Глобалистите започнаха Тоталното Прочистване на Консервативна Европа

Случаят с бившия френски президент Саркози, който е на прага на тригодишен съдебен процес, истеричните самопризнания на Ангела Меркел за целта на Минските споразумения, които Путин нарече „разочароващи“, а Лукашенко определи като отвратителни, подли и лъжливи… и за капак цирковото представление с „преврата на Райхсбюргерите“ в Германия, на което европейските консерватори и националисти откровено се смеят, наричайки го „заговор на пенсионерите“ – всички тези събития са брънки от една верига. И, уви, изобщо не е смешно.

Под медийните залпове на украинската война в момента тече откровено масово унищожаване на консервативните сили в Европа. Така например с развитието на „делото” по „заговора на пенсионерите” острието на глобалистите все по-категорично се насочва срещу „Алтернатива за Германия”, най-сериозната консервативна сила в Германия, която освен всичко друго е и съюзник на Русия и се противопоставя на помощта на Германия за Украйна.

Процесът срещу Саркози с абсурднитe обвинения все повече прилича на демонстративна репресия срещу политик, който не желае да се подчини на глобалистката неолиберална догма. Особено на фона на слабата и разклатена позиция на глобалисткото отроче Макрон.

Изявленията на Меркел, че Минските споразумения са били необходими само за да дадат на Украйна възможност да укрепне военно преди предварително замисленият военен сблъсък с Русия – това е публичното покаяние и деклариране на вярност, което глобалистите в момента изискват от всеки високопоставен европейски политик, виждан някога в компанията на Путин. Ако пък не дай си Боже, е бил и в приятелски отношения с руския лидер – покаянието на такъв трябва да е двойно. Иначе… репресии. Делото срещу Саркози убедително доказва, че политик, който откаже да се „покае“, ще бъде изправен пред съдебно преследване, пълно унищожаване на кариерата и репутацията му. Меркел предпочете да се саморазобличи като неморален плазмодий, но да декларира лоялността си към все по-втвърдяващият се неолиберален режим, за да си няма проблеми по повод дългогодишното си приятелство с Путин.

Едва ли е случайно, че разкритията си за Минските споразумения Меркел направи в същия ден, в който германските медии излязоха с бомбастичната новина за „Заговора за преврат на Райхсбюргерите“. Когато се опитвате да изкарате любители- монархисти и почитатели на Бисмарк (Втория германски Райх) като опасни заговорници, готови да щурмуват и потопят американски самолетоносач с гумена лодка, е ясно, че изобщо не ви интересува дали публиката ще ви повярва. Не, това е ясен знак към всички европейски консервативни политици, че никой повече няма да се церемони с тях. И че “с момичето ще танцува онзи”, в чиито ръце са медиите, съдебната система и американските военни бази в Германия. Това са неолибералите – глобалисти, които отдавна са овладели и постлали пред нозете на господарите си от САЩ политическата власт в цяла Европа.

Абсурдната дивотия със заловените превратаджии, с която днес са пълни мейнстрийм медиите, не само “Ню Йорк Таймс” (който открай време си е острие на американските демократи), но дори и някога уважаваният “Шпигел” (предпоследният брой на списанието излезе със заглавие „Операция Преврат“, а в последния му брой имаше статия, озаглавена “Омразата и мръсната пропаганда си имат име – Алтернатива за Германия“) – казва, че никой отговорен фактор в Западния свят дори не се интересува от истината. На днешните европейци просто им се казва: политическият режим на ЕС ще става все по-тоталитарен и вие ще трябва да го приемете. А оттук-нататък се стремете да отблъснете от мозъците си всяко алтернативно мнение, защото иначе ще се сблъскате с полицейска репресия.

Често глобалистките неолиберални политици и медии в Европа „загрижено“ ни „алармират“ за разрастването на „реваншизма“, национализма и десния популизъм в Европа. Що се отнася до популизма, това е вярно и е лесно обяснимо. Обикновените хора виждат много добре какво им готвят и изобщо не горят от желание да ги превърнат в безполови зеленчуци в мултикултурно шоу на изродите с шестдесет пола. Така тялото реагира на опит за убийство. Що се отнася до „национализма“ и особено „реваншизма“ – в Германия например те са напълно изкоренени и просто нямат шанс. Като изключим специалните случаи, за които ще стане дума по-късно.

Но е по-добре да гледаме на сериозните неща директно и да ги разбираме такива, каквито са: днес сме свидетели на пълното разтуряне на бившите европейски нации – германци, французи, италианци. Никой няма да бъде пропуснат, цялото западно пространство трябва да се превърне в едно мултикултурно, небинарно поле извън всякаква историческа и културна памет. Поле от едномерни атоми, лесно контролирани, лесни за вкарване първо в резервати, а след това и в кланицата. Това, а не митичният „буйстващ ревизионизъм на старчетата-монархисти“, раздухван от истеричната глобалистка преса, се случва днес в Германия. Същото се случва и във Франция, и в Испания, и в други европейски страни.

Ако все пак някъде глобалистите-неолиберали насърчават умереният национализъм (както например в Испания), той там има конкретна цел – да раздели голямата испанска национална общност, като на първо време отдели от нея каталунци и баски. Украинският национализъм пък беше култивиран от глобалистите изключително като анти-руски проект и под специален контрол. Нацистките играчки също бяха давани на дивите местни жители под специален надзор и стриктна мярка – с цел бързото изкуствено изграждане на украински национален дух (а национализмът е наистина мощно средство за такава цел). Но в масовите киевски медии, които са под пълния контрол на глобалистите, няма да чуете или прочетете за нацистките играчки на украинците. Там фашистко-имперското чудовище е Русия, която се опитва да унищожи или поне пороби малкия героичен украински народ. И няма как иначе.

Да, Полша все още е консервативно-националистическа страна. Но поради стратегическото си положение и злополучния национален характер, под контрола на Англия, тя изпълнява специална мисия – да бъде вечно експлозивен барутен погреб, който да разделя Русия и Украйна от Германия.

Англосаксонците и властите в ЕС все още не могат да направят нищо с Орбан и неговата малка християнска Унгария. Но засега те просто са се примирили с това малко унгарско вълнение в либерално-глобалисткото блато Европа.

Що се отнася до Италия, където на власт дойде „фашистката“ Мелони, тя получи властта едва след като се закле във вярност към Атлантическия дневен ред. Италия, като най-християнската и имперска държава в Европа, особено силно се съпротивлява на кастрацията на националния й дух. Така че, ако американските куратори не бяха сложили на власт Мелони, там на власт щяха да дойдат отявлени поддръжници на Путин. Дори умереният национализъм на Мелони е временен, просто засега неолибералите-глобалисти си затварят очите за това.

Сега започва прочистването и подготовката за унищожаване на основните държави в Европа – Германия и Франция (като държави и нации). Но народите на тези страни все още по някаква причина не искат доброволно да отидат под ножа. Рейтингът на “Алтернатива за Германия” на фона на специалната военна операция на Русия в Украйна и проблемите в националната германска икономика вече надхвърли 18% (при положение, че социологическите проучвания само преди 6 месеца даваха на партия подкрепа от 12%), а в провинция Тюрингия, Източна Германия, където позициите на партията са особено силни , дори достигнаха 35% (преди година партията получи там 23,4% от гласовете и 22 места в местния парламент, завършвайки на второ място).

Франция също оказва съпротива. До степен, че в отговор на призива на френския президент Макрон за обединение срещу Русия, “Туитър” (отърсил се под ръководството на Мъск от либералната цензура) внезапно разкри обществени настроения сред французите, съвсем различни от представяните от неолибералните медии: „Ние сме за Путин. Франция е на страната на Русия, ние не искаме да бъдем момчета за поръчки на САЩ и да угаждаме на Зеленски!”; „Забравихте ли кой е виновен за конфликта? Вие не направихте нищо за изпълнение на Минските споразумения. Тази война можеше да бъде избегната, но сега вие сте отговорни за случващото се”, „От сключването на Минските споразуменията САЩ и Европа са планирали всичко. Спрете да обвинявате за всичко руснаците“, пишат повечето коментатори под поста на Макрон.

И така, въпреки тоталното промиване на мозъци и спускаща се все по-плътна пелена от полицейски и съдебни репресии, старата традиционна Европа изглежда все още жива. Това е тревожен знак за днешните й глобалистки господари. И това обяснява всички конвулсивни опити съпротивата й да бъде пречупена.

Владимир Можегов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Михаил Хазин смята, че в момента има смяна на управляващите западни елити НА ВТОРО НИВО. Банкерската аристокрация отстъпва място на нова, колониална аристокрация. С една дума, гоите няма да бъдат управлявани като им се дават хартийки обещаващи нещо си, които банковата аристокрация гарантира от нищото и печата колкото са ѝ необходими, а ще дават всичко което им се поиска и колкото им се поиска срещу квотно право на живот. Необходимостта възниква от мераците на някои страни като Китай, Русия и други, да се върне принципът на честна размяна. С една дума паразитите вече няма да могат да паразитират. Това е фризирано и на кратко, интервюто го има на https://www.youtube.com/watch?v=i8kQDyO8yu4

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *