Вървим към Гражданска Война! ПП-ДБ, Посолството и Бойко Заложника подготвят Фашистки Майдан и пращане на българските мъже за Пушечно Месо в Украйна! (С ВИДЕО)

Вървим към Гражданска Война! ПП-ДБ, Посолството и Бойко Заложника подготвят Фашистки Майдан, Преврат, Фашистко правителство и последващо пращане на българите за пушечно месо в Украйна! Вижте най-точния и правдив коментар на събитията от днес (31 май) от Добри Божилов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/UvQM-kgj2go

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. Добър ден!
    Вижте какво писах преди няколко дни- че ни готвят окончателен преврат и майдан!
    Ама кой да слуша.
    То не е нужен много мозък за тая работа.
    Само достатъчно.

  2. Мина ,ЮНИ,ЮНИ,ЮНИ! ЗНАЕШ КАКВО ИДЕ! АМА ГЛУПАЦИТЕ РЕВАТ ЗА БОЙКО! САМО НЕ И ЗА ДЕЦАТА СИ!

  3. Айде стига с тоя Бойко,и с тая мис Гащи! Занимавате цяла България с похожденията на един идиот.Липсва ни и кмета на Симитли. Мислете за децата си,че ще ревете в близко време! Украйна-дестинация без връщане! НАРОДЕ,ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ИДЕ?

    • Иве, преди шест месеца с теб им дадохме месеца- юни. То не е толкова трудно да се предвиди.
      Е, и?
      Развяване на знамена в неделя. Дотам се докарахме.
      Забравих най-важното- от кого е бременна Лена!
      Напълно заслужено ще ни затрият.

      • Da, I az se chudeh OT KOGO e bremenna Lena? Zatova ia skriha, za da bade galech ot pogledite na horata, da izbiaga ot mediinoto vnimanie,horata da ne si zadavat mnogo vaprosi. Taia s tolko badjanatsi vaobshte znae li ot kogo e bremenna!?

      • Красавецо, или ти не разбираш от ирония, или по-скоро- на мен не ми се получава:)))

  4. ако има идиоти които искат да отидат да се бият срещу Русия , да ходят . аз ще се бия за Русия , като бивш военен и не ми дреме за тази продадена територия , жалко само че това което беше държава се продаде с помоща на такива глупаци които гласуваха за безродници .

  5. В Покрайна след като втасалото кисело зеле и хората му на драго сърце (или нешо друго, не вярвам да имат истинско сърце) ратифицираха Плана Калегри, извинете, Истанбулската Конвенция, на фронта пращат и жени. Тук ще стане същото, не само заради джендърясването на децата ни съскат силно да ратифицираме и ние този боклук. То и затуй онези от змийското гнездо ми се направиха на много хитри, като си измислиха закон, че дори да няма ратифициране от дадена страна, щом ЕП/ЕК каже, значи вече е ратифициран в тази страна. Силно се уповават на това, че правирелствата в Европа са на дистанционно управление.

  6. Не се засинявайте от писане, ами се подгответе за митинга пред парламента в петък втори юни. „Протест срещу грубото погазване на държавността и безпрецедентния политически цинизъм“ – Поглед И СТИГА С ТЕЗИ „ГЛУПАЦИ“ БЕ ХОРА, ВСИЧКИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УМНИ КАТО ВАС.

    • A koi shte ia osashtestvi taia grajganska voina? Dvata miliona I dvesta hiliadi pensioneri li, koito mojesh da GI vidish edinstveno v bolnitsite i v poliklinikite. Nai-zastariavashtata darjava v sveta. To za edin miting ne mogat da sesaberat hora, a ti iskash grajganska voina. Nali niakoi triabva da chati po internet, da publikuva ulenzeni fizionomii I djuki v sotsialnite Medii I da gleda televizia. Vsichki sa marzeli i nishto ne stava ot tiah.

    • Веднага питам- къде и кога?
      Най-важното- каква е крайната цел и какъв резултат се гони?!
      Ако ще е развяване на знамена-този път без мен.
      Крайна цел?! И краен резултат?
      По какъв начин ще се постигне?
      Резултата, де.
      Иначе-взимайте си червените боички и викайте.
      Аз мога да си викам в гората-по-приятно ми е.

  7. Що се отнася до масовите мероприятия-походи, митинги, ала-бала.
    Хубаво- но!
    Колко пъти беше поставена цел?!
    Междинна, или крайна цел?
    Колко пъти на участниците бяха разяснени стъпките, по които да бъде постигната тази цел?!
    Без мен! Мога да си викам в гората-с по-голям успех.
    Отсега нататък ще участвам само и единствено: ако знам с каква цел го правя!
    Иначе викайте си, разхождайте се по Витошка със знамена, тропнете и хорце пред Народния.
    Енергия за безсмислено пилеене нямам.
    Който има в повече- да изкачи и Еверест ако иска.

  8. Ще излязат,като почнат да прибират децата като в Одеса,ще излязат!Ама ще е късно!Ония,в Одеса,да не би да ги питат искат ли ,или не искат?!Тук ще стане същото! ПЛЕМЕ,НЕ НАРОД! ИМА-НЯМА 10% НОРМАЛНИ,ДРУГОТО Е ЗОМБИ-ЯДАТ И ПИЯТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!СБИРЩИНА!И….ГЛЕДАТ В ТЕЛЕФОНА! И ЩЕ ВИДЯТ….

    • Вече се съмнявам, че останахме и 10%.
      Чакам си войната в края на следващия месец, за да гледам сеира на посраните шебеците с телефони, които се обясняват в любов на краварите, за да ги сменят памперсите по-често.

  9. Тикви, идиоти,мутри, кретени,
    Лош човешки матреял!
    Край на държавата!

  10. Крайно време е да им го напием с 200! Четвъртит със завъртане !!!

  11. Този грозно-тъп анаЛизатор не ми е известен, но би трябвало да знае, че революции и граждански войни се правят от мъже, а в колониална България такава порода отдавна няма. Те са подменени с ГъзБук революционери, които се мислят за рамбовци пред компютъра, а в действителност са джендър-паплач, с радост оглеждаща сексуални роби за негри.

  12. Иванов, ти сега ли се сети, че някакви си погазели нещо си? Къде беше в последните 33 г?

    Само да те светна, погазващите родината ни британоварвари и техните местни еничари с протести, походи, хорца и ръченици можеш да изгониш само в някой холивудски филм и то при положение, че главните герои са педофили, лесбийки или в краен случай умни и справедливи негри, женени за бяла пачавра…..
    Изродите си сакат тояги и камъни, но това остава задача за следващите народи, които ще бъдат заселени в бивша България.
    Успех!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *