ГЕРБ Няма Никога Повече да Управлява! БОРИСОВ Е НАЙ-МРАЗЕНИЯТ БЪЛГАРИН! Дори да състави правителство с Измама, Народът ще го Помете!

Като оставим настрана манипулираните прогнози на няколко социологически агенции, знайте че подкрепата за БСП в момента е огромна. Аз нямам никакви съмнения, че ние ще спечелим изборите на 4 април. И когато това се случи – чак тогава БСП ще избере и посочи своята кандидат-президентска двойка.

Това заяви днес по bТВ депутатът от БСП Георги Свиленски.

Няма как да не се случи – ГЕРБ си заминават и никога повече няма да управляват тази страна. Народът масово ги ненавижда. Партията на Борисов нито ще събере достатъчно гласове, за да стане първа политическа сила, нито пък ще съумее да формира правителство. БСП е единствената политическа сила, която ще може да състави кабинет и да поеме управлението на страната, допълни той.

Свиленски изтъкна, че кандидат-президентската двойка на левицата ще се определи от членовете на партията, а не от Корнелия Нинова, Георги Свиленски, или който и да е друг самостоятелно. „БСП е сложен, демократичен организъм, тя се управлява по Устав и чрез ръководни органи, а най-важните решения се взимат чрез допитване до всички членове на партията“, изтъкна червеният депутат.

На въпрос с кого ще управляват, ако не спечелят 51 % от гласовете за да съставят свое правителство, депутатът обясни, че това ще зависи от програмите на останалите формации в парламента. Ако те приемат политиките на БСП по отношение на здравеопазването, образованието, семейното облагане и др. – Столетницата е готова да разговаря с всяка от тях.

На финала на разговора социалистът отново подчерта, че управлението на Борисов е не просто крайно корумпирано, некадърно и крадливо, а е и изключително опасно за държавата и народа. И призова хората масово да гласуват на изборите, ако искат вота да не бъде изкривяван от корпоративно и платено гласуване. „Само с масово отиване до урните ще променим кардинално сегашния мафиотски модел на управление“, завърши Свиленски. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. СВИЛЕНСКИ, ВИЕ С ХОРАТА НА КОТКА И МИШКИ ЛИ СИ ИГРАЕТЕ? ГЛЕДАМ ПЕРИОДИЧНО БСТВ И ЕДИН КЛОУН , КОЙТО ОТ ГОВАРЯ НА ТЕЗИ, КОИТО МУ СЕ ОБАЖДАТ.ХОРАТА ГО ПИТАТ–ЗАЩО НЕ ПОДКРЕПЯТЕ ПРЕЗИДЕНТА? ПАРТИЙНИТЕ ВИ ОРГАНИЗАЦИИ ГО ПОДКРЕПЯТ В СТРАНАТА? НАЛИ ВИЖДАШ КАК РЕАГИРАХА ВЪВ ВАРНА? НАЛИ ЗНАЕШ ,ЧЕ АКО НЕ СПЕЧЕЛИТЕ, ПЪРВОТО МЯСТО И КОРНЕЛИЯ И ТЕЗИ ,КОИТО СТЕ ОКОЛО НЕЯ ЩЕ КОМПРОМЕНТИРАТЕ ЦЕЛИЯ ОЗДРАВИТЕЛЕН ПРОЦЕС ,КОЙТО ЗАПОЧНАХТЕ. НО НЕ ТОВА Е ВАЖНОТО.ОТДЕЛИТЕ ЛИ СЕ ОТ ХОРАТА, НЕ СЕ ЛИ ВСЛУШАТЕ В ТОВА ,КОЕТО ТЕ ВИ КАЗВАТ,МОЖЕТЕ ДА СИ ОСТАНЕТЕ САМО ИБ И НС. АЗ НЕ СЪМ ,ВАЖЕН ,НО СЪЩО ЧАКАМ ОТГОВОР, ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ– ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА И ЙОТОВА?ДА ВИЕ ГО ИЗДИГНАХТЕ. САМО ,ЧЕ ЗА 4 ГОДИНИ ТОЙ ВЕЧЕ ВИ ВОДИ С ПЕТ ОБИКОЛКИ, КАТО МОРАЛ,НЕЗАВИСИМОСТ, КАТО ДОВЕРИЕ И УВАЖЕНИЕ , КАТО ДЪРЖАВНИК!!!ОТ УПОРИТОТО МЪЛЧАНИЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, САМО ГУБИТЕ И ИЗБИРАТЕЛИ И УВАЖЕНИЕ.

    • Как БСП да подкрепи Радев за президент, при положение, че той в последната финална права се разкри като див русофоб, който защитава проекта за война с Русия „Триморие“ и като лобист за американския втечнен газ. Президента очевидно си е момче на американските служби. Я бегай с глупостите си. БСП е сериозна стара партия и такива дребни играчи като Радев там ги хващат бързо.

    • Симеонов , какво си се хванал за президента?Той е нищо и никакво човече .Освен това , на днешните генерали , са им заврели честта и достойнството , в аналните отверстия , и така се чувстват добре , в тон със европейската педерастия.

  2. БСП КОЛКОТО И ДА Е ЖЕЛАНА ОТ НАРОДА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ АКО СЕГА И ВЕДНАГА НЕ ПОДКРЕПИ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

  3. МАКАР,ЧЕ НЕ СЪМ ЧЛЕН НА БСП,ОНОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В НЕЯ СЛЕД 10 НОЕМВРИ СЪЩО Е ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА И .НА БСП И НА ДЪРЖАВАТА. А ИСТОРИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ПОМНИ,ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯТ ГРЕШКИТЕ. ГОВОРИ СЕ ЗА ТРИМОРИЕТО /ТУК ПРОСТО НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА ТОЗИ ПРОЕКТ/ ,ЧЕ АНТИ РУСКИ ПРОЕКТ: А КОЙ НИ ВКЛЮЧИ В НЕГО? В НАТО КОЙ НИ ПРАТИ ТАМ –ТОЙ ПРОРУСКИ ЛИ Е?–КОЙ БЕШЕ МИНИСТЪР –ПРЕДСЕДАТЕЛ ТОГАВА? НЯКОЙ ДА ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ, НЯКОЙ ДА НИ ПОПИТА?КОЙ ПРЕЗИДЕНТ СИ ОТЦЕПИ ,ЧАСТ ОТ БИВШАТА МИ ПАРТИЯ ДО 90Г И СЕГАШНА ВАША, А В РАЗПАДАЩИЯ СЕ ЕС КОЙ НИ ВКАРА, А ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ ,КОЙ 30 ГОДИНИ СЪЗДАВАШЕ ГЕРГОВ, ПЪРВАНОВ , СТАНИШЕВ И КРЪГОВЕТЕ ЛАПАЧИ ПОКРАЙ ТЯХ, КОЙ ЦЕПЕШЕ СЪЩАТА ТАЗИ ПАРТИЯ С ДОГОВОРКИ С ДОГАН И БОРИСОВ? КОЙ ИЗБРА ГЕШЕВ, ЦАЦАРОВ , ТОЗИ ВСС ?НЕЩО ДА БЕШЕ АКТИВИРАНО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗАПИСИТЕ ЕВРАТА В ПАРЛАМЕНТА, КАТО ПАРЛАМЕНТАРНА ПРОЦЕДУРА? И ДО КЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ ,11ГОДИНИ ГЕРБ ДА ВИЛНЕЕ, БСП ДА СИ ТРАЕ И ХОРАТА ДА БЯГАТ НАВЪН! ТОВА ЛИ Е СЕРИОЗНАТА ПАРТИЯ, В КОЯТО ГОДИНИ НАРЕД ЧАСТ ОТ ВЪРХУШКАТА ИГРАЕ БИЗНЕС ИГРИЧКИ С ПОЛИТИЧЕСКИЯ ОПОНЕНТ ЗАД ГЪРБА НА ХОРАТА??? ДА НИНОВА Е ЧОВЕК С ХАРАКТЕР,КЪМ ДНЕШНА ДАТА,ЗАПОЧНА ДА РАЗЧИСТВА ,НО НЕ МОЖЕШ ДО ГО ПРАВИ БЕЗ ДА СИ ДАВА СМЕТКА, КАК СЕ ПРИЕМА ОТ ХОРАТА ДОЛУ.УМНИЯ РЪКОВОДИТЕЛ СЛЕДИ ПУЛСА И КОГАТО БЪРКА, СЕ ПОПРАВЯ,КОГАТО ХОРАТА НЕ ПРИЕМАТ РЕШЕНИЯТА, ГИ КОРЕГИРА– В ТОВА Е СИЛАТА НА ЕДНА ПАРТИЯ.ЗА ПРЕЗИДЕНТА–В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ РУСОФОБ, ЗА ТОВА Е И ВЧЕРАШНОТО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ В. ПУТИН И КАЧВАНЕТО НА ШИПКА. ТУК ВЪПРОСА Е –ЗАЩО НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ВИСОКОТО МУ ОДОБРЕНИЕ В ТАЗИ БИТКА, В ПОЛЗА НА БСП.ЗА ДНЕШНИТЕ ГЕНЕРАЛИ–ПОЗНАВАМ И ДНЕШНИТЕ И ПРЕДИШНИТЕ.И СРЕД ЕДНИТЕ И СРЕД ДРУГИТЕ ИМА НЕЧИСТОПЛЪТНИЦИ; КАКТО ШИВИКОВ СЕ ПРОДАДЕ,ПО ВЯРВАЙТЕ МИ И СЛЕД 90Г ИМАШЕ ТАКИВА , КОИТО ЧИСТЕХА КАБИНЕТА НА ЕДНА ЗАМ. МИНИСТЪРКА С ПРАХОСМУКАЧКА, САМО ДА НЕ ГИ ИЗГОНЯТ.КОГАТО СИ РЪКОВОДИТЕЛ С ПРЕТЕНЦИИ И СИ НА ВЪРХА ОТ ДОЛУ ВСИЧКО СЕ ВИЖДА, КАКТО МАЙМУНАТА , КОЯТО КАТЕРИ ПАЛМАТА,КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ КАТЕРИ ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВСИЧКО И СЕ ВИЖДА. И ТОВА НЕ БИВА ДА ГО ЗАБРАВЯ НИКОЙ ,КОЙТО ИСКА ДА РЪКОВОДИ И УПРАВЛЯВА ХОРА!!!!УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ!!!

  4. НА ВАЛЕНТИН АНГЕЛОВ ДА КАЖА : ПРИЯТЕЛЮ ,ВЛЕЗ В ЮТУБ,НА АВИОШОУУТО ОТ 2014ГОД. КОГАТА РАДЕВ СЕ ПРИЗЕМИ И СЛЕЗЕ ОТ САМОЛЕТА. ПРОПУСНИ ,ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕШЕ ДА ГО ЗАДУШИ И ОЛИГАВИ , ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ, КАК ГО ПОСРЕЩНАХА ПОДЧИНЕНИТЕ МУ. А ПОСЛЕ СИ ПУСНИ ,ШИПКА И СЛЕД ТОВА , ПРОТЕСТИТЕ И ВИЖ ИМА ЛИ РАЗЛИКА В ОТНОШЕНИЕТО НА ХОРАТА КЪМ . ПРЕЗ 2014, 2020 ,2021Г. ОТНОШЕНИЕТО Е ЕДНО И СЪЩО !!!ХОРАТА ТРУДНО СЕ ЛЪЖАТ.

  5. Кой е основният враг на Борисов се вижда ясно от неговото поведение. Няма миг или възможност, когато той да не се опита да ухапе Президента. Какво е отношението му към водачите на опозиционната БСП? Или пренебрежително или съвсем никакво.
    Гледам в коментарите тук, че има баламурници, които са се хванали в гербаджийското капанче „Триморие“. Да другари, ДС не е изчезнала безследно и „добрите практики“ от едно време се ползват и днес. Особено ясно личи, когато „опозиционни медии“ започнат да пригласят на управлението, а това се случва точно, когато то е на косъм да падне. Явно ситуацията устройва всички играчи, освен тези, които наистина милеят за България. Истинският патриот ще направи всичко от гледна точка интересите на българите. Той знае до къде може да се простре русофилията да кажем и от къде започва преминаването към чужда идентичност. Вижте в семействата си, братът си е брат, но има места където не го допущате, а когато стане дума за интересите на своите или неговите деца, съвсем до конфликт може да се стигне. Това е изначалният модел и той е заложен в софтуера на човека. Аз го наричам изхладняване. Колкото родово два индивида се отдалечават един от друг, толкова семейната близост се заменя с близост по интереси. С една дума, ако имаме ощи цели сме близки, ако нямаме, не контактуваме.
    Да се върнем на БСП и изборите. БСП е партия т.е. организация на хора поставили си обща цел. Дали целта е декларирана и до колко, нека хората да преценят. В страната е приета пропорционална система на избиране народни представители, в която основна роля играят партиите. Това значи, че общата цел е по-важна, по принцип от самите изпълнители. Това обаче е идеалният случай. На практика, когато дойдат избори върхушката започва да мисли основно за собственото си уреждане. Писането на листи става повод за най-различни конфликти. Разни сили, които обикновено не се афишират, започват лобиране, натиск и най-банално купуване на места. Знам, че в този момент заредихте пушките другари. Когато се страничен за този процес всячески се стремиш да не го видиш, за да не се окажеш будала в собствените си очи. Да, но всичко се случва точно така. Системата с партиите е направена, за да се управляват лесно масите. Партиите са хидравликата, която улеснява завъртане на ляво или дясно на огромни групи от хора, без особени усилия. ГЕРБ е идеалът на кукловодите. На нейният връх има само един човек и чрез него въртиш целият им електорат – перфектно. Слабото място е точно този човек и всеки би се запитал защо кукловодите не усилят схемата? Защото са създали двуполюсен модел с универсален резервен играч, когото ползват, докато ремонтират или заменят партията, чийто вожд е загубил способност да предава движението. Кой е най-големият им страх? Независим, не присъединен към тяхната схема или иначе казано мажоритарен лидер. Когато се появи такъв, той заплашва целият им механизъм и не само него, цялата им система на управление. Срещу него започва тотална война. С други думи ви казвам, че само мажоритарен кандидат може да ви представлява, а днешните и утрешните „народни представители“ са корпоративни представители, олигархични представители, партийни представители и всичко друго, но не народни. Българите са изобретили много неща в този свят, включително и няколко невероятни социални организации, които са давали силата им. Пример – казашката организация, върховно достижение на военната демокрация. Не вярвайте на руската пропаганда, че тя е измислена от избягали крепостни селяни. Такива със сигурност са се присъединявали, но тази гениална организация за оцеляване в трудни времена, не е измислена от тях. Лирично отклонение. Можем и сега да се постараем над революционен модел, в който интересите на индивида и интересите на мнозинството да съвпадат, но трябва да спрем да приемаме, че щом някой има повече пари и повече доходи от нас, той е по-умен. Става въпрос за западните страни. Там и до сега живее духът на Рим, защото те като покорени народи са го приели. Ние не сме, а и Рим никога не е покорил България, не тази тук, а тази която все някъде му е била трън в очите. И до сега наследниците на Рим напират срещу Русия, не само заради богатствата ѝ.
    Основното което искам да ви кажа е, да не се водите. Пропагандата винаги е имала за цел да налага мнение по мекият начин, когато го приемеш за свое. Днес това е най-трудното, да избереш правилно, залят от медийното цунами. Изхождайте от личният си интерес, това е най-здравата позиция в момента. Фенщината, усещането за отборност, тълпата е вредна. Когато се давиш, трябва да пребориш две чувства, паниката и желанието да се предадеш.

    • Това ли ни е ползата на нас, българите, от Триморие, бе, Иванчо?! Да купуваме двойно по-скъпия американски шистов газ, вместо евтиния руски. Защото освен военна, другата цел на Триморието е да блокира доставките на руския газ към Европа. И тази „полза“ викаш е достатъчното ни основание като народ да се скараме с брата си Русия. А колкото до атаките на Борисов към Радев… защо не си ги обясниш с една дума- ревност. Когато на територията на България имаш непреодолима американска сила, която определя кой да управлява и кой – не и която посочва кой е нейния човек- мисля че е съвсем логично бившият вече избраник на САЩ Бойко Борисов да ревнува, да се страхува, да оре и всячески да се опитва да дискредитира новият избраник на янките, какъвто се явява Радев. Това е толкоз просто и логично. Но ти Ивански, предпочиташ да възприемаш желаното за реално. А колкото до това, че Борисов подценява БСП- още по-логично е- когато господарите му от САЩ, които разпределят властовите порции в България, са казали, че ляв политически проект не бива да взима властта в България- нормално е Борисов да не се чувства застрашен от БСП. А колкото до проекта Триморие- поинтересувай се драги какво представлява той. Преди 3 дни САЩ отстраниха полша от ръководната й роля и поеха проекта на дистанционно управление от Вашингтон. Това само говори колко много залагат на него. Поинтересувай се и къде беше Румен Радев на 3 март т. г. рано сутринта, преди да се качи на Шипка. Той проведе видеоконферентен разговор с представители на ръководството на инвестиционния съветник на фонда „Amber Infrastructure Group“ . Събитието бе организирано от Българска банка за развитие (ББР) и в него се включиха над 90 участника от водещите работодателски организации и бизнеса в страната.

      „За укрепването на фонда на „Три морета“ ще допринесе привличането на инвестиции от международни финансови институции и частни компании“, заяви още Румен Радев. Само да ти допълня, че организаторът на събитието ББР вече даде 20 млн. евро за инициативата „Три морета“. Радев дотолкова се е вдал в тази инициатива, че даже призовава 12-те страни от проекта да бъдат задължени да се включат с финансова вноска. Това щяло да форсира все още колебаещите се страни по инициативата. Това инфо съм го взел от официалния сайт на президента. Ако не си трол, се поинтересувай по-подробно и мисли с главата си.

      • Новината е от 2 март 19.17, така че няма как да е от сутринта преди Шипка, а Вашата реакция показва, че съм прав. Тази инициатива е широко оплюта, но дали засяга български икономически интереси или само руски олигархически, не е ясно.
        БСП трябва да ме привлекат с лидери, а те ми предлагат ползвани селски хитреци в листата си. Защо ли? Може би защото другарката Корнелия има заложник в САЩ, а? Вие се замислете, кой и с какво е по-уязвим!

      • Остави го БСП настрани. За Радев ставаше въпрос. Значи, на 2 март Радев призовава държавите членки да внасят такси и да инвестират в проекта срещу Русия, а на 3-ти се качва на Шипка и в речта си от върха въобще не споменава името на Русия. Евала. Хвала на такиви българи. Те ще те оправят- дръж здраво фронта и защитавай Радев с тялото си, ако се наложи. Лично на мен ми е все тая какви са ти заслепенията.

    • Обясних, не точно на Вас, разбира се, защо Радев пречи на партийците, дали комуняги от „новите“ (ГЕРБ) или от „старите“ (БСП), все тази. За едните е руски агент, за другите американски агент, никаква разлика в „мисленето“. Естествено сте пълни с аргументи, железни, чугунени и е все тази дали комунягата Бойко ще управлява или другарката Нинова, от този материал, само това става. 30 години коне с капаци, марширувайте на раз, два и това е, докато изчезне държавата.

      • Бе, ти забрави ли, че точно „другарката Нинова“ откри Радев за политиката, кандърдиса го, хвана го за ръчичка и го прати да президентства, бе! Цялата партия работи 4 години за имиджа на тоя тъпанар натовски, а накрая тоя с интриги й отвърна. Фактът че десните партии за една нощ от „льотчик“ и „мъжът на Деса“ почнаха да го наричат „борец с корупцията“ и „нашия президент“ е показателен за завоя на този американски агент. Това съвпадна и с рязкото му завиване към анти-руска риторика и действия. Много си зле. И стига си ми отговарял. Няма смисъл. Ти си трол.

      • Какъв примитивен свят, в който единствено звездата на другарката Нинова свети, за да не умре всичко. Това беше такъв печеливш лотариен билет, който обаче тя просра. Втори такъв никога няма да ѝ се падне.

      • С влюбени хора не смея да споря- относно лошият им избор на партньор. Дано Радев не те разочарова и откликне на чувствата ти. Сега си в меден месец, влюбено-заслепен и щастлив. Пожелавам ти да си такъв до края на живота си. :)

      • Нямаш, какво да кажеш? Не е задължително, но благодаря, че илюстрира първият ми пост!

      • Имам много какво да ти кажа, защитено със съответните аргументи. И горните ми постове подсказват за това. Но глупостта ти ми сигнализира, че разговорът с теб ще е безкраен. Затова предпочетох да го прекратя, пръскайки добро настроение на талази.

  6. И…ти хубаво плюеш неспирно по „другарката Нинова“, но поне й благодари за това, че те запозна с тоз хубав човек. Щот ако не беше тя, хич нямаше и да узнаеш за него. Не бъди неблагодарник като агент Радев, а благодари. Някак християнско е, пък и по человечески.

    • Неведоми са пътищата Господни и другарката Нинова никога не е била фактор в тях. Щях, не щях…

  7. Щом, според вас Радев е за „триморието“, тогава кой му скрои номера в Талин?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *