос разказа, че сутринта обърналият се пред автомобила им ТИР все пак бил вдигнат:

„След това чакахме още 3 часа. Въпречи, че пътят беше разчистен от часове, не ни пускаха да минем. Чак в 11 часа разбрахме защо. Откъм Бургас се зададе Бойко Борисов с мощен джип и една кохорта журналисти по петите му. Борисов слезе и тържествено обяви пред камерите, че вече всичко е наред, защото той лично се ангажирал да помогне за почистването. С жена ми го гледахме отстрани онемели. При вече разчистен път, ни държаха още три часа на студа, за да го чакаме да дойде и да си направи селфи с бедстващите! А после Борисов запали колата и тръгна към Карнобат да си прави и там селфита… Това е повече от подигравка! Това е фрапираща наглост!“. – оплака се премръзналото нещастно семейство. Но кой да ги чуе. Официозните и най-рейтингови телевизии показаха само Борисов!

Да, наглост е, драги сънародници. Наглост и дебелашка безпардонност.

Хем не се грижи за магистралите, хем после ходи да утешава потърпевшите и да се снима с тях за спомен!

А целта на целия този цирк е на простия народ да бъде внушено, че ако го няма Бойко да изрине снега, от София до Бургас ще се пътува само от май до септември.

Само че прост народ май вече не остана.

Само един самозабравил се и самовеличаещ се като „спасител на нацията“ клоун.

Който в глупостта си сам си намазва ските и сам се пусна по „разораната целина“ на магистрала „Тракия“! За да срещне народа, който обаче вече е с друга бюлетина в ръка! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ако Бойко Борисов Ви чете статиите , питам се какъв дебелокож наглец трябва да си за да не се скриеш в дън земя и да не се покажеш.А ние сме също нещо недобре с мозъците за да гласуваме и гласуваме за него.
    При толкова много най/бедни ,болни ,гладни и прочее/ трябва да добавим и тъпи за жалост.Хайде на пролет пак да си го изберем и да чакаме да ни оправи с още някой милиард заем да си напълни джобовете!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *