Виктория Петрова пак сама, Красен Кралев я заряза

Виктория КрасенРомантичната пpиĸaзĸaтa мeждy Bиĸтopия Πeтpoвa и Kpaceн Kpaлeв пpиĸлючи c лош край.

Вместо три дни яли, пили и се веселили, три дни яли, пили и се разделили.

След като спортният министър подари голям пръстен с диамант на хубавицата и след като тя се премести да живее при него, роднините вече правеха планове за сватбата, а красивата водеща с копнеж се заглеждаше във витрините с булченски рокли. Обаче ядец. Сватба няма да има, а Вики се е върнала обратно вкъщи.

Двамата се скарали по време на лятната си отпуска, а причината била доста сериозна. Петрова е на 36 години и отчаяно копнее за собствено дете. Биологичният й часовник трака, а в очите на Красен беше намерила най-после бащата на бленуваното бебе.

От своя страна той искрено й заявил тези дни, че иска спокойствие и безметежен брак, в който ще са си само двамата. Бил се нагледал на детски капризи, смяна на памперси и хленчене и не искал отново да минава през тези главоболия. Имал си две деца и те му били напълно достатъчни.

Виктория обаче няма нито едно и неговите изобщо не са й достатъчни. Освен това били големи. Тя споделила съкровеното си желание да стане майка, но министърът го посрещнал с неразбиране и с цупене.

Водещата запалила на четвърт, взела си багажа и сега се утешава с работа.

Тя поела и репортерска смяна и водене на новините, само и само да забрави. Отслабнала е близо седем килограма, изглежда измъчена, има торбички под очите, съжаляват я нейни колеги, но тя прекалено горда, за да излее мъката си и да й олекне.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *