Кичка Бодурова пребори Бръчките с… Охлюви! Хвана си Млад Любовник! Виж Тук:

Кичка Бодурова е избрала нестандартен метод да се бори със следите от годините, изписани по лицето й.

Тя проучила, че на пазара има специален крем, направен от слузта на охлюви, който като с магическа пръчица заличавал бръчките.

Естрадната прима опитала продукта и много го харесала. Въпреки високата му цена, тя изкупила всички продукти от серията. Любими й били както дневният и нощният крем, така и околоочниян контур.

Те не само заглаждали кожата й, но и я предпазвали от вредното въздействие на слънчевите лъчи в Лас Вегас, както и  от перманентно мръсния въздух там.

Освен това екстрактът от мекотелите забавял стареенето на кожата, подхранвал я, регенерирал клетките и давал ново самочувствие на дамите.

Явно Кичка в един момент се е почувствала достатъчно подмладена, защото наскоро тръгна слух, че е изоставила съпруга си Крис и се е обзавела с нов любовник. Значително по-млад и по-палав.

Младежът е нейн колега. Двамата обикаляли САЩ уж в търсене на недвижими имоти, но доста дълго се застоявали по хотелите и СПА центровете. Крис търпял забежките на жена си, защото бил болнав и разчитал тя в един момент да се върне, за да се грижи за него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/c5j0ATc4smw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *