Гергов призна за тайна договорка между БСП и ГЕРБ! Борисов беше съгласен, но Корнелия ме изгони, изплака той: Виж само тук!

Бизнесменът Георги Гергов, вече  бивш член на ИБ на БСП сподели шокираща истина.
Той  призна, че е имал лична амбиция /интерес/  БСП да спечели вече миналите  парламентарните избори, след което партията му да направи коалиция с ГЕРБ.

Много се надявах, че  след като получихме два милиона гласа за президента, да запазим инерцията, да спечелим и тези избори и след това  да направим коалиция с ГЕРБ. По този начин  и да водим държавата в правилен път, каза почти искрено той в предаването „Тази сутрин” по bTV. Естествено, не стана ясно кой ще е този правилен път, нито пък го попитаха. Най-вероятно интервюто просто беше уговорено и то с благословията на Борисов.

 

Разговаряли сме с Бойко Борисов няколко пъти по тази тема и той беше съгласен, разкри още пловдивският бизнесмен. Даже бяхме решили кои допирни точки в програмите си да ползваме и как да помогнем на многострадалната ни родина, удари се в гърдите Гергов. /Да помогнете на кого? На избирателите или на себе си? б.а/

Според  Гергов такова управление е възможно и напълно реално, щом в Европа вече го правят. А за да няма боричкане между партиите, премиер щял да бъде  „трети човек”, който не е председател на нито една от партиите.

Стига бе!

Бойко да даде властта на трети човек и да изтърве суджука?! Та той не работи като нищо друго и не признава каквато и да било служба, освен министър-председател! Кой кого е залъгвал в разговорите не е ясно, но в момента те звучат  като сценарий за треторазрядно риалити по българска телевизия.

Само, че Нинова не се съгласи и с последната битка загубихме войната с ГЕРБ, категоричен е Георги Гергов.

Каква война, Гергов?

Нали сте се уговорили правителство да правите? На народа да помагате? Към светли бъднини да го водите?

И хоп, Борисов ви изрита, Цецко вкара мъртвите души в избирателните списъци и резултатът за нула време се обърна. А на вас и един суджук не ви остана.

Но личните договорки продължиха. Този път с Цацаров, протежето на Борисов.  „ЦУМ-гейт” е затворена страница за мен“, удари се в гърдите бизнесменът и отказа да издаде какво са си шушукали Цацаров и Огнян Донев в кабинета му, предоставен им като тайна явка за партизански срещи.

Корнелия дойде в Пловдив тайно, срещна се с областния съвет  и всички разговаряхме задълбочено два часа. После ми поиска оставката. Каза ми  :“ Жоро, аз разбирам, че не си виновен, че си въвлечен в някаква схема, но не можеш да останеш в Изпълнителното бюро,  какво да направя, за да се компенсирам”, издава сега Гергов. След което твърди, че не искал компенсации, понеже бил сърдит на Нинова.

„Обиден съм от това, че така се постъпи с мен”, каза огорчено той.

А ние не сме обидени. Ама хич!

Ние сме щастливи, че все пак тайните срещи между Гергов и Борисов не са дали резултат.

Защото това щеше да е голяма печалба за бизнесмена-предател и пълна ликвидация на опозицията в лицето на БСП.

В момента ГЕРБ е с воденичен камък на шията от безкрайните лъжи и престъпления, които извърши спрямо народа.

И всеки момент ще се удави.

А ако мечтата на Гергов се беше сбъднала, удавниците щяха да бъдат повече.

Чии интереси обслужваш, господин Гергов?

Партийните, своите, или тези на народа?

Всъщност вие там горе сещате ли се изобщо за думата народ?

Или за вас тя значи само електорат и нищо повече…

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Ами този не беше ли забогателия свинар от Пловдив. Той е свикнал с кочините,с миризмите им, с отглеждане и хранене на свине. Този процес му е познат,и не може да не знае, че когато свинете огладнеят, стават свирепи и кръвожадни и могат да изядат и свинаря.
    Нагли, безочни, безскрупулни и безпардонни–с каква лекота говорят, как мислят за народа. Това, ако не е наглост–друго няма какво да е. О Боже, слизай да си прибираш вересиите, барабар с лихвите. Събирай тая пасмина и я отзовавай от земята българска. Българския народ все някак ще преживее и без тия, а може би и по-добре.

  2. Гергов е един мръсник, предател! Наглец, без срам употребява думата „народ“. Никой не го е еня за народа! Особено пък всички тия с пълните гуши!

  3. prochetete pismoto na polkovnik cvetan doganov do polkovnik milcho milchev ste vi raztarsi ako ste istinski balgari

  4. Прочетох в две жълти издания, единият от които беше „Скандално“ че нашият велик стратег през мутренските си времена прекара известно време в затвора веднъж в Чехия и веднъж в Унгария. Не ви ли прави впечатление че той избягва да ходи в тези две страни. Ходи чак в Южна Корея, където му бе присъдена някаква награда за принос в БЪЛГАРИСТИКАТА. О боже мой: – най-тъпия и най-неграмотния от всичси премиери, упровлавали досега. Нещо повече: – един от нашите слагачески Университети му присъди титлата „доктор хонорис кауза“. Ходи ии в Саудитска Арабия и Емиратствата, но в по-близките Чехия и Унгария не смее. Защо? Защото по свободата на словото те са на светлинни години пред нас. Там все ще се намери честен журналист, който ще го попита с факти за времето прекарано в затвора.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *