Васил Божков: Пеевски и Домусчиев отдавна се занимават с Трафик и Контрабанда. Борисов и Гешев са им чадър!

След дълго мълчание днес Васил Божков написа пост във Фейсбук. В него бизнесменът коментира изтеклата вчера информация, че две американски специални служби разследват българската компания „Биовет“ и свързаните с нея бизнесмени Делян Пеевски и Кирил Домусчиев. Разследването е за трафик на наркотици и финансиране на тероризма в Близкия изток. Информацията е получена по мейл в сайта Narod.bg. Писмото е изпратено от анонимната поща guerrillamail.com. От същия подател до медиите бяха изпратени скандалните записи и снимки и видео с премиера Бойко Борисов с неговото шкафче, които се оказаха автентични. Според източника, разследването на DEA и SOD срещу Домусчиев и Пеевски е стартирало през април тази година, като основен акцент в него е незаконната търговия на криминални организации от Източна Европа с каптагон.

Ето какво пише: „По-конкретно в случая става дума за престъпна синдикална мрежа за производство и дистрибуция на каптагон за Близкия изток, като в центъра на въпросното разследване на американските служби е подозрението, че чрез тази търговия се финансира тероризъм. Един от основните обекти в разследването на американските спецслужби е българската компания „Биовет“, която се контролира и управлява от българските бизнесмени Делян Пеевски и Кирил Домусчиев. В публичните търговски регистри се вижда обаче, че в „Биовет“ няма пряко участие Дилян Пеевски. Дружеството е акционерно и над 80% от него се държат от компанията „Хювефарма“ АД, собственост на братя Домусчиеви. Любопитен факт е, че в представения документ на DEA, американската служба обозначава Делян Пеевски като Person Of Interest (POI). Според тяхната информация Пеевски прекарвал голяма част от времето си в Обединените Арабски Емирства, където имал жителство и откъдето управлявал цялата си бизнес мрежа по света. От документа и информацията към него става ясно още, че американската служба за борба с наркотрафика (DEA), чрез Американското консулство в Дубай, са поискали пълно съдействие и допълнително информация за бизнес интересите на Делян Пеевски на територията на ОАЕ лично от Дубайският департамент за криминално разследване, подразделение на CID. Лицето, което пък персонално се е заело с тази задача, е директорът на CID в Дубай, Джамал Джалаф, се твърди в сигнала.“ Очевидно е, че коментарът на бизнесмена Васил Божков от днес, който се намира в ОАЕ е по повод на тази информация. Цялата публикация за разследването на DEA и SOD срещу Пеевски и Домусчиев заедно с документа, доказващ това, можете да видите ТУК

Ето какво точно написа Васил Божков във Фейсбук:

„Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато мутрите преди пазеха бизнеса си с бухалки и вериги — за днешните мутри тези “бухалки” вече са Прокуратурата и държавните институции.

Най-голямата гордост на Бойко — “разчистването” на контрабандните канали за цигари съвпада с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак” и превръщането на Шиши в единствен играч на пазара.

Домусчиев и разработените канали на фармацевтичния му бизнес са поредното парче от пъзела.

Финалното доказателство за чадъра на държавата над мафията е че с години никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира спестявания в размер на едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти”.

Бойко и Гешев са слепи и за двамата.

Наглостта на Борисов и Гешев стигна дотам, че да защитят Шиши и Киро, променят Конституцията на Република България.

Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията.

Време е на това да бъде сложен край.

Бъдете смели“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Защо не каже и че без контрабанда,няма да има пари,включително и пари за държавата?
    И защо не каже,че това е негова лична вендета срещу Пеевски и го прави, за да се отърве от правосъдие?

    • И какво, ти сега защитаваш пеевски ? Божков, по добре да си мълчи така ли?

  2. ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ БЛАГОДАРИМ ТИ ВАСИЛ БОЖКОВ

  3. Я, КАКВИ ИСТОРИИ ИМА ! …………………. ЗАЩО ДРУГАРЯТ ПЕЕВСКИ НЕ ВЛИЗА В НАРОДНОТО ДУПЕТИЛИЩЕ ? ––––––- НИКОЙ НЕ ПИТА ! …………………. ТОЙ РАЗДАВАЛ ПОМОЩИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ „КУРО ВИРУСА 19“ ––––– ОТ КЪДЕ Е НАПЕЧЕЛИЛ ТОВА КОПИЛЕ ТЕЗИ ПАРИ, СИГУРНО ОТ ЗАКУСКИТЕ НА МАМА, КОГАТО СЕ Е УЧИЛ –––––– ЩЕ ОТСЛАБНЕ АКО ГО ОСЪДЯТ И ЗА ДОБРО ! –––– СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ 4953 ––––––– ЗАТВОРА Е ХУБАВО, ТАМ СЕ УЧИ ЧОВЕК НА СКРОМНОСТ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *