Виктор Калев се оказа милионер! Уж Бедният актьор крие три апартамента! Виж тук:

Виктор Калев не е беднякът, за когото се представя.

Актьорът и брилянтен имитатор си е подсигурил старините отсега и вече може да играе на сцената само за кеф, или за да трупа още и още.

Калев бил пестелив по природа и не давал и левче напразно-, нито пък поемал ангажименти, които са за жълти стотинки. Той напусна Шоуто на Слави уж обиден и засрамен, че имитирал Плевнелиев в деня, в който почина синът му. Но истинската причина за раздялата му с комедийното ток шоу всъщност била – да прави самостоятелна кариера.

Разнесоха се слухове, че бил на хапчета и се тъпчел с тежки антидепресанти, а Трифонов продължил да му изплаща с месеци заплатата. За заплатата е вярно, но в това време дребничкият актьор тайно подготвял моноспектакъла си“Грамофонът“, където не искал да дели пари и слава с никой друг.

Докато беше в шоуто, той пестял всеки лев, както от работата, така и от странични халтури.

Калев имал позната в НАП, която омаял и тя го пращала на търгове за апетитни апартаменти, взети заради дългове от собствениците им. Те се продавали на половин цена и за няколко години комикът се сдобли с три жилища в хубави софийски квартали. Предприемчивият комик ги ремонтирал и ги пуснал под наем, като сега прибира всеки месец по около три бона от тях.

Отделно, от успешния му моноспектакъл непрекъснато капели пари и той никак не се чувствал беден.

За да събере средства за четвърти апартамент, Калев склонил да зареже „Грамофонът“ за няколко месеца и приел поканата да стане жури в „Като две капки вода“, измествайки не кого да е, а самата Хилда Казасян.

За целта Маги Халваджиян му обещал да го компенсира с 60 хилядарки хонорар, които актьорът отново няма да изхарчи, а ще вложи в банковата си сметка, издават негови колеги. Стана ясно, че догодина Виктор Калев отново ще бъде участник в шоуто „Като две капки вода“, но този път като имитатор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *