В. Сидеров: Войната започва! 35 хил. Американски Войници пристигат в България! Ето защо всички бутат лъика Слави да прави правителство!

Защо НАТО ще стреля по Русия от българска територия и каква още е ролята ни

Както разбраха вече и бездомните кучета у нас, до два месеца в страната ни ще се изсипят над 35 хиляди войници на НАТО, от които 28 хил ще са американци. Те идват тук с много бойна техника за да проведат най-масираното си военно учение след 89-та г. То ще продължи цели два месеца – през май и юни. Разрешението за тези учения е подписано от Каракачанов, който употреби мандата си освен да разпродава имоти и да продава паспорти, главно да се хареса на американците, да избели биографията си на ДС-ченге и те да го заобичат заради подаръка от 3,5 млрд. лв. под формата на поръчка за самолети на чертеж. Ученията на НАТО-2021 са одобрени от предишното НС, но вие не се съмнявате , че и сегашното щеше да направи същото, нали?

Коментирах вече странното отсъствие в българското политическо и медийно пространство на темата за военното напрежение в черноморския регион. Няма и как да е другояче, като се има предвид, че и предишната власт на ГЕРБ се контролираше от US-амбасадата на ул. „Козяк”, а сегашната – „нова” власт дори – двойно повече. На днешния политически елит на България е абсолютно забранено да коментира геополитическите игри на колониалния ни господар САЩ. А военните учения през следващите два месеца са именно част от геополитическата игра на САЩ.

И тази игра е икономическа, не толкова военна. Защо именно сега в тия следващи 6-7 седмици САЩ ще дрънкат оръжия срещу Русия от наша територия и от акваторията ни в Черно море? Ами защото точно в този период се очаква да завърши строежа на Северен поток. Вашингтон положи много усилия да го спре, но нуждите на Европа са си нужди и те от заповеди на големия брат не се променят. През 2019 г. потреблението на природен газ в Европа е било 390 млрд. кубометра. Повече от половината от тях – 210 млрд. кубометра са доставени от Газпром. Според експертите от западноевропейските газови компании Стария континент се нуждае от още 300 млрд. кубометра, които сега не достигат. Затова и Северен поток има своите горещи защитници, най-вече в Германия, но и в други важни държави на ЕС. Въпреки яростното скърцане със зъби на Вашингтон, който на живот и смърт пречи Русия да е част от европейското икономическо пространство. В същото време в Норвегия запасите от газ намаляват прогресивно, а в Дания, която спря преминаването на руските тръби през свои води, газовите запаси съвсем свършиха. Датското находище „Тайра“ е напълно изчерпано и вече има коментари, че Дания скоро ще отмени блокирането на Северен поток, защото започна да получава руски газ през Германия.

Какво да се прави в тази неприятна за САЩ ситуация, пита се мозъчния щаб във Вашингтон? И стига до неоригиналния, но вече изпробван метод – САЩ да създадат военно напрежение близо до Русия, вследствие на което Москва да бъде провокирана и въвлечена във военни действия. А сетне САЩ, а после и света да я заклеймят като агресор. Така американците се надяват да спрат европейските гласове в защита на Северен поток.

И ето ти ги НАТО-вските учения „Defender Europe 21”. Разбира се, никой не вярва, че САЩ искат наистина да се бият с Русия. Целта на янките е друга – провокация от чужда територия и с чужди ръце, която да накара руснаците да ударят с хиперзвуковите си ракети по чужда територия или дори да навлязат там. Световните медии вече са готови и чакат да зареват в един глас: „Руска агресия!”. Васалните държави на САЩ от ЕС ще са принудени да заклеймят Русия като агресор, а финалът на Северен поток ще се отложи за незнаен срок от Европарламента и Еврокомисията.

И ето го въпросът, който ни засяга пряко – предвидили ли са янките чуждите ръце, вадещи горещите им картофи да са български? Отговорът е да. България е американска колония с 4 техни военни бази на своя територия. Целият й политически елит е напълно подчинен, контролиран и работи здраво за американския интерес. Нямайте съмнение, че в сценария за военна провокация срещу Русия е предвидено и българско участие – все пак играта е на наш терен.

При един евентуален руски ракетен удар по България, актуалното правителство, подписало решението за участието ни в този конфликт, ще го отнесе по пълната процедура. Сега разбирате ли защо никоя от парламентарните партии не иска да прави правителство и всички те воглаве с американския агент Румен Радев бутат лъика Слави да съставя кабинет.

Днес и през следващите 2 месеца повече отвсякога е жизнено важно да сме будни граждани, а не хипнотизирани зомбита с намордници. Skandalno.net

Волен Сидеров

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Тоз пък „лъик“ откъде го изкарахте?! Не знаех за съществуването на такава дума! Лаик има, има дори лайк, но за лъик не бях чувал или чел.

  2. ПРОКЛЕТ ДА Е ВСЕКИ КОЙТО ТРЪГНЕ И ВДИГНЕ РЪКА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ЖИВ ДА НЕ ОСТАНЕ БЪЛГАРИНО ПРОКЛЕТ ДА СИ ДО ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН АКО НЕ СЕ ВДИГНЕШ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАТО И ЕС ОТ ЧЛЕНСТВОТО В ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ФАШИСТКИ СЪЮЗИ НАТО И ЕС ЗАПОЧНАХА ВСИЧКИ БЕДИ ЗА БЪЛГАРИЯ ГЕНОЦИД РАЗРУХА И ЗАГУБА НА СУВЕРИНИТЕТ ПРАВ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗАЩО ПРЕДАТЕЛИТЕ НЕ ПРОИЗНАСЯТ ДУМАТА АТАКА САМО АТАКА Е СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

  3. Аз ще прибавя само един ютуб фаил за военната ситуация около Донбас от 25 април. Нашите медии са слепи и глухи, никаква информация до като не ни натресат американската войска. Суверенитет ли, демокрация ли, просперитет ли, чака ни глад и мизерия ако не спрем тази лудост. Poutine est très en colère contre l’OTAN! Missile nucléaire mentionné! Armes de l’OTAN de l’Ukraine!

  4. ПИСАНЕТО НА СТАТИИ НЕ СТИГА СИДЕРОВ.ЗНАЕШ ПРОЦЕДУРИТЕ И ПАРЛАМЕНТАРНИ И ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ.ЛИДЕР СИ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ?ИМАШ ТЕЛЕВИЗИЯ?В КАРВАЙ ПИСМЕНО ТЕМАТА ВЪВ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ДА ОТГОВАРЯТ!!!! А КАТО ТРЯБВА И ИЗЛИЗАМЕ!!!

  5. Ха, че как така по времето когато целият свят е обхванат от такава страшна и ужасна пандемия, ще се съберат 35 000 души на едно място. С маски ли ще бъдат по време на ученията и ще спазват ли 2 метра дистанция.

  6. Вън американския боклук от България. Нямат какво да правят тук. Съд за националните предатели и американски проститутки.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *