ПРОСТА ЛИ Е ИРИНА ТЕНЧЕВА? Ето как се Издъни на 5 въпроса от най-обща култура, а продуцентите я Покриха! Виж тук:

Ирина нацупенаДори когато във ВИП Брадър показват нещата едно към едно, защото няма как да ги скрият, медиите мълчат.

Така снощи пълният позор на Ирина Тенчева бе замазан от продуцентите, които сложиха на топа на устата Рени. Никой не посмя да напише, че най-добрата майка, на която поне едно от децата е в четвърти клас, не знае материала за четвърти клас и не можа да отговори на нито един въпрос, свързан с българската история.

Най-изненадващо се оказа, че изживяващата се като интелектуалка Ирина не знае нито кой цар е защитаваб столицата Търново при нашествието на османците, нито коя е била столицата на България по времето на Цар Симеон… Тази материя се оказа пълна дупка за нея. За сметка на това Миглена Ангелова отговори на всичките пет въпроса и заби съперницата си в земята.

Няма да коментираме представянето на Емануела и това, че не знае какво се празнува на 22 септември. Ще си замълчим и за Рени, която сметна Кольо Фичето за революционер и будител, пък траките за племена, не за цивилизация. Няма да броим и объркването на Борислав, че Достоевски е написал българския химн, а Ути пък чистосърдечно си призна, че и той не знае кой е композитора на химна. А Деси обърка датите.

От фолкаджийките не се очаква да блестят с интелект, а на така наречените интелектуалци им е простено да се запънат на някой въпрос. В крайна сметка, мозъкът не е склад с рафтове, където да складираш всякаква информация. Пък и мозъка има услужливата функция да трие.

Ирина наставлява ДесиНо когато мълчиш на цели пет въпроса и гледаш умно, то явно мястото ти не е сред интелектуалците и някой изкуствено те е присадил там.

Ирина Тенчева има претенциите да е най-добрата, най-умната, най-всеопрощаващата, но зад маската й прозира едно друго лице. На човек, който играе роля, на лицемерно загрижена за всички, на житейска енциклопедия, на защитаваща позициите си по всички въпроси… Но понеже тези качества не са нейната същност, маската й се пропука и падна! И отдолу излезе една разкривена и грозна физиономия: клюкарка, скандалджийка, командаджийка… а вчера зрителят видя и човек, на когото му липсва най- елементарна обща култура.

Това са българските випове и Ирина просто ги олицетворява. Намираш един известен мъж, залепяш се за него, раждаш му деца, той ти купува палат, въвежда те в светското общество, пазариш само от бутици, почиваш си на Бахамите и Малдивите и… вече си стопроцетов ВИП. А това, че не си знаеш историята на страната – на кого му пука!

Но в псевдодържава, в която ценностите са подменени, какви да бъдат интелектуалците? Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *