Напушена, Жана Бергендорф едва не сгазила дете в Лозенец

жана1Жана Бергендорф щурее по морето, където се е оттеглила за няколко седмици и е прибрала със себе си временно окуцелия си любим.

Те наели хубав апартамент в Лозенец и този път не тормозят съседите си в София, а отново софиянци, само че отишли на почивка в така нареченото софийско морско селище.

Певицата надувала по уличките  своя „Мини Купър“, давала газ, засичала шофьорите и ги псувала като каруцар, когато й правели забележка.

„Един лъскав „Мини Купър“ изведнъж ме засече на пътя, докато се прибирах със семейството в хотела. Едва избягнах удара.
Забелязах, че зад волана стои жена, но не я познах, докато не започна  да ръкомаха и да ругае  през прозореца, я познах от телевизията и вестниците. Това беше  Жана Бергендорф.
Кара с висока  скорост из курорта и във вторник без малко щеше да  отнесе  едно дете“, разказва потресен очевидец на случилото се.

Според него тя била дрогирана и се държала неадекватно и грубо. Все смятах, че написаното за нея се преувеличава, докато не я видях с очите си – груба, надменна, нападателна, безпардонна, категоричен е очевидецът.

Според  последните новини гласят певицата има всеки ден участия по морето,  денонощно пуши и пие. Денем се обличала странно, като клошарка, а вечер слагала някакви безумни тоалети в клубовете. Държала се надменно и с публиката и с феновете си.

Явно лошата слава я замая и тя продължава да играе ролята на непокорното мъжко момиче.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *