ГЕРБ предложили на скандалната сервитьорка Атанаска за предизборен плакат

АтанаскаСкандалната сервитьорка Атанаска от Павликени заяви, че от ГЕРБ й предлажили 500 лева, за да я снимат за техен плакат.

Перхидроленото момиче с проскубана и изгорена от боята коса стана известно с домашен клип, в който пияно и дрогирано псува и ругае всички, които не харесват Азис. А след това се опитва да се самозадоволи с бутилка от бира.

Гнусното видео бе харесано от над 50 хиляди души за един ден, а просташките изрази аплодирани от цяла тълпа нискочели българи. Така само за един ден дамата се превърна в сензация, но от тези сензации, от които започва да те обхваща ужас, че си българин.

Най-после Азис се смилил и писал писмо на горещата си почитателка, похвали се тя. Той ми писа, изписка изрусената жена, сякаш е получила писмо от папата. Атанаска има амбицията да стане фолкпевица и непрекъснато записва домашни клипове, в които пее, а слушателите получават невроза от виенето й.

Собственикът на заведението, в което работеше, я прати от ужас в отпуск, защото край него започнаха да се навъртат журналисти и странни почитатели на подчинената му.

Сега пак съм сервитьорка, но на друго място, похвали се типичната провинциална простакеса. Тя е качила на телефона си собствен клип с песен и го пуска на всеки,който има нерви да го слуша.

ВИВ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RwwR7R1QI6U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *