Елен Колева заби чужденец! Красавец и трезвеник! Виж Тук:

Елен Колева най-после намери любовта на живота си.

След като мина през две опустошаващи връзки – с майонезения бос Александър Найденов и вечно пияния писател Калин Терзийски , Елен Колева най-после е открила нормален човек, когото да заобича.

Любопитно е, че наситилата се на български номера актриса е избрала чужденец. Явно го е сторила с надеждата, че ще е по-възпитан, по-нормален и няма да я изхвърли посреднощ от палата си, нито пък ще й развява прашките в телевизионни интервюта и с бутилка в ръка ще разказва подробности от приключенията им под чаршафите.

Марсел Коен е евреин и двамата с актрисата имат връзка едва от месец. Младежът толкова хлътнал по нея, че бързо-бързо, още навръх Коледа й предложил да живеят заедно. Елен побърза да се похвали в профила си във Фейсбук, че отново е щастливо обвързана, смени статуса си и задръсти страница си с общи снимки и селфита на двамата, които наистина излъчват любов.  На една от тях се вижда  коледната им трапеза, която е сервирана в дома на актрисата, а двамата щастливо се гушкат покрай пълните чинии.

Според техни общи познати, младият и красив Марсел бил коренно различен от последните й две публични гаджета – стабилен, уравновесен и  отговорен човек… и най-важното  – трезвеник! Това е доста приятна изненада за актрисата, която като магнит привличаше все негодяи. Сега обаче препатилата Елен е щастлива и въртяла на малкия си пръст влюбения до уши 35-годишен чужденец, който пък нямал нищо против да бъде въртян, както дамата пожелае.

32-годишната актриса се опари първо от връзката си с родния Отело – Александър Найденов, с когото два пъти се разделяха драматично – с псувни и обиди по медиите. Докато накрая тя не изтърпя сцените му на ревност и избяга. За отмъщение Майонезата я уволни от Народния театър, където беше член на настоятелството и следователно- с голямо влияние.
Писателят Калин Терзийски пък я въвлече в луда връзка, в която едно след друго се редуваха алкохолни изстъпления, изпарения и откровения. А когато тя постави на обсъждане проблема му с пиенето, той я изостави и се върна разкаян при жена си. Съпругата Ивана нито го ограничава да пие, нито го обвинява за кръшканията му.
Елен се беше отчаяла, че някога ще срещне нормален мъж, но откакто се е запознала с Марсел, отново лети на крилете на любовта, разкриват приятелките й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *