Владимир Путин: За Западния Капитализъм Спасение Няма! ЕС и USA се Разпадат, а народите им гледат на Изток! Виж Тук:

На заключителното пленарно заседание на Международния дискусионен клуб „Валдай“, руският президент Владимир Путин изрече шокираща за Запада истина. Народите от ЕС, според него, вече не гласуват така, както ги съветват „уважаваните“, тъпкани с американски пари, западни медии. И не искат да гласуват така, както ги съветват техните местни авторитарни партии на властта.

putin5

На все повече места по света референдумите и изборите донасят, по думите на Владимир Путин, множество неприятни изненади. Появяват се Обществени движения, до неотдавна считани за твърде леви или прекалено десни, които излизат на авансцената и изтласкват традиционните, купени от САЩ партии- мастодонти, на които народите отдавна не вярват.

Пред разпад са страни като Великобритания, САЩ, Италия, Испания, както и картонени кули от рода на Европейския съюз и НАТО.

Най-важното, което невероятно прозорливият руски президент обяви на всеослушание пред света, е че в Западна Европа и в САЩ отдавна няма демокрация.

Най-мощният инструмент на демокрацията – ИЗБОРИТЕ,  според харизматичния Руски Лидер,  отдавна не са начин за генериране на идеи за промени и развитие на западните общества, а са изродени в скандали, лични нападки и компроматни войни, между отделните политико-мафиотски кланове.

Нещо повече: 1 % от хората в САЩ държат 90% от държавното богатство. Почти същото е и в страните от Стара Европа. Тази огромна пропаст между народите и техните политико-икономически елити, възникнала през двадесети век и набрала скорост през последните 25 години, е на път да унищожи съвременното капиталистическо устройство на света.

Защото концентрацията на богатство и власт в един съвсем ограничен кръг от олигарси, политици и наднационални компании, оставя милиарди хора по земята без препитание, унищожава, гръбнака на всеки капитализъм – средната класа –  и поставя обикновените хора, в унизителното положение да бъдат роби. Роби без необходимите средства за живот, без справедливост и без никаква светлинка в тунела на надеждата.

Но има и още нещо: Докато англосаксонския Запад се разпада под мощните удари, идващи от дълбините на народния гняв, Русия се възражда и укрепва икономически, политически и военно.

И това докарва до неистов бяс западните „кучета на войната“.

Но защо Путин и Русия са във възход, а Запада се разпада и загива? Нали след рухването на  СССР трябваше да е точно обратното?!

Отговорът е ясен. Русия е във възход, защото единственото, което правеше Путин като президент, бе да възстановява и връща в руски ръце икономиката и банковата система на Русия. Цел № 1 на Путин беше да ликвидира  властта на олигарсите. Да увеличи десетки пъти заплати и пенсии. Да запази и увеличи социалните придобивки. Да възстанови и изведе до нови висоти здравеопазването, образованието и военното дело.

Първото послание на Владимир Путин към руския народ, беше призив за помирение и народно обединение, което да възроди страната:

Няма Бели, няма Червени! Има Единна и Велика Русия!

И руският народ разбираше, че неговият президент полага неистови усилия да направи Русия отново могъща и велика държава. Затова и днес, 16 години по-късно народът е плътно до своя президент, а доверието и обичта към Путин гонят космическите 95%.

putin6

Често руският президент говори спокойно чрез телевизионен мост с хора от всички региони на огромната славянска страна. Защото каквото и да го попитат, той може да отговори с открито и ясно чело, понеже усилията му са насочени към добруването на руския народ и Руската федерация.

Западни журналисти непрекъснато провокираха Путин, по време на тези ежегодни разговори, питайки го защо не говори с лидерите на държавите, а си приказва с народа?! И какво толкова очаква от тези разговори?!

Всеки може да се досети, че чрез контакта си с обикновените трудови хора на Русия, Путин целеше да се създаде атмосфера на пределна прозрачност в управлението на държавата. Хората да знаят какво иска да направи администрацията, да са съпричастни с нея и така да подкрепят и коригират нейните усилия.

Немаловажна цел беше, чрез тези разговори, индиректно да се внуши на ръководителите на отделните региони, че и те трябва да се ръководят от принципите на откритост, честност и справедливост в управлението. Че те са избрани да помагат на гражданите, а не да ги командват и да им налагат своето мнение.

Тази истинска Путинска и руска демокрация в действие имаше и още едно, изключително важно измерение.

Чрез тези телевизионни дебати Владимир Путин разговаряше, макар и непряко,  и с народите от целия свят. Развиваше последователно и упорито, руския възглед за икономиката, политиката и морала. Понеже Путин знаеше, че западните елити няма да го чуят, но народите на европейския запад и света, ще го разберат и ще го последват.

Той яростно отстоява тезата си, че не олигарсите и наднационалните корпорации, а избраните от народите премиери и президенти трябва да управляват страните си. Че на изборите, а и след тях, гласът Народен, наистина трябва да бъде глас Божий, който да слушат всички управленци.

И народите по света чуха и възприеха като свое верую посланията на този най-велик и човечен руски и световен държавник.

Затова Владимир Путин е политик № 1 в света, когото всички уважават. Затова той е Миротворецът, когото всички народи  обичат. Skandalno.net

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ciganski i politicheski represii ubivat naroda na balgaria koito ne e uspial da emigrira umira vseki den v balgaria umirat po 200 choveka ot bolesti represii i nisteta sbezchinstvata si upravliavastata mafiotska gerb nachelo sas sultan borisov celi da prevarne balgaria v centralna natovska baza srestu bratska rusia zatova ciganizira i prevrasta rodinata ni v halifat na amerika im e po izgodno da niama balgarska nacia v balgaria ne im haresva bratskata ni obich sas bratska rusia

  2. zov za pomost do bratskia ruski narod i vladimir putin bratia spasete ni ot genocida na sultan borisov amerika es nato i ciganite v balgaria zagivame vseki den po 200 choveka pomost

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *