Геро изби рибата, маскиран като Дивна! Журито забрави принципите си от смях!

ГероГеро имитира Дивна в снощното издание на „Като две капки вода“.

Изпълнението му предизвика противоречиви чувства у зрителите и част от журито, но журито побърза да си ги поправи. Образът беше повече от гротестен и дечицата в публиката стояха с изблещени очички, а възрастните буквално виеха от смях.

Могъщото тяло на водещия на „Господари на ефира“, в което може би се събират поне пет Дивни, беше облечено в синя балетна поличка, три-четвърти чорапи, тъмна шарена блузка и червена шапка.

Геро се мяташе като кит по сцената, опитваше се да танцува „цяла нощ“ като в песента, вместо да пее, го удари на речетатив и рап, като на припевите изкарваше неподражаем фалцет.

Гледката беше повече от комична и може би образът трябваше да си остане само пародия и да получи най-ниската оценка.

Геро2Съдиите обаче вече четвърти сезон не могат да се разберат за пеене ли оценяват участниците, или за актьорско майсторство.  В една и съща вечер Джулия бе наказана с три точки, защото объркала няколко тона, въпреки че направила образа си страхотно, а Геро бе поощрен, че се бил доближил да образа на Дивна актьорски, а пеенето нямало значение.

Тогава какво има значение в това шоу? Максималното приближаване до образа, или пеенето? Или всичко е нагласено?

Снощи Калин Врачански взе първото място за четвърти път, макар че не можа да изпее добре Рай Чарлз. Много по-добре от него се справиха Орлин Павлов и Преслава, но останаха след него. Чудесно пя и Джулия и влезе в образ, но я класираха последна.

Недоразумението Геро в образа на Дивна трябваше да остане по правилата на последно място, но е в първата четворка.

Пак препоръчваме на Маги Халваджиян хубаво да изгледа руският вариант на шоуто „Один в один“ и да види какво значи имитация, грим и оценки. Нашето просто е пародия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/zqbNY2C6xzw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *