Внимание: ТЕГЛЕТЕ СИ ПАРИТЕ, БАНКИТЕ ФАЛИРАТ! А с тях и държавата!

Крахът на банките е неизбежен в държавата на мафията ГЕРБ. Според последни данни „активите“ на банките са достигнали 108 милиарда лева, което е повече от брутния вътрешен продукт на страната – той е около 107 милиарда лева.

Какво означава това? Това значи, че, тъй като активите на банките са предимно кухи кредити с почти нулева ликвидност, банките и държавата са превърнати в кредитна пирамида, която всеки момент ще гръмне.

С една дума – иде крах и за народа ни, който масово ще банкрутира.

Заради това отдавна ви съветваме – теглете си парите от банките, ако ги имате и докато можете. Защото утре ще е късно.

От 10 години насам всички български банки са една голяма КТБ. Тоалетната хартия, която ви пробутваха под формата на различни скъпи кредити, свърши и сега властта няма с какво да си изтрие оцапания задник.

Тоалетната на мафията ГЕРБ е на път да остане без хартия. И няма откъде да си набави.

За периода 2015 – 2019 г. всички бюджети, въпреки че бяха отчитани на плюс, завършваха на минус – липсите в бюджета са на обща стойност 16 милиарда лева.

Тези 16 милиарда са онези 8 милиарда евро, които ГЕРБ тегли като заем през 2015 г., за да се спаси.

Сега чукат пак на Еврозоната, за да се спасят от одита на Европейската централна банка, който приключва през лятото и не може да е фалшив, като предишния на БНБ. Въпреки това обаче ГЕРБ ще си купуват американски аероплани с нова кредитна далавера.

И кой все пак обслужва текущото управление на свободните дългови наличности? С решение на БНБ взиманите от чужбина заеми, свободните средства от фискалния и валутния резерв и балансът на валутния борд са поверени на някой си Продан Борисов. Този въздесъщ финансов властелин в държавата ни е братовчед – по бащина линия, на главатаря на шайката Бойко Методиев Борисов.

С две думи: Мафия и кочина! И… теглете си парите от банките! Утре ще е късно! Skandalno.net

Красимир Иванджийски

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. МАФИЯТА КОЯТО УБИ НАРОД И ДЪРЖАВА КРАДЕ ПОБЕДАТА НА ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ОСТАНА СЪС НАРОДА ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ВЪЗРОДИМ БСП ВЪВ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД ПАМЕТТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СЪС ОБИЧАНИЯ НИ НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА СЕГА И ВЕДНАГА ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СЪС БСП И ОБИЧАНИЯ НИ НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ВЪВ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПЪРВАТА ЕВРОПЕЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

    • Анонимен, знаеш ли, че нашият любим президент Румен Радев в изказването си на Икономическия форум в Санкт Петербург /Русия/ „пропуснал“ да отбележи ролята на Червената армия за освобождаването ни от фашизма? Благодарил за освобождаването ни от турците, но нито дума не обелил, че са ни освободили втори път? Русия, после и СССР като наш по-голям брат ни освобождава два пъти, не веднъж! Защо е „забравил“ това в словото си, защото в България фашизъм не е имало??? Имало е и още как! Зверствата на фашизма не трябва да се забравят!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *