ГЕРБ СЕ ГЪРЧИ! Цветанов с последен отчаян зов: Цецка, или смърт! Виж Най-мръсната предизборна кампания на ГЕРБ „Цецка-2016“! Виж Тук:

ЦветеновЦветан Цветанов така се е шашнал преди изборите, че вече забравя в кой от шестте си апартамента се прибира вечер.

Резултатите от предварителните проучвания за рейтинга на Цецка Цачева са катастрофални!

По тоя повод на социологическите агенции ГЕРБ вече плаща да мълчат, вместо да публикуват последните си проучвания. Млъкнаха и врачките, знахрките и звездобройците – шарлатани, които за по 200 лв. на участие се надпреварваха да обикалят студиата с приказки от типа: „звездите вещаят разгромна победа на ГЕРБ“. Даже герберските тролове спряха да лаят по форумите и вече скимтят отчаяно!

Всеки новинарски сайт си е закачил собствено проучване и анкета „За кого ще гласувате“ и там резултатите са смазващи. На места Цачева има само 5-6 процента подкрепа, на други- 12… И само в най-отявлените гербоугодни медии се изкачва до „космическите“ 20 %. Но така или иначе, НИКЪДЕ Цачева не изпреварва по подкрепа ген. Радев.

Иначе праволинейният гербер Мишо Математика (Михаил Константинов) е изчислил, че Цецка не може да победи нито с мъртвите души в списъците, нито с ромските махали. Автоголът „задължително гласуване“, който ГЕРБ сами си вкараха – влезе право във вратата на Цецка Цачева и направо й скъса мрежата.

В момента Цецко се е разшетал из цяла България, а след него лети Хвърковатата пи-ар чета на Бенковски с черните каси подире й. Последна надежда за управлението на Борисов са държавните служители и учителите.

Работниците и администрацията на пристанище Варна са били карани да подписват декларации, че ще гласуват за двойката на ГЕРБ. Документите били подписвани само в един екземпляр и прибирани от шефовете им. А служителите трябвало да носят доказателства (снимчица с телефон), че са сложили хиксче срещу името на правилния кандидат. Явно в стаичките за гласуване  масово ще се влиза с мобилни телефони и ще се правят снимки…

Цецка овцаВ министерствата умишлено се пускат „страховити“ слухове как ако не спечели Цецка, Бойко щял да си даде оставката! Щели да последват предсрочни избори и смяна на властта! И съответно – тотална чистка сред чиновниците в министерствата.  И държавната администрация логично трепери за местата и заплатите си.

Така че държавните чиновници да подписват декларации за лоялност към кандидатката на ГЕРБ не е необходимо. Достатъчна им беше заканата на Бойко, че ако Цецка не спечели – ще подаде оставка и те остават безработни. Така, че 400-те хиляди държавни хрантутници изобщо нямат колебавия за кого ще гласуват.

Стигна се и дотам: В много села старците са сплашени, че ако Борисов падне от власт, няма да получат коледни добавки, а пенсиите им ще бъдат намалени!!! 

Емисари пък чевръсто шетат из ромските махали и предупреждават, че ако БСП дойде на власт, ще им спре помощите.

Мафиотската каста на ГЕРБ е в предсмъртни гърчове! Всички знаем кога змията хапе най-лошо! Дезинформацията, манипулацията и наглите лъжи са пуснати в ход и по-простоватите хорица им се връзват.

Но на мислещите им е дошло до гуша и са решили най-после да кажат „БАСТА!“

А за ГЕРБ нещата са на живот и смърт. Борисов прекрасно си дава сметка, че партията му всъщност не е никаква партия, а сбирщина от дезертьори (интересчии и тарикати без идеология), отлюспени от традиционните политически формации. Изкуствената политическа формация на властта ГЕРБ бе зачената ин витро. Тази псевдопартия в опозиция не може да съществува: Веднага щом усетят, че ГЕРБ е в слаба позиция, интересчиите ще се разбягат… за да се прилепят и закълнат във вярност на следващия победител.

Истината е, че през 2016 г. Цецко, Боцко и сие нямат полезен ход.

Освен да останат в най-безсмисленото и позорно ъгълче на българската история. Ако обаче и Историята гнусливо не ги изрита. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Редиците да не се разколебават.Трябва твърдост и решимост докрай,за да бъде смазана главата на змията ГЕРБ.Бъдете обаче нащрек чак до след втория тур-пред разсъмване най тъмно и злокобно става,помнете!

  2. Един съвет – щом толкова искат вашите шефове да снимате бюлетината с Х за даден кандидат, който не подкрепяте, снимайте, но след това я направете недействителна, като отбележите Х и в квадратчетата на други кандидати.Така хем ще запазите работата си, хем ще сте чист пред съвеста си. А на балотажа гласувайте по съвест.

  3. Ако ГЕРБ падне с чест, ще ги уважаваме повече, но те не знаят какво е чест

  4. Аз работя към едно от министерствата и мога да заявя,че никакви слухове не се носят и всеки ще гласува свободно за когото желае.
    Аз никога не съм вярвал нито на Б.Борисов,нито на ГЕРБ и никога не съм гласувал за тях,няма и да го направя.

  5. Аз имам по-добра идея: на парче тиксо рисувате „Х“, снимате, после отлепяте… Най-ме радва българският инат! Точно когато някой ни нарежда какво да правим, ей тъй, отвътре нещо кипва и вика: Е, нема пък! Нека не се поддаваме на провокации и да послушаме ината си.

  6. Ще гласувам за Генерал Румен Радев и на 6-ти Октомври ,и на 13 Октомври, ако има БАЛОТАЖ !Никога не съм гласувал за герб,няма и да гласувам. Нито съм зависим от която и да е партия и и нито се страхувам от НИКОЙ !

  7. Ще гласувам за Генерал Румен Радев и на 6-ти Октомври ,и на 13-ти Октомври,ако има БАЛОТАЖ ! НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА герб ,НЯМА И ДА ГЛАСУВАМ ! Нито се страхувам , нито се плаша от който и да било ! Не съм зависим от нито една ПАРТИЯ !

  8. Ще гласувам за Генерал Радев и на 6-ти Октомври, и на 13-ти Октомври,ако има БАЛОТАЖ ! НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА герб, НЯМА И ДА ГЛАСУВАМ ! Нито се страхувам,нито се плаша от който и да било ! Не съм зависим от нито една ПАРТИЯ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *