Гущеров окичи Мария с рога, миньончето бяга с четири куфара

Мария ГущеровБракът на фолк певицата Мария и Християн Гущеров се клати като лодка в бурно море и двамата били на косъм от развод.

Всички очакваха Марчето да кръшне на любимия си Мечо, но се оказа, че той кръшнал на нея. Проблемът бил, че откакто се ожениха, Мара все по-рядко го посещавала в покоите му, понеже била заета с участия, а сутрин пък ставала много късно, чак когато той отиде на работа. Липсата на полов живот изнервила пухкавия съпруг и тъй като не можел да кандърдиса жена си, решил да си намери такава, която не отказва, а срещу заплащане се появява в уговорения час и е професионално мила и старателна.

За зла участ Мария се прибрала по-рано от участие в провинцията, а охраната се изпуснала в кой от хотелите им е Гущеров. Гардовете обяснявали, че е на бизнес-среща, но Марчето му знаела графика със срещите, затова подкарала като луда към хотела. А там в най-хубавата спалня заварила скъпия си в обятията на непозната красавица.

Вместо да му вдигне скандал, фолкаджийката натъпкала четири куфара с дрехи, взела дъщеря си и избягала при сестра си. Хриси бил в потрес, защото тя веднага се свързала с адвокати.

Кръшкането му струвало унизително пълзене в краката на жена му, бижута, цветя, подаръци и обещания, че повече няма да прави така.

Той й обяснил със сълзи на очи, че мислел, че тя вече не го обича и се омъжила за него заради парите му. Така пишело в сайтовете и той повярвал. Това разнежило певицата. Тя го уверила, че обича него, а не парите му и след три седмици сръдни, се прибрала триумфално в палата им.

В момента Гущеров е по-тих от водата, а Мария зачестила посещенията си в спалнята му, за да не й кръшне пак. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *