Кирил Симеонов: Нацията ни се топи като масло на тиган! Да сте чули Борисов да се е загрижил?!

Добре дошли в България, където е най-бързо изчезващата нация в света. Знаете ли колко е населението на Габрово или Враца? Защо ви питам ли? Около 50 хиляди души живеят във всеки от тези градове. Точно с толкова намалява населението в страната ни всяка година. Това е поредното поредното първо място за родината ни в световните негативни класации.

Българската нация е най-бързо изчезващата в света!

Всяка година по едно Габрово или Враца биват изтривани от България.

Излишно е да обяснявам подробно какви последици ще има това за БВП и икономиката на страната. Най-лошото е че ние просто изчезваме като народ. Топим се като масло на тиган.

Имам и още един въпрос: Чули ли сте някога ГЕРБ да обелят и дума по тази фундаментална за оцеляването на народа и държавата ни тема? Знаете ли за взети от Борисов и Шайката му някакви, не решителни, а каквито и да е мерки, или поне опит за справяне с този надигащ се като цунами демографски колапс?

Ниска раждаемост, висока смъртност, миграция поради липса на перспектива в окаяната ни и опоскана от Мутрата и приближените му родина.

Апропо, ниската раждаемост и все по-застаряващото ни население са в основата на една огромна тиктакаща бомба, която след 5 години ще ни гръмне в ръцете.

Вие знаете ли, че дефицитът във Фонд „Пенсии“ вече е мултимилиарден. В момента е в размер на 50% и всяка година правителството го допълва със средства от републиканския бюджет. За да получат клетите ни пенсионери мизерното си подаяние.

Кирил Симеонов

В България всяка година все по-малко хора издържат с труда си все повече пенсионери.

Чули ли сте някога Борисов да говори за пенсионна реформа?

… или въобще за каквато и да е реална реформа в която и да е сфера?

Само рязане на лентички на мутренски магистрали с третокачествен асфалт… и кражби от еврофондовете.

Но тези магистрали нямат бъдеще: защото след година-две се скапват и защото скоро на Територията няма да има човеци, които да ги ползват. Skandalno.net

Кирил Симеонов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. МУТРИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ФАШИСТКА МАФИЯ ГЕРБ ВЪН НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ГЛУХИ И ДА КРЕПИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ ВИЕ СТЕ СЪУЧАСТНИЦИТЕ ИМ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *