Цветанов във ФБ: Докато се подстригвах, накарах фризьорка да ми обещае, че ще гласува за Цецка! Виж Потресаващия Разказ на Физкултурник № 1 Виж Тук:

„По време на предизборната си обиколка в Елхово, докато агитирах гражданите  в центъра на града влязох  в един фризьорски салон, похвали се Цветанов в личния си профил във Фейсбук. И илюстрира екзистенциалното си и интелектуално преживяване по време на тази тъй важна в кариерата му среща с множество снимки, очевидно нащракани от придружаващите го герберски пиар-подлоги!

ceco_friziorka

Там исках да  проведа информационна кампания за преимуществата и  качествата на кандидатите на ГЕРБ   Цецка Цачева и Пламен Манушев, но се сетих, че имам нужда от подстригване и в напрегнатия си график успях да съчетая работата с малко време за самия мен, продължава фейсбук разказа си Цветанов.

Седнах на фризьорския стол, за да ми оформят прическата и с удоволствие чух, че фризьорката Веселина  ще гласува с номер 17 – за Цачева-Манушев.  И че иска България да бъде управлявана от жена-президент!  (Ами да беше пооправила и косата на Цецка. Тя има по-голяма нужда от разкрасяване, доколкото това изобщо е възможно да се случи).

Веселина каза, че е учила  в София, обаче  след като видяла, че Елхово се променя и се обновява, решила да се върне в родното си място, защото тук имало нужда от млади хора“.

Емоционалната или по-скоро инфантилна изповед на Цецко хвърли в недоумение дори най-верните членове на ГЕРБ.

Дотам ли я докараха съпартийците на Бойко, че тръгнаха да ловят избиратели по фризьорските салони?

Че ако искаше да събере повече избирателки, физкултурникът на републиката трябваше да си направи и маникюр… и ето ти – плюс една козметичка в предизборната мрежа на ГЕРБ!

А защо не, набързо и една татуировка в близкото тату-студио?!! Там веднага щеше да привлече няколко млади хора, които ако не гласуват, поне публично ще се закълнат пред Цецо, че ще го направят.

А една яка епилация вече щеше да му докара поне десетина фена, тъй като процедурата е жестоко болезнена, особено за мъже. И Цветанов най-после щеше да покаже нещо мъжко в себе си.

Цветанов фризьоркаИзвън неизбежната ирония, която предизвиква снимката с фризьорката, недоумение буди и цялата кампания на ГЕРБ. От една страна Цецко инфантилно тича по фризьорските салони, а Цецка рецитира като дружинен председател във всяко населено място речта си, като върти клиширани и отдавна изпразнени от съдържание теми за политиката, здравеопазването, просветата и… славата на партията.

От друга страна, истинската битка се води подмолно, медийно и с жестоки компромати + дребни жестове към избирателя.

В предишни години до средата на декември не се знаеше ще има ли коледни добавки за пенсионерите, а сега ГЕРБ намериха парите още през октомври. И съвсем осторожно придворните им медии заметоха под килима новината, че правителството тегли нов заем от 1.2 милиарда евро.

Още отсега ГЕРБ вдигнаха минималната работна заплата и даже свиха псевдодесните си знамена,като настояха да се подпомагат финансово учениците-ромчета. Парите за ток този месец бяха отчетени за по-кратък период и съотвенво платихме по-ниски сметки. Да му мислим през следващия месец, когато сумите ще са рекордно високи! Но тогава изборите вече ще са минали!

Дотук с положителните неща!

Борисов тръгна с рогата напред и взе да ревизира уж русофилския проект „АЕЦ Белене“, в резултат на което падна главата на Делян Добрев.

Платени журналисти тръгнаха да преследват Прокопиев пред сградата на Нова телевизия и издюдюкаха, че не им е дал интервю, а той точно на интервю отиваше.

Слави бе сатанизиран и се оказа, че искал главата на Бай Х*й, този път пък за му седне в креслото и да стане министър-председател. Ама нали президент уж щеше да става? И щял да катурва бойко с преврат и улична революция, крещяха цяла седмица герберските средства за масова дезинформация.

А на Орешарски му свалиха и долните гащи – пак вестникарите.

Татяна Дончева се превърна във вестникарска карикатура – адвокат на мафията… Само не разбрахме наистина ли е адвокат на Борисов, защото думичката „мафия“ все по-често се свързва точно с името на Бай Х*й!

Ген. Радев пък е подложен на такъв обстрел, че само добрата му военна подготовка го спаси от минното поле, заредено с ла*нометите на конкурентната ГЕРБ.

Само Калфин е пожален и за него… или добро, или нищо…

Договорката е ясна. Очаква се да подкрепи Цецка на балотажа.

И Битката е Жестока!!!

ГЕРБ очевидно губи и потъва в небитието! Но защо Генералската партия не го направи с достойнство?

Много просто – защото ГЕРБ такова няма! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *