Ген. Румен Радев разтресе политическата система – всички партии в шок

ген. РадевТреска разтресе цялото партийно войнство, след като в публичното пространство излезе кандидатурата за президент на ген. Румен Радев.

Лидерите на Патриотичния фронт и „Атака“ буквално клюмнаха.  Общата им кандидатура за президент -Красимир Каракачанов вече не е така актуална, засенчена от генерала.

Валери Симеонов и Волен Сидеров  вече притеснено пресмятат колко процента ще им отмъкне известният военен пилот, който неведнъж е доказвал, че е по-голям патриот от самите тях.

Настроените патриотично българи са достатъчно разочаровани от Сидеров и Симеонов. От Волен – защото имиджът му бе сринат от бившите му съратници в „Атака“ и нарочен от платените медии като най-големия хулиган в страната.

От Валери Симеонов пък хората са разочаровани, защото предаде избирателите си и вместо да се бори с корупцията, стана патерица и послушна пионка на най-корумпираното правителство, което България някога е имала – това на ГЕРБ. Много от избирателите припознават именно Радев като спасител на България, а не самонаричащите себе си патриоти, които крепят властта на Борисов за собствени облаги и от страх да не изпуснат топлите си кресла в парламента.

В паника са и в щаба на ГЕРБ. Бойко Борисов тотално се покри и от два дни не е рязал лентички и не е ръсил никакви мъдрости на срещи с електората или по телевизията.  Което в неговия случай е сигурен знак за тежка депресия, тъй като дори когато вдигна кръвно, когато го свалиха от власт… дори тогава даваше гневни изявления от болницата.

След заявката на Румен Радев пък Цецко прекъсна ваканцията си и трескаво затърси изход. Той би намерил кандидат с авторитета на Радев, ако не беше получил ясната заповед, че кандидатът ще е Борисов, а президентската битка – генералска!

Първият герберски пи-ар удар върху ген. Радев бяха обвиненията, че е протеже на Първанов и негова кандидатура. Първанов обаче обясни, че се е запознал с Радев в деня, когато му е връчвал званието и оттогава двамата не са поддържали сериозни връзки. Бившият Президент отрече да е издигал кандидатурата му, но с две ръце го подкрепя.

Разлюляха се и някои вътрешно-опозиционни среди в Столетницата – най-вече Станишев.

Той е против да бъде издигната такава силна кандидатура и спретна интрига в самото БСП, като се опита да подлее вода на Корнелия Нинова и Мая Манолова. За целта бе използван до болка честния Стефан Данаилов, който заяви, че Мая подлива вода на Корнелия и иска да разцепи партията.  В отговор Манолова му прати SMS, в който обяснява на топ актьора, че няма да цепи нищо и няма да се кандидатира за президент, въпреки многото номинации, които има. Ламбо обаче прие съобщението й като заплаха и  даде отчаяно интервю, че е притеснен за БСП.

Гербослужещите медии веднага налапаха интервюто като топъл хляб и заридаха заедно с Данаилов върху чужд гроб – този на БСП.

Никой дори не подозира, че Станишев и Борисов са много по-близки, отколкото показват и затова кандидатурата на Радев ги стресна и разтърси и двамата, макар и по различен начин.

Тежка есен очаква партиите.

А България иска истински мъж и патриот за президент.

Вече го има.

Остава само народът масово да гласува. Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. И до колко „патриот“ е поредният НАТОВЕЦ с миналото от армията на САЩ?
    НЕДоумявам…

  2. Жестоко се заблуждавате,че генерала е силна кандидатура.Защо?Защото с тая си кандидатура,която приема
    да представя БКП/БСП той прави огромна грешка.Нали разбирате защо.

  3. Кандидатурата за президент е ясна! Сега трябва да се обединят всички патриотични сили и да подкрепят генерала….нищо,че е издигнат от една партия!Сега е моментът да се изритат мекеретата от управляващите и да се сложи началото на изграждането на нов ред(нови избори)и нова политика. ….социална с приоритет на народа!!!За социализъм не може да става дума но за социална политика и благополучие за народа…ДА!Да се обединим около тази кандидатура и да не допуснем циганските мутри да налагат с гласовете си устройството на държавата ни!!СЪБУДЕТЕ СЕ!

  4. На хората им писна на дедовия да гледат фигури ,произлезнали от БКП. Търсят се хора ,които не са имали нищо общо с политическага сган през последните 70 години.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *