Годжи си призна: Имам проблем с алкохола!

Годжи спи
Понякога Годжи заспивал в студиото

Георги Милчев – Годжи призна, че има  проблем с алкохола.

В началото пиел просто за тонус, но сега разбрал, че има нужда от специалист и лечение.

Стана някак неусетно. Всички пием. Кой повече, кой по-малко. Лично аз осъзнах, че съм зависим, когато открих, че не мога да работя, ако не съм „подгрял“ с две чаши вино. Нито мога да пиша текстове, нито да пея и да свиря. Нямам стимул.

Към забранени вещества и субстанции никога не съм посягал и сега се радвам, че е така. Защото сигурно щях да получа проблем и с тях. Човек просто се пристрастява неусетно.

Годжи и алкохолът отдавна съжителстват заедно. В началото били студентските купони, после еуфорията от успеха на „Каналето“, после от „Шоуто на Слави“. Дългия отдавна отказал запивките, но групичка от шоуто му непрекъснато намирала повод да полее едно или друго събитие. Същият проблем има и Борис Солтарийски. Може би затова с Годжи се търсят толкова много и обсъждат шоуто на чашка.

Пиенето и залитането по жени станали причина и за развода на Милчев, но тогава не му светнала червената лампичка, че има проблем.

Постепенно алкохолът се отразил на визията на чаровника. Торбичките под очите му стават все по-големи, а сега има проблем със зъбите и е на път да ги изгуби, защото от фиркане се разклатили.

Георги Милчев си има  теория  как се е докарал до това положение. Той работел преди години под непрекъснат стрес, когато започвали  „Шоуто на Слави“.

Всички били под голямо напрежение, докато се сработят, понякога репетициите били до зори. Искали да бъдат перфектни и работели до откат. От преумора Годжи изгубил съня си и започнал да се приспива с вино. А после и с по-силни спиртни напитки.

Накрая нещата се напаснали, дошли по местата си… Но музикантът вече бил зависим от чашката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/tgbEZAIcaSg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *