Варуфакис към Урсула: Вие сте съучастник във военно престъпление! Вие сте Срам! Ще ви пратим на бунището на историята! (С ВИДЕО)

Бившият гръцки министър на финансите Янис Варуфакис записа видеообръщение към председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Видеото е записано по време на посещението на въпросната европерсона в Израел в края на миналия месец, където тя подкрепи израелските удари срещу Газа.

Ето и цялото му обръщение:

„Г-жо фон дер Лайен, при посещението Ви в Тел Авив, Вие не споменахте и дума за прекратяване на престъпленията и от двете страни, не говорихте като посланик на мира и помирението, не се изказахте като защитник на международното право, не говорихте като вярващ в простата идея, че Женевската конвенция е единствената ни надежда в най-мрачните времена.

Вместо това вие станахте съучастник във военното престъпление, при което се отказва вода и храна на два милиона цивилни лица, съучастник на израелските военновъздушни сили, които умишлено обстрелват домовете на хората, съучастник във военното престъпление, при което над един милион души бяха прехвърлени в бежански лагери в южната част на Газа, само за да може израелската армия по-лесно да ги бомбардира и убива.

Винаги сме били наясно с вашата некомпетентност. Явно си мислите, че сме забравили, че Ангела Меркел ви изпрати в Брюксел и ви направи председател на Европейската комисия, за да се отърве от некомпетентния си и квазикорумпиран министър на отбраната на Германия (Урсула беше преди това министър на отбраната на Германия от 2013-2019 г.).

Е, г-жо фон дер Лайен, некадърността е нещо, което можем да изтърпим. Но да летите във военна зона и да говорите от името на европейците, как подкрепяли военни престъпления срещу човечеството – това няма да толерираме.

Вие сте срам! Време е да подадете оставка. Но тъй като нямате морал, нито достойнство, аз знам, че вие няма да го направите.

Ние, движението „Демокрация в Европа“, заедно с милиони европейци, официално заявяваме, че на предстоящите избори за Европейски парламент ще ви изпратим на бунището на европейската история. Ще ви дадем това, което заслужавате.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Въх, акушерката обичаща вътрешноанален масаж била престъпник.
    Хубу, ама що на бунището ще я пращаш, не се ли пращат престъпниците на бесилото?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *