Гергана Пирозова: „НА РУСКАТА АРМИЯ, ОСВОБОДИЛА НИ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ФAШИЗЪM – 1989 – 2024 г. ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД! – Очаквайте скоро!!!

Театралният критик Гергана Пирозова изброи в профила си във Фейсбук спуснатите опорки, които неолибералната проамериканска власт и прислугата й използват в социалните мрежи и медиите, за да оправдаят заграждането на Паметника на Съветската армия. По думите ѝ ни „управлява много долнопробна сган – фашисти, готови на всякакви лъжи и насилие, готови и майките си да продадат и публично да унижат, а какво остава да ги е грижа за държавата и народа, който всъщност мразят и презират!“ Наскоро тя публикува статия с мотивите си да отиде пред Паметника на Съветската армия, за да го пази.

Ето и целия пост на Гергана Пирозова за опорките:

Опорките, с които ни заливат проамериканските фашисти, за да оправдаят оградата около Паметника:
– Загражда се, защото Паметника е опасен, от грижа за гражданите.

Документ за извършена експертиза обаче не се представя, защото изобщо не е правена такава. Причината е че Паметника е напълно здрав и солиден. Опасно ще стане едва когато започнат да рушат здравия му камък с булдозерите. Иначе една безполова депутатка от ДБ вече пусна опорката, че от една година се знаело, че паметника е опасен. А, бре, жено, що лъжеш тъй нагло и глупаво, нали знаеш, че това се трупа и на теб, и на близките ти!

– Загражда се, защото се е превърнал в терен на стълкновения и разделение.

Разделение относно паметника няма, доколкото 99 % от българския народ няма никакъв проблем с този паметник, а 70 % биха го бранили с физическа сила той да остане на мястото си. Периодично погроми срещу паметника правят единствено платени НПО-слуги. А стълкновенията от последните дни започнаха следствие на политическото решение на американската агентура в СОС да го разруши и от организираната и платена от същите агитка, пратена да прави провокации по украински десен.

– Загражда се, защото се прави проверка за бомби, това вече е официална опорка, издадена от тяхната си фашистка областна управа и със съдействие на МВР. За да се извърши проверка за бомби, то трябва да има сигнал. Моля, да покажат кой е пуснал сигнала за бомби на Паметника, а също и кога е пуснат!

Каква е истината:

– заграждат, за да нямаме достъп до паметника, да премахнат съвсем по недемократичному палатковия протест на 90-те % несъгласни българи… и скрити зад загражденията да започнат разрушаването.

Какво демонстрират – че могат да се гаврят с всички, които не са съгласни с управлението им и с решенията на един спуснат ни от Посолството фашистки СОС, който най-малкото защото е на прага на избори и вижда че масата от българите не го подкрепя, не би следвало да действа с такъв размах по толкова спорен въпрос. Но престъпниците на власт винаги бързат, това го знаем!

Само долнопробни лъжци могат да създадат такъв политически сюжет в името на това да прикрият мафиотското си управление и да сплотят отломъците от лумпенизирания си НПО- електорат – а именно – за борба с комунизмите. Само че те дойдоха на власт с други обещания – за борба с корупцията!

А помните ли Кирчо и Кокорчо като лъжеха, че няма ляво, няма дясно, ще строим живота нов, докато Кокорчо въртеше жадни очи и повтаряше в ефир – пари в държавата има много… Тези са най-гнусните мошеници!

А помните ли как през 2020 същите се присламчиха към протеста в подкрепа на Радев и тогава се повтаряше единствено – няма ляво, няма дясно, ще борим мафията. И вие, смотаняците, ги приехте. Хак да ви е, защото не трябваше да ги допускате там, защото още тогава се знаеше, че всъщност самите те са мафията.

Управлява ни много долнопробна сган – фашисти, готова на всякакви лъжи и насилие, готови и майките си да продадат и публично да унижат, а какво остава да ги е грижа за държавата и народа, който всъщност мразят и презират!

Все пак на всички тях едно Посолство им заповядва. А то в историята си никъде не е показало грижовно отношение към друг народ. Припомнете ми, ако греша?
Вън от управлението, амеро-мафиоти и долу ръцете от Паметника на нашата българска човешка съвест! Освен ако не искате втори паметник, досами първия. А на него плоча с надпис: „НА РУСКАТА АРМИЯ, ОСВОБОДИЛА НИ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ФАШИЗЪМ – 1989 – 2024 г. ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Разрешението на проблема ПСА е в надписа нв фасадната плоча, на трети украински фронт е благодарноста, и отново ще е официозен монумент, ще го бранят възхваляват, позлатят. А и историческата фактология такава, в парада на победата на Червения площада тогава под щандарта 3ти украински фронт марширува ген Владивир Стойчев, единственият чужд военен в парада

  2. Не разполагам със статистически данни, колко руснаци живеят постоянно в България – мисля, че са много. Самият аз познавам доста руснаци, някои от тях са и мои клиенти. Живущите тук не са по брой равни на тези в Украйна, но ги има. Руснаците отдавна не обичат хохолите и като чуят за генерал Власов и другите техни фашаги, просто откачат. Това че някой им е заградил паметника в центъра на София е нещо, което те никога няма да забравят! За изгонените 40 души от посолството някак си забравихме. А че България им е интересна от много време като територия , това дори и Тагаренко знае. Че сме член на НАТО няма да бъде никаква пречка да се разходят до тук. Те тогава възниква въпроса през коя граница ще фъскат русофобите. В Румъния е кофти – отиват по-близо до Русия, през Гърция няма как да стане – гърците няма да се развалят дослука с Русия заради нас. Турците ще ги вземат на гости на Тайп а той не си поплюва! Да мислят, че ако има нов паметник – такована им е майката.

  3. Ще има нов паметник на РУСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ! НА НЕГО ПАК ЩЕ ПИШЕ,ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД! А ВИЕ,БОКЛУЦИ ФАШИЗОИДНИ,МРЕТЕ ОТ ЯД! НАРОДА Е С РУСИЯ,И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ,КАКВОТО И ДА СТЕ ПОДПИСАЛИ! ДА МУ МИСЛИ СОЛОМОН ПАСИ,ДЕТО ДАВА 50 000 ЛЕВА ДА ВЗРИВЯТ ПАМЕТНИКА,ДА МУ МИСЛИ И ОНЯ ОТ МАГНИТСКИ ОТ БАНКЯ,ДЕТО ПОДАРИ КУЧЕ НА ПУТИН! ДИБРЕ,ЧЕ БЯХА РУСНАЦИТЕ,ЧЕ СЕГА НЯМАШЕ ДА СТЕ ЖИВИ,БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ! СЛАВА НА ПУТИН! СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ!!!

  4. ВЪПРОС КЪМ ПРЕЗИДЕНТТ , ПАРЛАМЕНТ ,ПРАВИТЕЛСТВО НА СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ :
    ЗАЩО USA НАЙ ГОЛЯМАТА , НАЙ СИЛНАТА И НАЙ БОГАТА ЗАПАДНА ДЪРЖАВА С НАЙ ГОЛЯМА И НАЙ СИЛНА АРМИЯ С НАЙ МНОГО ВОЕННИ БАЗИ ПО СВЕТА , ЗАЩО НЕ ПЛАЩА НИЩО ЕДИНСТВЕННО НА СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ ЗА БАЗИТЕ СИ В НАШАТА МИЛА ТАТКОВИНА !!!! ?????

    • Защото,както и Макрон каза-България е колония на САЩ,както Нигер на Франция.И няма право на свободна воля.ЕС трябва да се намеси,ако направим ПРЕВРАТ /според тях ако сменим чуждото правителство,което в момента ни управлява/така го тълкувам аз.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *