Черната Златка се ожали от Миро, не й давал да спи! Виж тук:

Черната Златка изчезна за цели две седмици от светския хоризонт, с което хвърли в потрес шепата си върли фенове и те до един почнаха трескаво да се питат какво става с особата й.

В края на втората седмица тя все пак се появи и досущ като кралица-майка, благоволи да обясни защо е изчезнала и не свети на всяко светско събитие.

Причината била в тежките нощи, които я спохождат откакто се е родило бебето й. „Не ми се случи леко майчинство, а от най-тежките“, ожали се тя. Малкият Мирослав се събуждал точно в пет часа с настоятелен рев да яде.

Златка го хранела, сменяла му памперса и пак го приспивала. Проблемът бил обаче, че след като я събудел веднъж, не можела да заспи отново.

И не само не можела да заспи, но и нямала какво да прави, докато Миро се събуди пак чак към 8 часа. По тези късни доби приятелките й си били в леглата и не можела да им звънне да обменят пресни клюки, а в Банкя пък да излезеш на разходка толкова рано и да пиеш едно кафе, било просто неприлично.

„Страдам от безсъние, не мога да си почина! Да се гледа бебе е трудоемка работа“, оплака се тя.

Всъщност истината е малко по-различна. Известната със скандалджийския си и истеричен характер плеймейтка не могла да се спогоди с наетата от съпруга й бавачка. Заподозряла я, че изнася клюки от семейството и я изгонила. След което й се наложило да си гледа бебето сама и й се отелил вола.

„Спокойно, Злати, ти не си единствената майка на света. Всички жени са минали през този период, всички бебета се будят нощем и искат да ядат“, написа иронично в профила на плеймейтката нейна антифенка.

„Не будуваш само ти и не е повод да хленчиш. Гледай си бебето и покажи, че си силна“, написа й друга жена.

Златка обаче си търси нова бавачка, защото не издържала повече да стои затворена вкъщи, а и светският живот неустоимо я зовял.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Според мен такива кифли деца не трябва да раждат. Голяма новина, че детето се събиждало в 5 и искало да яде и не можела да си почива. Ужас не знам за какво ни занимават с тези неща все едно, че ние деца не гледаме

  2. Такива кифли деца не трябва да раждат. Голяма новина, че детето се събижда в 5 и иска да яде. Все едно ние простосмъртните деца не гледаме

  3. Такива кифли деца не трябва да раждат. Голяма новина, че детето се събижда в 5 и иска да яде. Все едно ние простосмъртните деца не гледаме

  4. НЕ САМО ТАЗИ БЕЗМОЗЪЧНА КИФЛА Е МАЙКА . АМИ ТО ТАКА СЕ ГЛЕДАТ БЕБЕТА АМА НЕ ВСЯКА СЕЛСКА ПРЪЧКА СТАВА ЗА МАЙКА .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *