Валерко страда по Ники Михайлов, иска пак да ритат

Ники Валери АлисияСинът на Валери Божинов и Алисия – Валерко, най-много тъгува за вратаря на националния ни отбор Ники Михайлов и изобщо не може да прежали липсата му.
Първокласникът чувства като свой приятел и по-голям брат бившето гадже на майка си.

По време на близо тригодишната  връзка между  Алисия и Ники вратарят отглеждаше Валери-младши, възпитаваше го  и прекарваше с него повече време, отколкото собствения му  му татко. Двамата често спортуваха и ритаха заедно, защото  хлапето мечтае да тръгне по стъпките на баща си и батко си Ники.

Докато Алисия  пееше вечер по кръчмите, често Валерко бе поверяван на грижите на Ники. Двойката се  раздели малко преди Свети Валентин  и оттогава Божинов-младши постоянно се оглеждал, стоял в очакване, питал майка си за батко си Ники кога ще се видят и ще поритат заедно. Изпълнителката на  обаче отклонявала въпросите му , лъжела, че баткото има много работа в Турция и мълчалива страдала, че е причинила това страдание на детето си.

Чувствата на Валерко към втория му татко и голям приятел не са едностранни. В Деня на детето Малката перука честити на „брат си“ празника и публикува общ техен фотос в социалната мрежа. Освен това той признал пред приятели, че хлапето много му липсва и е искрено привързан към него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *