Внимание: Крият дете канибал! Синът на наш политик хапе и къса мръвки от другарчетата си в Детската градина!

дете канибалДете – канибал, което хапе другарчетата си до кръв е ужасило родители и педагози в елитна столична забавачка. Хлапето е рожба на столичен политик, чието семейство се чуди какво да прави с агресията на малкия.

Момчето е записано в елитно детско заведение, но не се справяло със задълженията си и отказвало да се подчинява на възпитателките. Жените се видели в чудо не толкова от опърничавия му характер, колкото от агресията, която проявявало към останалите деца.

Всички те били нахапани по бузите и ръцете до кърваво червено. Вечер се прибирали със синини от зъби. Следите личали толкова ясно, че родителите на малките се плашели. Няколко пъти били правени опити да се говори с директора на детската градина, който винаги учтино се отзовавал на молбите на родителките, изслушвал ги и твърдял, че ще вземе мерки. Наистина го правел, винаги звънял на майката и бащата на хлапето, които знаели, че има проблем с наследника им, но така и не взимали мерки.

Те от своя страна апелирали за търпение. Били убедени, че малкият ще свикне с останалите деца, няма да ги рита, удря и най-вече хапе до синьо.

Няколко души вече са взели медицински удостоверения за ухапване на техните деца по ръцете, бузите и различни места по тялото. Те се готвели да заведат дела срещу семейството на малкия немирник. Според запознати детето било син на общински съветник, близък до много известен български политик от София. Той пък се бил постарал да стимулира с допълнително финансово възнаграждение възпитателките в детската градина. Така те не обръщали абсолютно никакво внимание на случващото се и дори се опитвали да потушат скандалите, за да не добият публичност.

дете канибал

След половин година безуспешни опити да разрешат с кротко ситуацията недоволни родители решили да потърсят правата си в известна адвокатска кантора, като намекнали на шефката на детското заведение, че ще потърсят подкрепата и на медиите. Това допълнително изнервило обстановката. Родителите на хлапетата заплашили, че ще търсят ново място за потомството си от догодина ако агресивният малчуган не бъде разкаран.

„Разбираме, че момчето има проблем, който трябва да бъде лекуван от лекари-специалисти. Не може нашите деца да се използват като опитни мишки от силните на деня, каквито са политиците, бизнесмените, фирмаджиите. Децата ни странят от това момче, не искат да ходят на забавачка, защото ги гризял по бузките така, както те гризели ябълка. Случвало се е раните по ръцете да бъдат дълбоки, да има разкъсана кожа и да не могат да заздравеят с дни. Не е нормално да промиваме нахапаните меса с различни медикаменти, за да ги предпазим от други болести“, разказва майка на потърпевшо дете от въпросната детска градина.

Налагало се е възпитателките да разделят децата, за да не се стига до тежки последици. Синът на общинаря такива целувки правел, че откъсвал частици от бузите. И всичко това се прикрива.

Очевидно е, че е необходима остра намеса на психолози. Те трябва да работят с проблемното дете, но заможните му родители подценяват ситуацията или пък се притесняват, че може да се разчуе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. az sashto sam potarpeshta moeto dete sashto be6e nahapano po liceto i racete na sedem mesta do krav ot drugo dete v detckata gradina v grad karnobat v ODZ MIR PISAH DO INSPEKTORATA v Sofiq no nqma otgovor i obshtenata sashto ne sa mi otgovorili a do kolkoto direktorkata na gradinata voabshte ne predpriema nikakvi merki i sega moeto dete ne poseshtava gradina no deteto kanibal to si poseshtava gradina i slednashiq sluchei ima o6te 3 deca nahapani ot sashtoto

  2. И мойто дете беше нахапано, ама не в Карнобат, а в Айтос. Може и да е същото дете канибал..
    Беше му отхапано кутрето на дясната ръка и долната час на лявото ухо. Също така левият му тестис е пригризан на две места и кожичката на пениса му е я отхапал. Моля направете нещо. Писах до Костов и Петър Стоянов, никой не обърна внимание. Не знам какво да правя! Помогнете!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *