Разкритие: Защо Валери Симеонов Поведе ХАЙКА ЗА Ресторантьори по Морето! Истината ще ви Шокира! Виж Тук:

Правителството на ГЕРБ не работи? Излязло във ваканция и си чеше марковите бермуди?

Такива обвинения тръгнаха в нета от разочарования електорат, а политолози признаха, че ни управлява сбирщайн и за цели 100 дни управленските резултати на „Борисов-3“ клонят към пълната нула. Кабинетът „Борисов 3“ бил най-слабият и наесен предстояли промени, а може би и падането му.

Тези прогнози и нагласи на хората параноясаха и амбицираха до крайност новите министри и коалиционни партньори в правителството. Защото, особено Патриотите, ясно съзнават, че това е първият им и последен шанс да са във властта.

Затова и Ангелкова скъса поне 5 чифта маркови сандали да препуска по плажа и да брои скъсаните чадъри, както и да се зъби на къмпингуващите… а таксата „празен стол“ стана тема № 1 в държавата.

Вицепремиерът Валери Симеонов пък реши да се направи на ченге и страшилище и на своя глава се транспортира в „Слънчев бряг да раздава правосъдие. Е, не сам, защото горилите ще го ступат, а с цяла армия полицаи, охрана и тълпа проверяващи.

Като същий Рамбо, той нахлу в бар „Оксижен“ и го затвори заради силна музика. И раздаде ред и правосъдие. Диджеят се опъна, защото ченгетата му пипнали плейлистата, вследствие на което същия бе арестуван, а компютърът с всичките му песни и техники за смесване на музиката – отнет. Че отнетото е интелектуална собственост на никого не му пукна. Диджеят хукна да се жали пред медии… Но, страх, майна! Половината не му дадоха думата, а другите казаха, че ще му я дадат, но друг път. Зад озлочестения и ограбен клет диджей обаче застанаха феновет. Събраха се и освиркаха мургавия вицепремиер, пеейки му: „Довижданеее..“!

Въодушевен от успеха си и обграден от верни журналисти, Симеонов атакува отново. Снощи пак вилня из заведенията и ги започна наред –  дискотеки, барове и ресторанти. Съвместни екипи от полиция, данъчни, инспектори по храните, здравни инспектори и всякаква друга чиновническа паплач, си прекратиха отпуските и… като глутница кучета наченаха да ровят и душат за нарушения. Такива, разбира се, веднага бяха открити- фалшиви касови бонове, каси с пари с неизвестен произход, персонал, нает без договори, алкохол-менте, храни с изтекъл срок на годност, пожарно необезопасени обекти и стотици други дребни прегрешения, които вицето обеща да огласи официално в понеделник на специално съвещание на координационния съвет по туризъм. Което съвещание ще се проведе в Бургас, за да могат участниците после да ударят и един плаж.

Всички тези мерки по морето биха звучали като добра новина, ако не бяха част от един добре режисиран спектакъл с възможно най-некадърния главен актьор.

Де се е чуло и видяло по света вицепремиерът да действа като шеф на наказателен отряд и да нахлува по заведения, раздавайки лаещи заповеди, същински фюрер? По света, пък и у нас, си има специални служби, които следят  за реда и глобяват нарушителите.

Нали цяло лято Ангелкова маха гащи по заведенията, а по медиите се тръби, че се извършват проверки? Какво обаче спипаха проверяващите, не стана ясно. Или си затваряха очите срещу определени пачки?

И как така след масовите проверки на НАП и ХЕИ, после само за една нощ, под вещото ръководство на Симеонов бяха изловени всички морски тарикати, като се оказа, че масово не издават касови бележки, храната е стара, алкохолът – менте, а персоналът – нелегален?

Или всичко това отдавна беше ясно на проверяващите и те участваха в най-големия спектакъл за пред електората?

Начело на наказателната група тича запененият вицепремиер. Където влезе – лъсва нарушение. Инспекторите раболепно поставят в ръцете му констативни протоколи, той излайва строго срещу нарушителите и те се свиват, като наказани ученици. А ако някой шавне, полицията е на крачка разстояние и го опандизва.

Пълен водевил! Нима полицията чу шума чак сега? И инспекторите случайно спипаха нарушенията? Или пред народа трябваше да бъде разигран спектакъл – Рамбо в действие.

Ненапразно се говори, че Борисов е дал временно властта в страната на Симеонов, а той самият ще събира точки и рейтинг само във външната политика. Вътрешната я е отстъпил на вицето си, за да вади то кестените от огъня, или да се оака така, че скоро да бъде изхвърлено с дюдюкания уж по искане на народа.

Валери обаче не е толкова умен, колкото само той си мисли. Той се е вживял в ролята си на борец с шума /нищо, че обещаваше друго в предизборната си програма – достойни пенсии, заплати и борба с корупцията по високите етажи/. А сега тича из Слънчев бряг, та се къса, маркира дейност, затваря заведения, отнема разрешителни, наказва…

Тогава защо хрантутим всички полицаи и проверяващи, когато си имаме Валери?

Този борец за правдата, този супермен, който вече е Рамбо в собствените си очи.

А в очите на народа – поредният циркаджия!

Да!

В Слънчев бряг не бива да има шум до сутринта, но картинката с патриота, обграден от полицаи да го пазят от народната любов, показва само, че държавата е безсилна пред всичко, затънала е в корупция, никой не си гледа работата, а един палячо е хукнал да си вдига клюмналия рейтинг като арестува ресторантьори. И то в края на туристическия сезон.

Щеше да е смешно, ако не е трагично.

А отстрани един мармот завива шоколад.

Тоест, един премиер лови сафрид и се хили от лодката.

Нищо, че държавната лодка отдавна е потънала! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Минетчията Валери си го ебкам в гъза и му се празня в устата.

  2. ostavka na pravitelstvoto ostavka ostavka ako ne podade ostavka ste go izhvarlim dokaza ch ne moje da upravlava

  3. Хаха! Много сладко обяснено! Валери и срещу Луната да залае, файда няма. През есента ще му намажат ските.

  4. До Автора,Вие госпожо гледали ли сте задълбочено Първа кръв със Сталоун,защото аз съм го гледал няколко десетки пъти.Не желая да Ви обиждам,нищо лично,но да сравнявате това момче с Рамбо…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *