Володин: Вашингтон и Брюксел ще отговарят за подкрепата си за фашизма в Украйна

Вашингтон и Брюксел ще си платят, ще им се наложи да отговарят за подкрепата си за фашизма в Украйна. Зверствата на киевския режим потвърждават нашата позиция от началото на СВО, че украинския нацизъм трябва да бъде унищожен. Това заяви председателят на Държавната руска дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

„Днес Пентагонът ще проведе редовна среща с представители на западните страни за да обсъдят и договорят поредната голяма доставка на оръжия на Киев. С действията си Вашингтон и Брюксел подкрепят фашизма. Те ще си платят за това, ще понесат отговорност за това в бъдеще“, написа Володин.

Той публикува в канала си в Telegram снимка, на която двама жители на Херсон са вързани за стълбове и измъчвани. Действието се развива в часовете след влизането на въоръжените сили на Украйна в града. Володин коментира, че тази снимка трябва да „напомня на всички за събитията от Великата отечествена война“.

„Фашистите връзваха за стълбове и измъчваха граждани на нашата многонационална страна – СССР. От ръцете на западноукраинските бандеровци и техните поддръжници във военните и следвоенните години загинаха 30 676 души, в това число 15 355 селяни и колхозници, 676 работници, над 1930 лекари, агрономи, учители, стотици старци и деца бяха жестоко измъчвани, вързани за стълбове и в последствие убити“, написа председателят на Думата.
„Снимката е само бегъл намек за безчетните зверства на киевския режим. Те за пореден път потвърждават необходимостта от унищожаване на нацизма в Украйна, където десетилетия по-късно с акушерските усилия на Запада той отново се възроди“, добави Володин, цитиран от ТАСС.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Нацизма в Украина може и да бъде унищожен, кой обаче ще премахне нашата доброволна робска сервилност.Няма ли г-н президента да обърне внимание, че България се колонизира не само материално, а и духовно, няма ли да се изхвърли тази агресивна замяната на българския в страната с английски.Като се почне от ИЗИ ПЕЙ, през уикендите, тинейджърите, бигаутлетите и какво ли не, та се стигне до радио енджои,радио фреш ТВ онеар и така до безкрай. Кирилицата е смазана от латиницата навсякъде. В други страни има т.н ЕЗИКОВА ПОЛИЦИЯ. Ние сме станали абсолютни парцали.

  2. Уважаеми Господин Володин.
    Фашистите (ОУН) показаха истинското си лице и изпратиха ракета срещу братската (за тях) Полша. А поляците целунаха задното отверстие на тези, които финансираха Хитлер (американците) и плюха на паметта на жертвите на УКРАИНСКАТА ракета. Не Ви ли се вижда странно, че ЕВРЕИНА Зеленски подкрепя политиката на ХИТЛЕРИСТА Бандера. Май беше добре Бандера да беше срещнал дядото на Зеленски….

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *