Гол Ресторант отвори врати в Лондон! Виж Тук:

голи1В Лондон се сбъдна мечтата на любителите на голотата и  първият нудистки ресторант отвори врати.

The Bunyadi е малък,  има само 42 места и засега е предвидено да работи три месеца, докато времето е топло. Интересът към перверзната атракция е голям и  46 000 души са в списъка на мераклиите да хапнат там и да се разтушат във вида, в който ги е майка родила.

Сервитьорите ще сервират  полуголи със символични прашки с цел по-добра хигиена и защото са обслужващ персонал.  Вътрешният ред е много строг. Посетителите се събличат в специално помещение, където свалят не само дрехите си, но оставят и телефоните и всякакви други записващи устройства. Мярката е взета, за да не направят снимки и да ги продадат на жълтите издания.

В ресторанта има и специален кът, в който срамежливците могат да хапват облечени.

Интересът е огромен и то най-вече от представителите на артистичните среди, бохемите и богатите. Резервации се правят от САЩ, Франция и други богати страни, където на хората им липсват силни усещания.

Дамите сега няма да се чудят какво да си облекат, а как да прикрият несъвършенствата по телата си, използвайки фон дьо тен и други бои за кожа – например бронзати. Бижутата не са забранени и посетителките могат да се появят голи, но с герданчета, колиета и обеци.

Заведението е напълно екологично, осветлението е на свещи, в кухнята се работи с дърва. Газ и ток не се предвиждат. Ще се готви в глинени съдове, а  забърсването на пръстите ще става с платнени салфетки.

В Токио също отварят такъв ресторант в края на юли, но имат още по-високи изисквания към клиентелата. На входа ще има кантар и ако посетителят е с наднормено тегло, няма да бъде допускан с цел да не разваля гледката и да не пречи на сетивата на другите заради липса на естетика в тялото му.

Забранени са и татуировките, тъй като всичко трябва да изглежда натурално. А тези от посетителите, които искат да останат по бельо, ще получат хартиено от заведението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *