Голям патриот! Александър Йорданов оплю и Гришо!

АлександърСлед като скандално нарече Крисия – лелка и я призова да върне наградата от Сочи, защото пяла в територия, на която за убити много деца, сега бившият председател на НС Александър Йорданов нападна Гришо.

Той предвиди в блога си тотален срив в кариерата на най-добрия ни  тенисист Григор Димитров. Ексдипломатът, известен напоследък и като „на всяка манджа мерудия“  насочи своята критика към Гришо, като заяви, че се съмнява в неговия морал, патриотизъм и… даже  образованост в областта на родната  литература и култура.

Поводът за роптаенето  на Йорданов и на спортна тема бе отказът на Григор  да играе за българския отбор във важните мачове с Унгария. След като  Григор се оттегли, националите загубиха и останаха във втора група. Естествено вината за това бе метната на раменете на Гришо, а не на некадърните национали. И докато вечно критикуващата  Илияна Раева изригна и го обвини в пълна  липса на патриотизъм, бившият човек на Иван Костов направо разкости спортиста  в личния си профил във  Фейсбук:

Патриотизмът се учи в първите седем години, а ако някой ги е пропуснал, се наваксва през вторите седем в училище. Ако и там се изтърве, то е работа на родителите да възпитат детето си като българин.

Нашият Григорчо явно е пропуснал всички уроци и истината, че  България може и без всеки от нас, обаче ние сме тези, които  не можем без нея. И когато нашата страна  ни повика да й помогнем, винаги  трябва да се озовем. И да оставим всичко друго.

Така е направил  Димчо Дебелянов /Не зная дали  Григор да го е чел/ .  Фактът,  че не игра за България, когато тя го повика и го помоли, не само няма да  му помогне в кариерата, а ще я доведе до срив. Както стана при  Бербатов, докато се бербатовееше, а Григорчо се григорее!

Все пак Йорданов намери едно положително действие у тенесиста и то беше, че е оставил рускинята Мария. Не бива да имаме каквито и да било отношения с руснаците и тук Гришо постъпи патриотично!

Няма да споменаваме каква лавина от критики се изля срещу ексдепутата в профила му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *