Ветрило от Подставени Кандидат-Президенти Разпъна ГЕРБ срещу Ген. Румен Радев! Целта е да се Раздроби и Убие вота на Недоволните от ГЕРБ! Виж Тук:

rumen_radev1Българинът е странна птица.

Той не иска статуквото.

Той гласува напук.

Най-вече напук на себе си.

В момента обаче управляващите крият една истина, която ще накаже жестоко всички, които са решили да си правят бъзик на изборите, като гласуват за неизбираеми кандидати, като Митьо Пищова, Жорж Ганчев, Веселин Марешки, Николай Банев, Александър Томов, Татяна Дончева и пр. – тоест над 60 % от 21-те кандидат-президентски двойки!

Огромната част от тези кандидати се явяват на президентските избори с цел, но тя не е да станат президенти. А просто да се възползват от една тайна, подмолна и мръсна оферта на управляващата партия ГЕРБ.

Докато Цецка Цачева, ген. Радев, Каракачанов, Ивайло Калфин и Трайчо Трайков са влезли в състезанието от партийни мераци и си вярват, че ще победят, а Велизар Енчев бадева се надява, че има и мислещи българи… то останалите пълнят телевизии и сайтове с единствената цел да разбият вота на недоволните от статуквото на малки парчета и така да помогнат на управляващата ГЕРБ.

Според политолози и наблюдатели, ГЕРБ е платил на поне 10 абсолютно неизбираеми кандидат-президентски двойки да отклоняват вниманието и да прибират гласовете на недоволните от управлението им.

Простодушният и силно простоват Митьо Пищова например сам си призна наскоро, че подкрепя Цецка Цачева. Тогава за какво се е кандидатирал? Какво прави в бюлетината „Барабар Петко с мъжете?“. Ами Марешки, който именно при управлението на ГЕРБ доби статута на монополист в поне три печеливши бранша и натрупа милиони… И после се отблагодари на Бойко като финансира поне 20 медийни и други пи-ар проекти на партията му. Ами Банев, който по време на приватизацията награби едни заводи, после ги разпарчатоса, за да стане милиардер, оставяйки на улицата над 80 хиляди работници, но властта на Борисов продължава да го търпи… Ами Александър Томов – Лупи, който пак с помощта на видни гербери отърва затвора, който му се полагаше за всичките му золуми с Кремиковци и ЦСКА…

За какво са се кандидатирали всички тези спорни личности, като е пределно ясно, че никой от тях няма да хване повече от процент подкрепа! Като за президентски избори не им се полага и държавна субсидия, освен едни 10 хил. лв. за плакати. Тогава? Каква им е мотивацията на тия псевдо-кандидати?! Много просто:

Тези дребни и по-едри тарикати са получили (едни – финансови оферти, други – заповеди от партията – майка ГЕРБ)  да се кандидатират за президенти и така да отклонят гласове от недоволното мнозинство, за да не гласува то за основния опонент на ГЕРБ – Ген. Румен Радев!

Ами, гласувайте за Митьо, българи! Тичайте към урните и му подарете обещаните му от ГЕРБ пари, които финикийски хартийки всъщност са ваши, защото ГЕРБ преди това ги е откраднал от собствените ви джобове.

Със същата цел към властта се е юрнал и Жорж Ганчев.

 

Ако сте забелязали, него от години никакъв го няма на каквито и да е избори! Но след дългото си прекъсване – на тези е първа китка. Защото и той е надушил, че ако се продаде на ГЕРБ на тези избори- ще има келепир. Защото той, любимата му Шуши и конете му трябва да се ширят в палат и от години се ширят – на наш гръб. И никой, ама никой не отваря дума за това. Все ще се намери някой и друг процент глупаци да го подкрепят.

Татяна Дончева по-добре да свири на цигулка, но и тя знае, че музикант къща не храни! Кандидат-Президент обаче – да!

Същото прави и Марешки, който се включва в това състезание заради парите на ГЕРБ. Нещата при него намирисват на вече поет ангажимент, който задължително трябва да изпълни – ако иска олигархичното му охолство под знамето на Борисовата партия да продължи.

В този смисъл – свидетели сме на може би най-позорните избори в българската история.

Не може куци, кьорави и сакати тарикати да се правят на спасители на нацията с едничката цел да подлъжат колкото се може повече наивни избиратели, после да ги поднесат на тепсия на ГЕРБ и така да грабнат едни пари от управляващите.

В САЩ при 350 милиона население има двама кандидати.

Шестмилионна България извади 21 двойки!

Кога ще пресечем това безумие? Кога ще кажем НЕ на политико-криминалните лапачи?

Да. Българинът е странна птица.

Той не иска статуквото.

Той гласува напук.

Най-вече напук на себе си! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Трима души познавам, които ще гласуват за Пищова. Какво ви говори това?

  2. Анализ на “Булг-стратфор”

    Приятели,

    Единствения реален кандидат за Президент, Генерал Радев, още с появата си “отвя със спътната си струя” всички палячовци кандидат-президенти… Диктатора Боко-бухалката се уплаши и вече разтури Парламента…, май, мисли да закрива и Президентството…

    Единственият реален конкерент на Г-л Радев, пожарникаря Б.Борисов (да се свети името Му), изпадна в шизофренно състояние… и “заяви” …:
    – ”Злобата ни съска от очите, дим от носовете ни излиза, защото вече изгубихме президенството… Предлагаме комунистка Цачева за “Майка” на нацията…”

    За да си осигури “сухо” убежище до президентските избори в САЩ, за Бойко (да се свети името Му) в България ще е все по-трудното да е „слуга на двама господари“…;
    – Хем на ЦРУ, подкрепящо и него и неговия приятел Д.Тръмп, който смята, че за всички е по-добре да се търгува с Русия… и няма нищо напротив “Южен поток” и АЕЦ-Белене… (и, май, стои зад президентската кандидатура на Ген. Радев)
    – Хем на Външнополитическото разузнаване на САЩ, подгрепящо “красивите” реформатори-соросоиди и командвано от Х.Клинтън…, която е напротив “Южен поток” и АЕЦ-Белене… и която иска на всяка цена да накара някоя друга държава управлявана от идиоти, разорявайки се финансово, с умишления фалит на КТБ и изтезавайки се икономически със санкции срещу себе си, да започне и война с Русия…
    (…гледайте дебилщините на Плевнелиев, Митов, и Военния тракторист… и което разузнаване, оченидно, стои зад кандидатурата на Трайчо Трайков и Съби Събев. )

    Все пак Бойко, май, се успокои малко…:
    – В Америка Тръмп докосна властта…
    (само соросоидите на Х.Клинтън, още му “лазят по нервите” с опитите си да го свалят след смяна на гл. Прокурор)

    Ето така приятели, Радост и Мъка се възцариха в татковината ни…
    Радост…
    Защото научихме, че Татковината ни ще си има вече “майка”, както ни поучи Борисов (да се свети името Му) …
    И…
    Мъка…
    – Голяма Мъка за соросоидите либерал-терористи, след като в Америка води човека на ЦРУ – Д.Тръмп (и републиканците на Буш – бивши шефове на ЦРУ)…, а след изборите в Америка нашите соросоиди в правителството, начело с Кунева, Митов и Военния тракторист, ще…”духат супата”, ама… яко…!!!
    – Остана само Баш либерал-терористката Сталинка да ни излага в ООН и ЕС, но този либерален позор е на соросоидите, а на Борисов (да се свети името Му), му е през оная работа …
    (…Е, а на професионалните протестъри бате Сорос отдавна спря парите, та няма кой да ни “спретне” един “социален” протест с участници милионери и те… се изпокриха… прилагайки на практика девиза си…:
    – “Мъч мъни – протест стори, ноу мъни – аи,м сори”…!
    Останаха само последните соросоиди Т.Трайков и ген. Сабри Сабри…, не разбрали, че в Америка “палачинката се обърна”…)
    .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *