ВНИМАНИЕ! Ето Планът на ЦРУ и Сорос за НОВО ЗАВРЪЩАНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ ВЪВ ВЛАСТТА! Виж Тук:

Борисов гримасаИ магаре да посоча за президент, ще го изберат!

Това заяви самодоволно Борисов само преди два месеца. Наглостта му този път обаче обиди оначи част от българите, които все още са запазили някакви чест и достойнство! И те решиха да докажат, че не са „безмозъчно стадо“, “ здраво държани кучета“, „овчари-висшисти“ и „лош човешки мат,риал“- (все квалификации на самодържеца Борисов към обичния му народ- б.р.)

А Бащицата пък съвсем ги подцени, като изкара на Президентски избори не магаре, а дърта магарица. И то от стар комунистически сой.

И кротна Бай Х*й, уверен, че стадото пак ще го последва!

Само че по – добре да беше сложил наистина магаре. Дори доскорошният му блюдолизец Любен Дилов-син възкликна: „На дебата Цецка имаше два варианта да сломи Радев – да се разплаче, или да се съблече гола. Добре, че не направи второто!“.

Властолюбивата дама с вид на лелка от Женския пазар предизвика такова шумно неодобрение, че дори заклети гербери неохтно посегнаха към „другото“ квадратче. Вследствие на което паднаха всички сини бастиони, и дори София почервеня!

А вината съвсем не е в Цецка. Толкова си може, горката! Но възможността да ни спуснат за президент втори Плевнелиев, който да се мята като безмозъчна марионетка в ръцете на Създателите си Бойко, Сорос и ЦРУ, изкара до урните дори заклети негласуващи.

А Таткото на нацията толкова много плашеше с оставка, че накрая се принуди да я подаде.

Какво се случва в една нормална държава при това положение?

Започва се пълна ревизия на правителството и виновните отиват в затвора!

Борисов трябва да бъде разследван за контрабадните канали за цигари и наркотици, за предателство спрямо националните интереси на България- спирането на „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“, за безконтролното взимане на 20 милиарда лева заем, който ще наследят и внуците ни, за антидържавна и антисоциална политика…

Борисов оставкаТрябва да бъде съден, но няма кой да го стори. Никой не смее, защото в съда и прокуратурата негови хора са дори портиерите и чистачките.

Така че, вместо към затвора, след днешната си оставка Борисов отново се е запътил към властта! Първо от задния ход.

Неслучайно още снощи социологически агенции направиха „проучване“ и „изчислиха“, че при парламентарни избори ГЕРБ побеждава БСП с 31 срещу 29 процента.

Сега Борисов като паяк стои в ъгъла и чака. Оставката я подаде днес. Но официално – във втроник

След това Плевнелиев ще започне да мотае процедурата по съставянето на служебен кабинет и още два месеца Борисов ще ни управлява, като премиер в оставка. Хем управлява, хем не носи отговорност. Сещате се какви ще ги върши Бащицата в оставка!

Бойко си отиваИма и втори вариант: Шушука се, че президентът ще назначи за служебен премиер Симеон Дянков. А дойде ли на власт Постната пица, спукан ни е шушлека.

В края на януари новият президент Румен Радев може да смени служебното правителство на Плевнелиев, но предсрочни избори ще могат да се насрочат най-рано през април.

Дотогава ще кове законите същият герберски парламент, народът ще е изкарал една дълга, студена и мизерна зима, а платените от ГЕРБ и Сорос медии през цялото време ще тръбят, че това е по вина на бъдещите управляващи, които разтресли стабилността на държавата с желанието си за предсрочни избори.

И внезапно на бял кон ще се появи Борисов, който ще тръгне пак да спасява нацията.

Това е планът на ЦРУ! Затова сега Бащицата не е вдигнал кръвно, не е в болнцата, а спокойно и търпеливо чака своя трети звезден миг.

Само едно не са предвидили Бойко и приятелчетата му от ЦРУ:

БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩАТА! НАРОДЪТ СЕ СЪБУДИ И НЯМА ВЕЧЕ ДА ТЪРПИ ДА ГО ТРЕТИРАТ КАТО СТАДО!

И ДА, МОМЧЕТО СИ ОТИВА.

ЗАВИНАГИ!

АКО ЛИ НЕ – РЕВОЛЮЦИЯ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Революцията е неизбежна ако герб пак се върне на власт !!!!

    • НЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ТОЙ ТАКА Я ОПЛЕСКА ЧЕ КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ДА НЕ МУ ВЪРВИ !БЕДМА МУ Е ФАНТАЗИЯТА АКО ЗАПОЧНЕ ДА ПРАВИ МИЗЕРИИ !

  2. Може ли такова нещо,да убиждаш народа, и избирателите ти!
    За кой се мисли Борисов??
    Народа си има мнение да избира неможе да е все неговата!

  3. Само в България минава номера с назначаването на висши държавни длъжности чиновници на СВЕТОВНАТА БАНКА! В Молдова вчера на изборите им отхвърлиха протежето, кандидатката за президент. То не бяха срещите й преди изборите с европейските чиновници, с меркел и представянето й като проевропейски кандидат, евроатлантически….., но хората й показаха обратния път към америка и световна банка.
    Та сега и тука пак ли ще назначават онзи гном Дянков!

  4. Най-малкото съм фен на Бойко Борисов, но, няма как да приема на едната гола вяра тези 10 обвинение срещу него. Първо, той не управлява България от 1989-а насам, за да бъде хулен като виновник №1 за катастрофическото ни дередже днес. Второто, кое от тези приписваните му 10 обвинения, не са в сила за кабинетите на Станишев, Костов, Орешарски или на НДСВ? Трето, не Борисов прекъсна взаимовръзките с Русия, а Иван Костов, който като премиер отказа да приеме московския кмет Лужков, пристигнал у нас с куп изгодни търговски проекто-договори. А преди това не пусна руските изтребители по посока на Сърбия. След което Русия вдигна вносните си мита за нас до степен, която направи безсмислен всеки наш износ по посока на Москва. От пръв прочит най-основателно е обвинението срещу Борисов, касаещо заседяването у нас на бежанците. Но, не бива да се забравя, че в Европарламента депутатите ни от БСП и ДПС подписаха единствени съглашателството България да отвори границите си за мигрантите.
    Впрочем, Борисов толкова е „антируски“ настроен, че тези дни подписа България да изплати всичките ни задължения на Русия по проекта АЕЦ Белене. Но, авторът на този пасквил пропуска услужливо това.
    Идва време за поредните парламентарни избори и кампанията за тях вече започва, това и обяснява появата на това писание в червения сайт Скандално.бг

    • КОЛКО ТЪПО КОПЕЛЕ СИ.ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ЗА АЕЦ ТОЙ ИСКА НЕ ИСКА ТРЯБВА ДА ГИ ВЪРНЕ.ТОВА Е РЕШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД А НЕ ЧАСТНИЯ БГ СЪД.ДА ТОЙ НЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ГОДИНА,НО ЗА 6-ТЕ ГОДИНИ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ ВЗЕ НАД 25 МИЛИАРДА ЛЕВА/БЕЗ ПРИЧИНА/И ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛ СТАНА КОСМИЧЕСКИ.МАФИЯТА ЗАДУШИ ИКОНОМИКАТА,КАРТЕЛА НА ГОРИВАТА И ЛЕКАРСТВАТА СА ОЧЕВАДНИ,НО НЕ ИСКА ДА ГИ ПРИЗНАЕ/НАЛИ СИ ВЗИМА ПРОЦЕНТА/ЗДРАВЕОАЗВАНЕТО Е КАТО СМЪРТА–НИКАКВА РАЗЛИКА НЯМА,ДАЖЕ ПО ДОБРЕ Е ДА УМРЕШ ОТКОЛКОТО ДА ВЛЕЗНЕШ В БОЛНИЦА ЗАЩОТО ТАМ ЩЕ УМРЕШ С ГАРАНЦИЯ……..НЯМА ДА МИ СТИГНЕ МЯСТО И ВРЕМЕ ЗА ПОДВИЗИТЕ НА БАЙ Х,Й.А ТИО МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ И ДА НАРАВИШ Е3ДНА СВИРКА НА БУДА

  5. Иска му се на нашенеца-тарикат президентска Република и той да й е тарторът, но суверена вече не е толкова прост, колкото Него и няма да му се отвори парашута.

  6. Не е умен, но е тарикат! (Най-вероятно, менторите му го посъветваха)! Докато БСП се услушва и прави на „тарикат“, Борисов им дръпна килимчето! Ще удължават живота на парламента до приемане на мажоритарната система! И отново ги постави в Партер!

  7. Не стана както я мислеше авторът на статията – народът е по-заспал отколкото се очаква.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *