ВАРВАРСТВО И ЦИВИЛИЗАЦИЯ

Глобалната секта търпи повсеместни поражения на бойното поле и в идейните сблъсъци. Крахът на първата фаза от сатанинския поход срещу човечеството е все по-очевиден факт. Това стана ясно дори за широките кръгове на американското и западноевропейското общество. Халтури като тия с „взривяването на кулите-близнаци“, „заводите за химически оръжия“ на Саддам Хюсеин, „клането в Буча“, „проспиването на атаката на Хамас от 7 октомври т.г.“, „Израел има право да се защити“ и тям подобни, вече няма как да измамят доверчивия консуматор на глобалистката пропаганда. Напротив, той започна гневно да изключва телевизора, да го захвърля в мазето при непотребните вещи и да търси други източници за осведомяване – малките независими сайтове и видео-подкасти, които плоската глобалистка пропаганда с пяна на уста продължава да клейми като производители на кремълска дезинформация и фейкове, подлежащи на преследване.

Авторът Милена Върбанова

„Министерството на истината“ на „колективния Запад „почна да се оплита и задушава в собствените си фалшификати.

В Украйна и Палестина глобалистите се опозориха – измамите и зверската им жестокост станаха явни пред целия свят. Но трябва ли това да ни успокоява? Ни най-малко, защото всички инструменти за угнетяване на човечеството продължават да са в техни ръце. След краха на „контранаступа“ им в Украйна и моралния им провал в Газа, както и подир удара през пръстите, нанесен им от Китай по отношение на Тайван, глобалистите най-вероятно ще преминат към мащабна терористична война по цялата планета.

Тя ще се разгърне в Европа и в самата територия на Русия, в Иран и останалите мюсюлмански държави, в Латинска Америка, а може би и в Китай. Петоколонните им НПО- наемници и всевъзможни терористични организации в целия свят ще бъдат вдигнати на бойна нога. Ураган от тероризъм ще залее европейските метрополии в такъв мащаб, че избухващите от време на време в Париж безредици, ще ни се сторят невинно парти в детска градина. Ционистите имат огромен подривен опит – спомнете си атентатите в царска Русия преди революцията, спомнете си почти всички големи и малки покушения от три века насам. Ще се появяват странни банди от рушащи всичко по пътя си млади, облечени в черно, нихилисти с покрити лица – като тия в Милано и във френската столица. Или като тия от ИДИЛ. Огромните тълпи от мигранти – тези от новата вълна и вече уседналите в Европа – ще скочат с оръжие срещу коренното бяло население, за да изпълнят целта за която бяха натрапени сред нас. Хазарските „бежанци“, които продължаваме да хрантутим, също няма да стоят мирни. Тях затова никой в Украйна не ги търси и мобилизира  – на тях им е възложена друга задача. С убийствата на Дария Дугина, Владлен Татарски, Станислав Ржицки и Иля Кива – „Миротворець“, едно от пипалата на глобалния тероризъм, даде ясен знак за пътя, по който ще се развива битката срещу разобличителите на глобалната лъжа. Разбира се, с активното съучастие на европейските неолиберални сили, които в момента са все още под формата на правителства.

Отварям скоба, за да споделя известни съмнения относно едно необичайно съобщение от Газа, което влезе в световните новини, без да бъде коментирано от никого. Става дума за хаос, настъпил в анклава, за престъпления над цивилните жители, които не са свързани с военните действия. Особено страшно ставало с падането на нощта. Смътната информация сякаш намеква за деморализация сред самото палестинско население, част от което се отдавало на грабежи и убийства в мрака. Това ме изуми. От самото начало на конфликта в Газа, гледах в Ютуб видеа на Палестинската ТВ и Ал Джазира, в които се подчертаваше удивителният ред, солидарността,  взаимопомощта и липсата на мародерство сред измъчените и умиращи под бомбите палестинци. На кадрите те стоят на колосални опашки за съвсем оскъдната храна и вода, докарана от камионите, без да се блъскат и пререждат, проявявайки изключително уважение един към друг. И това не е поведение за пред камерите. Те са пламенно вярващи, разчитат единствено на своя Бог и няма да се опетнят с грозен грях пред смъртта от бомба или снаряд, която така или иначе може да ги застигне още в следващата минута.

Да, във всяко стадо има мърша, но ако палестинците взаимно се самоизяждат, ако убиват брата по съдба за залък хляб или за златно украшение, ако геноцидът, извършван над тях е отключил най-примитивните им инстинкти, то значи, че окупаторът ги е прекършил и победил. Нима?

Помислих си – или това съобщение е измишльотина, или някой друг броди нощем сред руините на Газа, за да всява допълнителен ужас и да оклеветява мъчениците. Ако е второто – то това е една от най-срамните форми на тероризъм и дезинформация.

Да оклеветиш жертвата си е най-перфидният садизъм. Това правят глобалистите с всички набелязани за заколение държави, народи и лидери – оклеветяват ги. Спомнете си Милошевич, Саддам Хюсеин и Кадафи. Спомнете си Башар Асад. И Русия –  най-мащабно и брутално срещу Русия. Защото тя е главният прицел на сатанистите. Те не се посвениха да прехвърлят своите престъпления на нейния гръб и да я обвинят във всички земни грехове. Бяха смъкнали Русия на колене, готови да я екзекутират… когато тя се въздигна. Не можеха да й простят повторния възход. Организираха й Хитлер. Когато тя го победи, замислиха ново крушение. Сринаха я през 90-те, но тя пак се изправи. Палячото Зеленски, когото натовариха с ролята на неин гробокопач, се провали дори като халтурчик.

Русия е жертва на сатанистите от 1917-а, 1941-а., а в по-ново време от 1992 г. когато Горбачов предаде държавата, а Елцин я изтъргува. Те я нападнаха през 2014 г. и фактически тя е в гореща  война с тях не от две, а от десет години. И през цялото време отвратителните клевети срещу нея не спират.

В какво ли не обвиниха руския войник – че бил див азиатец, който газел една културна и суверенна от памтивека страна – Покрайнината, че бил  крепостен мужик, когото тъпчат с наркотици, за да не побегне от фронта, че бил изверг и кръволок, че не е оставил неизнасилена украинка, че хвърлял бомби върху родилни домове и бременни жени, че обстрелвал жилищни квартали, че кастрирал и убивал пленници. Че крадял де що докопа – от самобръсначки и прахосмукачки до климатици и микровълнови печки ( „духовки“ ). Че украинските перални му били нужни, за да си поправя самолетите. Че отвличал, депортирал и убивал деца. Че за удоволствие изклал жителите на прословутата Буча и на още много други бучи. Цялата бездънна и пошла клоака на глобалистката пропаганда бе впрегната да облива с гнусота руската армия и руския народ. Русия не можеше да се защити ефективно пред западната аудитория – руските медии бяха забранени в Европа и САЩ.

После светът разбра, че този ужас е извършван не от Русия, а от „Украйна“, тоест от нейните глобалистки поробители и фанатизираните местни фашизоиди.  

Глобалната клоака много обича да говори за „сексуални престъпления“. Когато нарочи някого за „изнасилвач“, самата тя изпада в оргазъм. Руснаците изнасилвали украинки, терористите от Хамас изнасилвали еврейки.

А се оказва, че побоищата и изнасилванията на затворници са утвърден модел на поведение в израелските затвори. Подалият оставка служител на Държавния департамент на САЩ, Джош Пол, разказва за изнасилено в израелски затвор в Йерусалим палестинско момче на 13 години, като доказателствата, събрани от организацията DCIP ( Defence for Children International Palestine ), са представени на израелското правителство. Имало ли е резултат? Според разказа на Пол, в офиса на споменатата организация нахлува ЦАХАЛ и унищожава доказателствата, след което обявява организацията за терористична. ВИЖ ВИДЕОТО ТУК: https://youtube.com/shorts/t9rLtPk2gQU?si=QfjGeFMpM9zYoMZ_ ).

Касапницата в Газа, устроена от ционисткия режим в Израел, която надмина средновековните зверства на Чингис хан, Батий и Тамерлан, също бе сиропирана от Нетаняху и поднесена от като „битка на цивилизацията срещу варварството“. Само че светът тоя път отказа да преглътне подобна брутална наглост. А Нетаняху махна презрително с ръка, продължи да убива, показвайки, че пет пари не дава за световното обществено мнение. Глобалната шайка вече няма нужда от маски.

Голямата война тепърва започва. Това, което ни бе представено досега, беше само увертюрата, загряващите скечове, шегичките. Оттук нататък никой няма да си прави труда да ни сервира „пропаганда“. Ще се играе с открити карти. Бум за несъгласните, концлагер и чип за покорните. 

Как ще стане това? С вълна от тероризъм и политически убийства. С невиждана цензура, пред която Хитлеровата бледнее като излинял тапет. С доноси. С едно всевиждащо илюминатско око, което ще ни следи още докато се излежаваме в утробата на родител номер едно.  

И с болести, с вируси, със смъртоносни пЛандемии. Няма да си закриват биолабораториите зер, пари са печатали за тях.

Ето това е пътят към създаване на новата глобална „цивилизация“, която според плановете им трябва да победи „варварството“.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Това, разбира се, ще доведе до Голяма война. Мога само да съжалявам, че нямам творческото и критично писане на Милена Върбанова. Но… наблюдение и анализ на действителността не ми липсват. Нещата са такива, каквито са и последствията от тях ще бъдат ужасни, но предопределени.

  2. О, Боже мой, какви войни, всичко започна и ще свърши в Украина. Бандеровците там с променена идентичност европейци, какво е това по г.н Скот Ритер, започнаха братоубийствена война. Най опасните конфликти са измежду групи с различна цивилизационна идентичност адаптирани в чужди формати в условия на културно самоубийство. А тероризъм без правителствени служби няма

  3. Потресаващо мотъщ интелект! Невероятна жена заслужаваща най- висока обществена оценка ! Много мъже не могат никога да достигнат нейното ниво на образованост , нейните прояви на интелект, нейната роля на просветителка. Поклон.

  4. Подобни събития винаги са се случвали в цялата човешка история, регионални, глобални…Колко хора са правили това, което сега прави Милена Върбанова!? Истината е ,че хората не искат да бъдат просвещавани,потресаващата наивност им е уютна, комфортна. И така, до краха на цели държави, региони, че и цивилизации. А казват, че – ,,Човек – това звучи гордо“

  5. Подобни събития винаги са се случвали в цялата човешка история, регионални, глобални…Колко хора са правили това, което сега прави Милена Върбанова!? Истината е ,че хората не искат да бъдат просвещавани,потресаващата наивност им е уютна, комфортна. И така, до краха на цели държави, региони, че и цивилизации. А казват, че – ,,Човек – това звучи гордо“

  6. По отношение на интелекта на авторката – твърде малко са хората у нас на нейното ниво и в това е големият ни проблем. За да бъде разбрано това, си трябва интелект.

  7. Аз замразения в Т.н. Свободно слово каза:

    Крайно време е Милена да започнеш да говориш на народа от студията на Велизар Енчев, от това на Васил Василев, на Карбовски , Цанов и при други, не за да галиш егото си, а защото поне 20% имат нужда от теб. Незнам как ще го направиш , но побързай.

  8. Аз замразения в Т.н. Свободно слово каза:

    И не чакай и не искай всички да те харесват, при нас опростачването е станало масово.8

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *