Гери-Никол: Критикарите ми нямат личен живот, съветвам ги да си намерят

Гери НикМладата певица  Гери-Никол най-после показа зъбки и се обърна към критикарите си индиректно.

Тя за пореден път разбуни духовете, като каза  това са хейтъри, нека си хейтят около себе си.  Те явно нямат личен живот, щом толкова здраво са се вторачили в моя и следят всяка моя стъпка.  Щом се занимават с мен, означава, че самата аз съм по-интересна от тях, или търсят слава на мой гръб.

Това заяви певицата по повод двата кавъра, които бяха направени на песента й „Момиче като мен“.  Малолетната изпълнителка се похвали, че България вече й е тясна и свята да покорява световната сцена. За целта тя се кани да запише песен на английски и да я пусне в мрежата с надеждата, че някой ще я забележи и ще я продуцира в чужбина. Гери е сигурна, че ще пробие, понеже тук има много фенове и знае, че е харесвана, смята, че целият свят е в краката й.

Непрекъснато ми звънят фенове. Нямам идея откъде ми намират номера. Страшно съм поласкана. Пишат ми писма във фейсбук, изпращат ми вкъщи играчки, цветя, бонбони. Знаят и аз нямам идея откъде, че страшно обичам шоколад и ме заливат с него. Макар че сега съм си поставила ограничения и не хапвам много от любимото си лакомство.

Гери-Никол разкри и че в ежедневния си живот не носела много грим, даже понякога никакъв. Той бил само за сцената, а на училище си слагала само сенки и я наричали голямо бебе.

Снимката й във Фейсбук обаче показва друго. Там тя е наклепана до ушите с макиаж, та чак човек не може да я познае.

.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *