Секс оргии на нудисткия плаж край Златни пясъци влудяват туристите – с видео

1

секс оргии нудистки плажИзвесният не само сред българите, но и сред чуждестранните гости нудистки плаж край Варна се превърна в пристан за оргии на разхайтени и разкрепостени туристи. Стотици родни и чуждестранни курортисти това лято се отдават на най-върлите си секс фантазии, реализирайки ги на местната крайбрежна ивица, твърдят отвратени очевидци.
Това, което привличало учасниците във вакханалиите било липсата на правила във възможността да изживееш незабравими сладострастни мигове, при това с напълно непознати и на публично място. Отдаването на разпуснат секс се е превърнало в практика на нудисткия плаж. На курортистите с по-освободено мислене явно вече не им е достатъчно само да се разхождат голи. А все по-често се отдават на изкушението на груповия секс с напълно непознати партньори, споделят запознати. В обичайна гледка на

Нудисткия плаж край Златни пясъци често става арена на диви оргии
Нудисткия плаж край Златни пясъци често става арена на диви оргии

плажа се е превърнала сцена с гола девойка, задоволяваща двама курортисти пред очите на десетки други. По ивицата на нудисткия плаж всекидневно минават тълпи курортисти, да се разходят и повоайорстват край греховния плаж.
Развратното скалисто местенце не е останало скрито и за окото на професионалистите, защото именно на нуди плажът край Златни пясъци са се снимали и няколко порно филма от чуждестранни екипи. Докато майки с деца и други туристи се вайкат, заради ширещия се разврат на любомито им Черноморие, други явно са намерили добра ниша за печелене на пари.

Ако и вие все пак решите да правите секс на нудистки плаж, внимавайте… Воайорите никога не спят! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. приятели нудисти да се срещнем голи!има ли нуди компании и семейства от враца?-0877667752 бате дарко яни витанов и техните приятели краси и станчо чакат по парфюм!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *